rock_me
O bir Efedralı

Wake me up
Açtığı Konular: 256
Rep Puanı: 60
Ruh Halim
|
 |
|
|
Ay Aynamdır Intro: Dm7 Am7) x4
Dm Bb Gözlerinin mavisini üzerime örterek A Dm Uykuya dalsam, seninle uykuya dalsam Bb Gözlerinin esrik göllerine dalsam A Bb A Dm Bir daha hiç uyanmasam, seninle hiç uyanmasam
Dm Bb Gm Bb C (Gökyüzü senin, evin, evin, evin (Dm Bb Gm Bb C A*(benim tek evim, senin sesin, sesin (Dm Bb Gm A (Benim tek evim, sensin
Dm (Aynamdır, ay aynamdır (Gm A (Yansıtır, seni yansıtır B*(dm (Aynamdır ay aynamdır (Gm A (Yansıtır yansıtır
Dm Bb Gözlerinin mavisini üzerime örterek A Dm Uykuya dalsam, seninle uykuya dalsam
**********Tekrar A**********
**********Tekrar B**********
Dm Gm A Aşırı doz aşktan ölsem olmaz Dm Bb A Yaşasam da kimse umursamaz Dm Gm A Sen yokken kimse yanımda olmaz Dm Bb A Yaşasam da kimse umursamaz
**********Tekrar B**********
Dm Gm A Aşırı doz aşktan ölsem olmaz Dm Bb A Yaşasam da kimse umursamaz
Dm7: x57565 Am7: x05558 --------------------------------------------------------
Bu Gece Ben Ay F A Dm Akmaya hazırım karanlığımdan Bb A Dm Boşluğa damlayan sisle F A Dm Bir notaya binip gideceğim diye F Gm C A Dm Ardımdan bakıp küsme
F E D F E D Bu gece ben ay, bana aksın uzay F E D F E D Gece ben ay, bana aksın uzay
F A Dm Uçmaya hazırım yalnızlığımdan Bb A Dm Üstüme damlayan sesle F A Dm Benim avuçlarım kanamaz diye F Gm C A Dm Şarkımı kesip gitme
F E D F E D Bu gece ben ay, bana aksın uzay F E D F E D Gece ben ay, bana aksın uzay
F E D F E D Mmm mmm
F A Dm C Bb Gm Kal dersen, kalamam dersem gücenme Bb A Dm Bu gece ben ay F A Dm C Bb Gm Yan dersem, yanamam dersem gücenme Bb A Dm C Bu gece ben ay
Bb A Dm C Bb A Dm Bu gece ben ay, bu gece ben ay -------------------------------------------------------
Çal Eb Gm Çal şarkımı hadi çal F Eb Gm Kolaysa bıkmadan hadi çal
Eb Gm Çal şarkımı hadi çal Eb Gm Kolaysa bıkmadan hadi çal Eb Gm Durulma dinmeden hadi kal Eb Gm Şarkımda bıkmadan hadi çal
Eb (Bizden gelen sesler vardı (Gm F 2X(armoniyi kimler çaldı (Eb Gm D (Şarkımızın rengi vardı sarardı
Gm Eb Gm (Yapma biter mi bu rüya (Eb F (Gelir geçer sabaha bana sorma 2X( Gm Eb Gm (Yarı yolda biter mi bu rüya (Eb F Gm (Gelir geçer sabaha bana sorma yarı yolda
Eb Gm Çal şarkımı hadi çal Eb Gm Kolaysa bıkmadan hadi çal
Eb Bizden gelen sesler vardı Gm F Armoniyi kimler çaldı Eb Gm D Şarkımızın rengi vardı sarardı
Eb Kalbimde resmimiz vardı Gm F Renklerini kimler çaldı Eb Gm D Yüzümde hayaller vardı karardı
Gm Eb Gm Yapma biter mi bu rüya Eb F Gelir geçer sabaha bana sorma Gm Eb Gm Yarı yolda biter mi bu rüya Eb F Gm Gelir geçer sabaha bana sorma yarı yolda -------------------------------------------------------
Postmodern Aşk
Fm Cm (Dış yüzümü soysan, iç yüzümü bulsan (G# Fm G Cm (Karşımada koysan şaşırmaz mıyım 2X (fm Cm (Sırlarımı soysan, gizlerimi bulsan (G# Fm G Cm (Sonrada sıkılırsan kırılmaz mıyım
