rock_me
O bir Efedralı

Wake me up
Açtığı Konular: 256
Rep Puanı: 60
Ruh Halim
|
 |
|
|
Sigara Em D Aslında ben de isterim emeklemeden koşmayı Em D Güzel elbiselerle makyaj yapıp dolaşmayı Em D Aslında ben de isterim düşünmeden konuşmayı Em D Küçük bir oyun içinde önemli kişi olmayı D Em Aklımdan geçen sözler D Em D Em Kalbimden gelen sesler hepsi bir orman oldu D Em Bir kibritle yok oldu. Em D Ben sigara dumanının altında D Em Yana yana en sonunda kül oldum Am G Sen kibritin hiç yanmayan ucunda D Em Birinin hayatından geçmiş oldun Em Aslında ben de isterim D Em Emeklemeden koşmayı Em D Güzel elbiselerle makyaj yapıp dolaşmayı Em Aslında ben de isterim D Em Düşünmeden konuşmayı Em D Em Küçük bir oyun içinde önemli kişi olmayı D İyi dostlar biriktirdim Em Hepsi de ailem oldu D Küçük bir aşk yetiştirdim Em Düzene yenik düştü ---------------------------------------------
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Dm A Dm A Dm A Sizi bilmem ama ben karar verdim Dm A Su gibi duru olup hep akmaya Dm A Başka sular tanıyıp çoğalmaya Dm A Dalgalanmaya, taşmaya...
F#m A Son günlerde çok düşünür oldum F#m A Bm Zor zamanları çabuk atlatır oldum
Dm A Yalnız mıyım, insanlar içinde Dm A Arkadaşlarım, aşklarım içimde Dm A Yara aldım bundan iki yıl önce Dm A Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Dm A Artık kısa cümleler kuruyorum Dm A Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda Dm A Kabullendim herşeyi olduğu gibi Dm A Yola çıktım, yarınlara... F#m A Bm Son günlerde çok düşünür oldum F#m A Zor zamanları çabuk atlatır oldum
Dm A Bakıyorum aynaya her gece Dm A İçim rahat, biraz yorgunum sadece Dm A Hayatıma giren herkese, yaşanmış herşeye Dm A Teşekkürler, büyüyorum sizinle Dm A Teşekkürler, büyüyorum sizinle -------------------------------------------------
Bu Aşk Fazla Sana Bu Ask Fazla Sana Şebnem Ferah
Am F Am F Denize açildim sevmeye sevilmeye anladim sevmek gibisi yok Am F Yagmura soyundum yavas yavas yagar diye Am F Damlalarda yüzmek gibisi yok G E Am G E Am Yoklugun varligin bir dünüm yok yarinim sir F Am F Nasil inanirim sana bu yürek agir bana Am F Am Sevgin öyle uzaklarda nefes alsan da yanimda F Am F Bu ask fazla sana, bu ask fazla sana
TEKRAR ----------------------------------------------------
İki Yabancı
Am E am E Yazdan kalma bir günden yada cölde cay filminden dm am Bir sahne var aklımda oyuncular sanki biziz E am Mutsuzuz ikimiziz dm am Kimi asklar hic bitmezmis bizimkisi bitenlerden E Sevmeye yeteneksiziz ( am E am E ( İki yabancı iki yabancı birlikte ama yalnız ( am dm E dm am E ( İki yabancı, iki yabancı iki yabancı birlikte ama yalnız ( am ( İki yabancı
Am E am hani o günesin batısı bizi tanrıya inandırısı Dm am E Şu an o aksam aklımda ama cok zaman önceydi am Yaralarımız agır degildi Dm Yinede bagısladım ben hepsini am E am Hem seni hemde kendimi o kadar yoktunki
Am E am A Yazdan kalma bir günden yada cölde cay filminden dm am E Benimde sahneler aklımda seninkilerden farklı ama am dm am Sen kendini kandırma,yoktur üstüne senin güzeli cirkin E am Yapmakta sucuysa dünyaya atmakta, dm am Neyin bildinki degerini benimkini bileceksin E am Tabi bunu da mahvedeceksin --------------------------------------------------
Yağmurlar Yağmurlar Şebnem Ferah
