| 12 Haziran 2008, 20:37:15 | #0 |
|
CiLeCaSH
|
Evet arkadaşlar Erkekler Küpe Takmalımı ? Tepkinizi merak ediyorum.... Kız-Erkek fark etmez...!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Haziran 2008, 21:24:00 | #1 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

-[Selpak satan bitli kiZ ]-
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
yakisiyorsa neden olmasin olabilir bence, ama böle kücük birsey, daha dogrusu kücük ve parlak.. 
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii, yiK beNiii iCIMDEKI CANAVARRRR кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη υαsפєcмєм
|
|
|
| 12 Haziran 2008, 22:10:40 | #2 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
bence takabilir türk erkeği takamaz diye birşey Yok... padişahlardan yavuzda zamanında küpe takmıştı mesela
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Haziran 2008, 22:13:44 | #3 |
|
mary j blige
|
bence de yakışan takmalı 
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 12 Haziran 2008, 23:43:32 | #4 |
buk@
O bir Efedralı

@rTık $evMe$enDe 0Lur....
Açtığı Konular: 105
Rep Puanı: 50
Ruh Halim
|
küpe takanlara +1 rep 
|
|
|
|
|
|
..haksızlıklara karşı susanlar haklarıyla birlikte onurlarından da olurlar..
kimbilir?belki ....
|
|
|
| 12 Haziran 2008, 23:50:46 | #5 |
|
Scolfield
|
yakışan takar yakışmayanda takar. Bundan bana ne Anası değilim Babası değilim. Karşıda değilim  Bu olayında türklüklede ilgisi yok çünkü mesele dış görünüşte değil olay insanın içinde biter. Türklükte vatan sevgiside insanın içinde biter. DipNot: Gün gelir küpeli diye dalga geçen hor gören toplumdan uzaklaştırmaya çalışan kişiler vatani görevde o sevmediği küpeli birisiyle askerde kol kola omuz omuza savaşır. Bu olaylar böyledir. Dış görünüşe önem vermeyin önemli olan insanın içidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2008, 00:14:50 | #6 |
|
CiLeCaSH
|
bence takabilir türk erkeği takamaz diye birşey Yok... padişahlardan yavuzda zamanında küpe takmıştı mesela
vay...bak bu güzel cevaptı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2008, 00:15:51 | #7 |
|
CiLeCaSH
|
yakışan takar yakışmayanda takar. Bundan bana ne Anası değilim Babası değilim. Karşıda değilim  Bu olayında türklüklede ilgisi yok çünkü mesele dış görünüşte değil olay insanın içinde biter. Türklükte vatan sevgiside insanın içinde biter. DipNot: Gün gelir küpeli diye dalga geçen hor gören toplumdan uzaklaştırmaya çalışan kişiler vatani görevde o sevmediği küpeli birisiyle askerde kol kola omuz omuza savaşır. Bu olaylar böyledir. Dış görünüşe önem vermeyin önemli olan insanın içidir. tabiki insanın içidir önemli olan ama... dış görünüşede önem vermenin bir yere kadar sakıncası yok bence... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2008, 00:20:35 | #8 |
|
BamBooCha10uR
|
Valla yakısan taksın diyo...Herkes takıyo artık..bende baktım ki olmuyo böle... sağ kulağımı da deldirdim... onu yapmak birazcık yürek istiyo tabi herkes yapamaz...o yüzden ben kendime yakıstırıyorum birilerinin bişi demesine göre hareket etmiyormm...Ama şu ana kadar da bi Allah ın kulu da gelip sana yakısmıyo flaan da demedi...Hatta bi arkadas Denizli de bi sana yakısıyo dedii tabi ki abarttıı niye takıon lan küpeyi diyenlere ise cevabım şöyle oluyo...Küpeyi takmayınca bünye sağa çekiyo birazcık solda agırlık oluyo vucut dengeleniyo diyorum...bişi diyemiyolar... solda 2 sağda 1 var...Sol da 3 olcak yakında 3 in 1 ..anlayan anlasınn xD bi de piersinq yaptırcam bakalım artık...Türklükle alakası yok SCOLFİELD a katılıyorum.. BUK@ rep verdin mi bakam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2008, 00:26:25 | #9 |
|
CiLeCaSH
|
Valla yakısan taksın diyo...Herkes takıyo artık..bende baktım ki olmuyo böle... sağ kulağımı da deldirdim... onu yapmak birazcık yürek istiyo tabi herkes yapamaz...o yüzden ben kendime yakıstırıyorum birilerinin bişi demesine göre hareket etmiyormm...Ama şu ana kadar da bi Allah ın kulu da gelip sana yakısmıyo flaan da demedi...Hatta bi arkadas Denizli de bi sana yakısıyo dedii tabi ki abarttıı niye takıon lan küpeyi diyenlere ise cevabım şöyle oluyo...Küpeyi takmayınca bünye sağa çekiyo birazcık solda agırlık oluyo vucut dengeleniyo diyorum...bişi diyemiyolar... solda 2 sağda 1 var...Sol da 3 olcak yakında 3 in 1 ..anlayan anlasınn xD bi de piersinq yaptırcam bakalım artık...Türklükle alakası yok SCOLFİELD a katılıyorum.. BUK@ rep verdin mi bakam Onur başımıza "EMO" olup çıkcaksın...piersing takarsan... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2008, 00:27:11 | #10 |
|
CiLeCaSH
|
Valla yakısan taksın diyo...Herkes takıyo artık..bende baktım ki olmuyo böle... sağ kulağımı da deldirdim... onu yapmak birazcık yürek istiyo tabi herkes yapamaz...o yüzden ben kendime yakıstırıyorum birilerinin bişi demesine göre hareket etmiyormm...Ama şu ana kadar da bi Allah ın kulu da gelip sana yakısmıyo flaan da demedi...Hatta bi arkadas Denizli de bi sana yakısıyo dedii tabi ki abarttıı niye takıon lan küpeyi diyenlere ise cevabım şöyle oluyo...Küpeyi takmayınca bünye sağa çekiyo birazcık solda agırlık oluyo vucut dengeleniyo diyorum...bişi diyemiyolar... solda 2 sağda 1 var...Sol da 3 olcak yakında 3 in 1 ..anlayan anlasınn xD bi de piersinq yaptırcam bakalım artık...Türklükle alakası yok SCOLFİELD a katılıyorum.. BUK@ rep verdin mi bakam gözün doysun rep puanına bak sen bi.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2008, 00:29:23 | #11 |
buk@
O bir Efedralı