Eb Bb (Postmodern aşkmış, sürmesi zormuş 2X (gm Bb (Benliğim benliğini çok zora sokmuş
Fm Cm Dış yüzümü soysan, iç yüzümü bulsan G# Fm G Cm Karşımada koysan şaşırmaz mıyım Fm Cm Sırlarımı soysan, gizlerimi bulsan G# Fm G Cm Sonrada sıkılırsan kırılmaz mıyım
Cm Bb G# G İstemem git, isterim gitme Cm Bb G# G Kararsızlık çöktü üstüme Cm Bb G# G Kalmışım ben orta yerlerde Cm Bb G# G Ya nedir bu postmodernite
Fm Cm Dış yüzümü soysan, iç yüzümü bulsan G# Fm G Cm Karşımada koysan şaşırmaz mıyım Fm Cm Sırlarımı soysan, gizlerimi bulsan G# Fm G Cm Sonrada sıkılırsan kırılmaz mıyım
---------------------------------------------------------
Şiir Dm Ben bir şiir yazarım
Sen uykuna dalarsın Am E Am Ben bir ah sessiz çığlığım
Dm Am E Sade sessiz olsun gönlüm ay ay ay Am A Ay olsun kimsesiz Dm Am E Am Sade sessiz olsun gönlüm ay ay ay ay olsun
Dm Am Keşke ben de gülsem gülsem E Am Sen de benle ah Dm Am Kin mi, kin mi, söyle kin mi, kin mi E Am Sevgimizi öldüren
G Dm Am (Hayır, hayır, hayır 2X(e F Am (Kin mi öldüren
E F Am Kin mi kin mi öldüren
Dm Am Zaman ilaç değil zaman çürütücü E Am Gülmek, gülmek mümkün mü Dm Am Gülümsemeler sarsar benim E Am Kirli kirli yüzümü
G Dm Am (Hayır, hayır, hayır 2X(e F Am (Kirli yüzümü
Dm Am Zaman ilaç değil zaman çürütücü E Am Gülmek, gülmek mümkün mü ---------------------------------------------------------
Yalnız Değilsin Dm Bb Yalnız değilsin yalnız değilsin Gm Bb Dm Yüzüme baksan fark edersin Dm Bb Yalnız değilsin yalnız değilsin Gm Bb Dm Sesimi duysan hissedersin
Gm Dm (Yalnızlar yalanlar mı söyler ( Gm Dm 2X(canın hiç acımaz mı derler ( Gm Bb-A (Yüreğim yüreğini deler
Gm A Dm-C-Bb (Sendeki yaralara merhemmiyim yoksa 2X( Gm A Dm (Yalvarırım beni bir duyumsa
Dm Bb Yalnız değilsin yalnız değilsin Gm Bb Dm Yüzüme baksan fark edersin Dm Bb Yalnız değilsin yalnız değilsin Gm Bb Dm Elimi tutsan hissedersin
Gm Dm Yalnızlar yalanlar mı söyler Gm Dm Canın hiç acımaz mı derler2 Gm Bb-A Yüreğim yüreğini deler
Gm A Dm-C-Bb (Sendeki yaralara merhemmiyim yoksa 2X( Gm A Dm (Yalvarırım beni bir duyumsa
Gm A Dm Yalvarırım beni bir duyumsa ----------------------------------------------------
Yanıyor Intro: Bm G F# Em) x 4
Bm G F# Em Kalpte büyüyen yaramsın sen Bm G F# Em Çekip gidemem kanarken sen
F# G Üfle gözlerime, üfle gözlerime F# G Üfle gözlerime, gözlerime
Em F# N ( ah yanıyo yanıyo yanıyo yanıyo A ( Em F# K ( yanıyo yanıyo yanıyo yanıyo A ( G F# R ( ah yanıyo yanıyo yanıyo yanıyo A ( Em F# G7 T ( yanıyo yanıyo
Bm G F# Em Kalpte büyüyen yaramsın sen Bm G F# Em Çekip gidemem kanarken sen
F# G Üfle gözlerime üfle gözlerime F# G Üfle gözlerime, gözlerime
Nakarat
G Dönmesen geriye ellerim geriye F# Dönmesem geriye üfle gözlerime G Gözlerime üfle
F# G7 F# G7
Nakarat
|