| 25 Nisan 2006, 22:21:43 | #0 |
|
Ssoydan
Ziyaretçi
|
aksi bir durumda şaşarımm!!! :XX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Nisan 2006, 11:37:19 | #1 |
CUMHURİYETİN ÇOCUĞU
Efedra Genci
Açtığı Konular: 2
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
ya soydan sen rocka vermişşin ben popa verdim valla bu olay başabaş gider çünkü rockla pop birnbirine çok karıştı
|
|
|
|
|
|
SÖZ VERDİYSEM BU BENİM HEM İMZAM HEMDE TEK GÜVENCEMDİR
|
|
|
| 26 Nisan 2006, 13:30:17 | #2 |
|
Ssoydan
Ziyaretçi
|
ben objektif olup tercihimi tabi ki " pop" a verdimçünkü en cok dinlenen o. ama dileğim devamlı tekrar içinde hareket eden ve bize satılan(dinlemek istememem, duymam engel olamıyor!) bu pop müziğin artık kökünün kurumasıdır ya da gercekten orjinal ürünler ortaya koysunlar. orada gördüğün diğer 4 türü dinlemekteyim ve de sevmekteyim!!! bu arada tanısıyor muyuz?  ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZİ DE İLETİRSENİZ SEVİNİRİM O0
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2006, 17:58:12 Gönderen: Ssoydan »
|
|
|
|
|
| 26 Nisan 2006, 16:35:31 | #3 |
|
EoWyN
|
bence artk genelde rock dinleniyorr....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Nisan 2006, 17:17:46 | #4 |
!_DrEaM 's_!
O bir Efedralı

çok mutlu :)))
Açtığı Konular: 16
Ruh Halim
|
bencede şimdiki genclik artık rock dinliyor ve birsürü yeni gruplar cıkıo ama bu gruplar gercekten ii O0 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Nisan 2006, 18:02:32 | #5 |
|
Ssoydan
Ziyaretçi
|
ben hala bu konuda tereddütlüyüm, pop %51 iken rock % 49 olabilir ya da pop %60 iken % rock % 40 olabilir her iki durumda da pop en çok dinlenen oluyor. oylama yaparken kendi dinlediğiniz müziği değil genel olarak gençlerin neyi dinlediğini değerlendirin...
HOŞÇA KALIN....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Nisan 2006, 22:00:36 | #6 |
B Rh (-)
Efedra Genci

Şayze Illegalite
Açtığı Konular: 338
Rep Puanı: 43
Ruh Halim
|
ben de pop a verdim oyumu, arebeskçisi de, rock cısı da dinliyor pop müzik, insanın gözüne sokuyolar kaçmanın yolu yok millet napsın :X
|
|
|
|
|
|
şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut öptüm seni şap şup ben ateş sen barut öptüm seni şap şup şaaap şuup şaaap şuup şaaap şuup hımmmmuz muz gibiyim muz muz hımm muz gibiyim muz muz çikta çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz muz muz çikita muz muz muz
bknz: iğrenç şarkı sözleri Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Denizli Gençlik İmza Resimleri
|
|
|
| 26 Nisan 2006, 22:59:20 | #7 |
|
Ssoydan
Ziyaretçi
|
netame +1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Nisan 2006, 13:17:07 | #8 |
CUMHURİYETİN ÇOCUĞU
Efedra Genci
Ruh Halim
|
ARKADAŞLARRR bizim gruplar popla rock ı karıştırıyor ama genelde rock ağırlıklı  diğer ülkelerde ki rock bizimkinden çok farklı pop karışık o nedenle milliet popa veriyo kusura kalma soydan biraz senin tezini çürütmek gibi oldu ama :  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Nisan 2006, 01:20:04 | #9 |
|
Ssoydan
Ziyaretçi
|
ortada sadece gözlem var tez yok .... tez olması için bilimsel desteğim olması gerek... Zaten ben pop cıkmazsa şaşarım nefretim var pop müziğe karşı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2006, 20:55:54 Gönderen: Ssoydan »
|
|
|
|
|
| 28 Nisan 2006, 12:54:09 | #10 |
buroz
Efedra Genci

