rock_me
O bir Efedralı

Wake me up
Açtığı Konular: 256
Rep Puanı: 60
Ruh Halim
|
 |
|
|
AŞK İÇİNDE
---------------------------------------------- ---------------------------------------------- ---------------------------------------------- ---------------------------------------------- --2-2 -4-2---4-5-------2-2--4-2-----4-2------- ----------------------------------------------
----------------------------------------------- ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- ----2-2-----4-2---4-5------2-2----9--7--5--4--- -----------------------------------------------
---------------------------------------------- ---------------------------------------------- ---------------------------------------------- ---------------------------------------------- --2-2 -4-2---4-5-------2-2--4-2-----4-2------- ----------------------------------------------
------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ---0---2-2-----4-2---4-9------2-2-----4-2---4-10- -------------------------------------------------
BİR DERDİM VAR
Bm Bir derdim var artık tutamam içimde A G Gitsem nereye kadar,kalsam neye yarar? G Bm Hiç anlatamadım,hiç anlamadılar Bm Herkes neden düşman? Bm A Herkes neden düşman? A G Unuttuk hepsini,ruhun nefesini G Bm Gelme yanıma sen başkasın ben başka
D Bak bu son perde A Oyun yok bundan sonra Bm G Işık yok,hiçbir şey yok,yok,yok,yok
Bm G Bir derdim var A Bir derdim var G A Bm Bir derdim var içimde
G A Bm Bir derdim var artık tutamam içimde
CAMBAZ
E---------------------------------------------------------------- B-------7--55-33--------88-7-55--------7-55-33------------- G-4-5-4-----------4-5-4----------4-5-4---------55-44-3-2--- D--------------------------------------------------------3------- 2-1-0------------------------------------------------------------
E------------------------------------------------------------------ B-------7--55-33--------88-77-55---------7-55-33-11-3-5---- G-4-5-4-----------4-5-4-----------4-5-4------------------------ D------------------------------------------------------------------
E Eb Ne habersin ne türksün D Db c-g# Seni gören yollara dökülsün E Eb Kul oldun köle oldun D Db c-g# Kurşun geçirmez cam oldun
Nakarat: Am D Bütün dünya izler durur G C Afet-i azam bekler durur Am B Em Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Am D Yandı dertler bitti tasa G C Ben kurbanım bu cambaza Am B Em ıki gözüm kadaR eminim sen yoksun
E Eb Var mısın, yoksun D Db Var mısın, yoksun C B Em ıki gözüm, eminim, sen yoksun E Eb Var mısın, yoksun D Db c-gx2 Var mısın, yoksuuuuuuuunnnn
Sarkı bitisi:e-eb-d-db(kapalı) c-g#(acık) e-eb-d-db(kapalı)2.yer 2 kere yapılcak c-g# RE
G# Cm Yine ben miyim düşen Gm Cm Hiç zamanım da yok ki G# Cm Yine ben kopup gelen Gm Cm Bilmediğim sey yok ki
G# A# Yine de geldim dünyaya Gm Cm Hiç zamanım da yok ki G# Cm Yine de geldim dünyana A# Gm Hiç yok
Cm A# G# Gm ıçim yanar içim bilmez Cm A# G# Gm ıçim var içim düşünmez Cm A# G# Gm ıçim aşk içim değişmez Cm A# G# Gm ıçim saf içim kirlenmez