Em C D Sokaklar sakin geceler karabasan Em C D Ellerim titrer kim bu ben kim bu susan Em Ne soran var ne bilen sebebim yok C D Em C D Bana kıyan erkeğim sen gül vazgeçtim rüyalardan Am F Beni sevmezsen yağmurları sev Am G D Em Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Em C D Gidiyorum gözüm yaşlı Em C D Hatıran har yüreğime Em C D Sen sev yağmurları Em C D Yağmurlar yağsın üzerime Em C D Gidiyorum gözüm yaşlı Em C D Ah yine yol yol üstüne Em C D Sen sev yağmurları Em C D Em Yağmurlar yağsın yüzüme ------------------------------
Aşk
Am F Toprağın altında Am F Sarmaş dolaş köklerle Am F Bağlanmışız birbirimize Am F Cennet gibi bir yerlerde Em C Kader varsa benimki bu olsun Em C Aşk masalsa gerçek olsun-aşk
Nakarat: Am Bağlanmış kökler gibi F Hayat veren toprak gibi Am F Tüm anneler gibi güçlü olsun Am Camdan sızan güneş gibi F Gökte yıldızlar gibi Am F Am Dolu hayatlar gibi sonsuz olsun-sonsuz olsun
Am F Toprağın üstünde Am F Yan yana duran çiçeklerde Am F Sarılmışız birbirimize Am F Cennet gibi bir yerlerde Em C Kader varsa benim ki bu olsun Em C Aşk masalsa gerçek olsun-aşk
-------------------------------------- Ben şarkımı söylerken
A Asus4b9/Bb ıçimde bir ateş yanıyor A Asus4b9/Bb Bedenim dar gelir oldu A Asus4b9/Bb A Asus4b9/Bb Ateşime ister körüklerle gel, ister suyla... A Asus4b9/Bb ıstediğin kadar konuş benimle A Asus4b9/Bb ıstediğin kadar yalan söyle A Asus4b9/Bb A Asus4b9/Bb Beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsin... A Asus4b9/Bb ıçine girdiğin küçük kaygan deliği A Asus4b9/Bb Yeni ve büyük bir dünya mı sandin? A Asus4b9/Bb A Asus4b9/Bb ıstersen bir aynayla yardim edeyim ama umursamazsin... / Gm \ | Merak etmeden duramıyorum | | Bb | / Geceleri nasıl uyuyorsun \ \ Gm / | Beni boşver kendine cevap ver | | Bb A | \ Lütfen bu kez dürüst olur musun? / / Dm Gm \ | Ben şarkimi söylerken istersen sesi açarsın | | Bb A | / ıstersen kısıp, bunu da yok sayarsın \ \ Dm Gm / | Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın | | Bb A | \ Yüreğimdeki sesleri susturamazsın!.. / A Bb Bir yanım seni hala düşünüyor A Bb Bir yanım sana fena kızgın A Bb A Bb Yalnız sen ve ben biliyoruz olanları; unutturamazsın... A Asus4b9/Bb Sakın nefret ettiğimi düşünme A Asus4b9/Bb Bende böyle duygular barındıramazsın A Asus4b9/Bb A Asus4b9/Bb Geçmiş hiç yaşanmamıs gibi davransan da; baştan yazamazsın -------------------------------------------------------------------------
Bugün
Dm Bb Dm Bb Bugün resmine dokundum ben öptüm yine yine Dm Bb Dm Bb Zaman ağır ol henüz erken demek için güle güle Dm Bb Dm Gm Sesini özledim özledim çok haberim yok durmuş dünya niye Dm Bb Dm Bb Seninle birlikte kaybolanları arıyorum başka şeylerde C Dm Aşk şarkısı değil bu geldi içimden C A Gülümse biraz benim için eğer duyuyorsan Dm Nehrim ol gel ak yine kelebek ol gel uç yine C Am Dm Çiçeğim ol gel aç yine rüzgar ol -----------------------------------------------------------------------
Vazgeçtim dünyadan
Am F Nerde sözler of nerde yüregim Am F Bende sevdim of sevmedi bilenim Am F Ver elini sonsuza Am F Al beni dünyadan of kalmadi sevenim
Dm C Yürekler alinmaz pulla parayla Dm E Kim yenmis kaderi duayla Am Gelinlik giymeden
Isigi görmeden bebegimden önce
Vazgeçtim dünyadan
Kaderi yanmeden utandim kendimden F G Am Daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan
Am F Nerden geldim of yolculuk nereye Am F Belki söyler of sorarsam kadere Am F Yok sevenim arzuyla Am F Mezarlar bile küsmüs of kadinca ölene ------------------------------------------------------
|