Açtığı Konular: 24
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
yani bencede pop
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2006, 11:05:50 | #11 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
ben pop ve rock derdim ama malesef 1 oy hakkımız var rock diyorum  O0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2006, 17:43:00 | #12 |
CUMHURİYETİN ÇOCUĞU
Efedra Genci
Ruh Halim
|
abi soydan bu iş kızıştı başa baş gidiyo rck ve pop bakalım hangisi ^-^ ^-^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2006, 19:34:10 | #13 |
|
Ssoydan
Ziyaretçi
|
bende merak ediyorum ama pek ilgilenen yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2006, 20:27:02 | #14 |
|
buseeeee
Ziyaretçi
|
ya rock asla tartısılmassssssssssss!!!!!!!ama diğerlerine her zaman saygı duyarımm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Haziran 2006, 19:15:52 | #15 |
|
Ssoydan
Ziyaretçi
|
bence tartılışır!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Haziran 2006, 19:39:47 | #16 |
chocolatee girl
Efedra Genci

Ruh Halim
|
ben popçulardan yanayım... ayrıca genel olarakta bence pop dinleniyo rockla fazla ilgilenen yok arada bi kaçkişi
|
|
|
|
|
|
zor geliyor insana kaçması dertli bir aşktan zor geliyor başlamak herşeye sil yeni baştan..
|
|
|
| 07 Haziran 2006, 02:02:35 | #17 |
|
bashbash
|
ülkemizde rock yapıyorum diye çıkan grupların da poptan farklı bir şey yaptıklarını düşünmüyorum(hepsi için söyleyemem tabi bunu). gerçi rock müziğin kesin sınırları var mıdır kriteri nedir bilemem tabi. rock müzik yaptıklarını söyleyenler biraz daha farklı(?) durmaya çalışıyorlar. gençler de bence bu farklı durmaya çalışanlardan etkilenip farklı durabilmek için belki de fazla bir şey anlamadan rock tercih ediyor. ama tabi pop her kesim tarafından fazlaca dinleniyor. en kro dediğimiz adamdan en klas adama kadar dinleyen var. en piyasa müzik konumunda pop bu sebeple pop daha fazla dinleniyor gibi geliyor bana her ne kadar ankette rockı seçsemde ilk anda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Temmuz 2006, 01:47:48 | #18 |
devil_corpse
Efedra Genci

Açtığı Konular: 41
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
sonuçların böyle olacağını bilsem türk sanat müziği derdim ... ben hepsini severim aslında o insanın biraz da ruh haline bağlı =n
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Temmuz 2006, 16:26:20 | #19 |
angel_of_death
Efedra Genci

Açtığı Konular: 4
Ruh Halim
|
ben pop dınlemem ama oyumu popa verdm cnku gencler pop daha cok dnlıo bazıları gosterış ıcın rock metal dnlıorm ayakları yapıo ama gece yatarken mırkelam dınyelebılıo onlara rock dnlıo metal dnlıo punk dnlıo demek yanlş olur herkes tabıkı ıstedıgı kulagına hoş gelen hıssettıgı sewdıgı muzıgı dnler ama bazıları da gosterış olrk kullanıo  bnce pop ve rock bırbırıne karışmadı aksıne yenı gruplar cıktıkca rockun yerının baska popun yerının baska olduu daha cok ortaya cıkıo.bişey sorucam seceneklerde neden metal yok?
|
|
|
|
|
|
If just one wish could bring her back It's sad... and his lonliness is proof It's sad... he will always love you It's sad..
|
|
|
| 30 Temmuz 2006, 14:31:59 | #20 |
αмвαѕѕαdσя
O bir Efedralı

тнє υℓтιмαтє ∂яινιηg мα¢нιηє
Açtığı Konular: 69
Rep Puanı: 107
Ruh Halim
|
rock son zamanlarda
|
|
|
|
|
|
   Dünya Türk'ün Kudretini Unutmuşsa Gökte Çakan Yıldırımlara Baksın! Gökte TANRI yerde BİZ!!
|
|
|
| 30 Temmuz 2006, 14:38:51 | #21 |
osimo
Efedra Genci

patent.anatolianrock.com
Açtığı Konular: 33
Rep Puanı: 18
Ruh Halim
|
bence rock
|
|
|
|
|
|
JİMOMEMİKU <3 MOARİRİNKATO 
|
|
|
| 15 Ocak 2008, 18:29:20 | #22 |
KzAnS_chAmUR
O bir Efedralı

Hızlı Yaşa Erken Öl,Ölümün Yakışıklı Olsun
Açtığı Konular: 160
Rep Puanı: 10
Ruh Halim
|
rock ı tercih ediyorlar ama ben hiç bişi anlamıyom sadece gürültüsü var o kadar
|
|
|
|
|
|
ONUR KURAL
|
|
|
| 19 Ocak 2008, 14:29:09 | #23 |
|
mary j blige
|
pop müzik düşüşte şu an bencede rock daha çok tercih ediliyor
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 14 Mart 2008, 21:05:11 | #24 |
|
|
|
|