Cm A# G# Gm Yine de geldim dünyaya Cm A# G# Gm Yine de geldim dünyaya Cm A# G# Gm Yine de geldim dünyaya
SEVDA ÇİÇEĞİ
F G# G F sessiz sedasız açardın gecelerce F G G# F kimse bilemez, göremez kuytularda F G# G F sonsuz ve dipsiz sevdalarda, duygularda F G G# F sakin, kimsesiz ve sahipsiz uykularımda
B Cm G# şimdi artık seni koklar yalnızlığım F(8.perdeden)G G# F seni arar seni sorar SEVDA ÇıÇEğıM B Cm G# şimdi artık seni koklar yalnızlığım F(8.perdeden)G G# F seni arar seni sorar SEVDAAAA ÇıÇEğıM
F-G#-G-F-F-G-G#-F
F G# G F sessiz sedasız açardın gecelerce F G G# F kimse bilemez, göremez kuytularda F G# G F sonsuz ve dipsiz sevdalarda, duygularda F G G# F sakin, kimsesiz ve sahipsiz uykularımda
B Cm G# şimdi artık seni koklar yalnızlığım F(8.perdeden)G G# F seni arar seni sorar SEVDA ÇıÇEğıM B Cm G# şimdi artık seni koklar yalnızlığım F(8.perdeden)G G# seni arar seni sorar SEVDAAAA ÇıÇEğıM
F-G-G#-F-F-G-G#-F-F-G#-G-F-F-G-G#-F SON DENEME
G Bm F# G Gel sen de kopar bir parça G Bm F# G Tozum bile kalmasın G Bm F# G Elinde boş bir tabanca G Bm F# Dua et ki patlasın, kör bahtıma C Em C Em F# Gelecekse, ne gelecekse gelsin G Bm F# G Gel sen de kopar bir parça G Bm F# G Tozum bile kalmasın G Bm F# G Elinde boş bir tabanca G Bm F# Dua et ki patlasın, patlasın yine C Em C Em Hayalet kurşunlar, maskeler alaylar C Em C Em F# Gelecekse, ne gelecekse gelsin C Em A Son deneme- saat kaç saat kaç ki? C Em A Seni buldum- sesi gür yüzü eski C Em A Artık bir şey yapamam, yapamam ki C Yapamam, yapamam A Yapamam ki
YARDIM ET
E G Hiçbirşey söyleme duymam anlamam E G Hayat bir mucize düşer zaman zaman E Am E C Yardım et ruhum yardım et bana E Am E C Sesini ben duydum çok var hiç duymayan
D C G E Kimler yalansız ki onlar ağlasın D C G E Kimler günahsız ki onlar saklasın Am C Am C Yalandan kim ölmüş Zamandan kim korkmuş D C G Dünya yalan söylüyor
E G Özür bekler gibi kızgın sokaklar E G Teksastan gelen küstah tokatlar E Am E C Zalimin durduğu yerdeyim şimdi E Am E C Bu bir karnaval nerdeyim şimdi
D C G E Kimler yalansız ki onlar ağlasın D C G E Kimler günahsız ki onlar saklasın Am C Am C Yalandan kim ölmüş Zamandan kim korkmuş
E G Hiçbirşey söyleme duymam anlamam E G Hayat bir bombadır düşer zaman zaman E Am E C Tarihin durduğu yerdeyiz şimdi E Am E C Bu bir karnaval nerdeyiz şimdi
D C G E Kimler yalansız ki onlar ağlasın D C G E Kimler günahsız ki onlar saklasın Am C Am C Yalandan kim ölmüş Zamandan kim korkmuş D C G Dünya yalan söylüyor
YAZ YAZ YAZ
Am Dm Neden senle hiç durmadan tartışıp duruyoruz ki biz Am Dm Bile bile üstüme gelmene ne gerek var F Am Neden dostça ve insanca ayrılamıyoruz ki biz Dm Am Ve bunca yaşanmış yılların da hatırı var Am Eğer her gün bu işkence G Eğer her gün bu karmaşa F Eğer her gün bu kavgaya E Katlanırım sanıyorsan Am Em Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi
G(bareli) Am(5.perde) B(7.perde) C(8.perde) Yanılırsam çık karşıma göster ken dini
Am(5.per) B(7.per) Am Em Bel ki zamanla teker teker silinirler aklından
G(bareli) Am(5.per) B(7.per) C(8.per) Anlarsın ki boşuna geç miş bun ca zaman
|