@rTık $evMe$enDe 0Lur....
Açtığı Konular: 105
Rep Puanı: 50
Ruh Halim
|
ya işin doğrusu gerçekten bi çok kişiye yakışıo..benim bi arkadaş vardı..küpesi fln vardı..ama bi insana o kadar mı yakışır ya  sırf o yüzden aşık olunur çocuğa  neyse işin aslı yakışan taksın..bence  küpeliler +1 geliooo 
|
|
|
|
|
|
..haksızlıklara karşı susanlar haklarıyla birlikte onurlarından da olurlar..
kimbilir?belki ....
|
|
|
| 13 Haziran 2008, 00:54:58 | #12 |
|
BamBooCha10uR
|
yok artık allah korusun emo flaan aaaaa cilecash duymiyim.. onların hepsi peluş lan olm  ben okkalı bi piersinq yaptırcam dudagımın altına
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2008, 00:55:22 | #13 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
ya işin doğrusu gerçekten bi çok kişiye yakışıo..benim bi arkadaş vardı..küpesi fln vardı..ama bi insana o kadar mı yakışır ya  sırf o yüzden aşık olunur çocuğa  neyse işin aslı yakışan taksın..bence  küpeliler +1 geliooo  bnm repim nerdeeeeeeeeeee? bnmde küpem var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2008, 13:25:19 | #14 |
kaktüs
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
bence yakısan takmalı ya yakışmayanlardan da banane de görüntü kirliliği yaa ayrıca tamam taksınlar ama abartmasınlar BENCE bi erkeğe bi kulagında 2 küpe yakışmıo..ama bunlar benim düsüncem tabi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2008, 14:11:36 | #15 |
|
CiLeCaSH
|
ben geçen yaz takıyordum ama deldirmeden mıknatıslılardan... saçım da baya bi uzundu... Milli eğitim müd. işim çıktı... ordaki kadın görevli küpeyle görünce "küpe takmanı istemezdim ama gerçektende yakışmış" dedi.. övünmek gibi olmasın... sadece paylaşmak istedim....  rep'e fln gerek yok ya..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Haziran 2008, 13:38:38 | #16 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

-[Selpak satan bitli kiZ ]-
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
haha, bu konu baya iyi gidiyor....  bende bir konu ascem.. KADINLARDA KÜPE 
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii, yiK beNiii iCIMDEKI CANAVARRRR кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη υαsפєcмєм
|
|
|
| 15 Haziran 2008, 13:48:52 | #17 |
grudge
O bir Efedralı

If you need to be happy,I will be your smile..
Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
bnce güzel oluo ama nokta olmalı ......... 
|
|
|
|
|
|
SENİ BULMAKTAN ÖNCE ARAMAK İSTERİM...!!! SENİ SEVMEKTEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM ...!!! SENİ BİR YAŞAM BOYU BİTİRMEKDEĞİL DE SANA HEP HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM...!!!  NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
|
|
|
| 15 Haziran 2008, 14:11:55 | #18 |
|
|
|
| 01 Ağustos 2008, 22:02:35 | #19 |
DeNiz__li
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
bence yakıştırdıktan sonra hiç bi sorun yok.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Ağustos 2008, 22:04:10 | #20 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
Yakışsa neyse Yakışmıyorki Türk Erkeğine diyom ben 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 01 Ağustos 2008, 23:29:17 | #21 |
|
|
|
|
|