« YANITLA #250 : 02 Mayıs 2008, 17:21:04 »
buk@
Efedra Genci
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
''sürüden ayrılan idealist kuzu'' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #251 : 02 Mayıs 2008, 17:57:37 »
|
|
« YANITLA #252 : 09 Mayıs 2008, 01:23:04 »
borderline
Efedra Genci
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz.Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz.Bana tam karşıdan bakarsanız,kendinizi gorursunuz....... diğeri -asağıda yazanı okuyunuz-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #253 : 09 Mayıs 2008, 17:59:52 »
crazy-nurse
Efedra Genci

DikkaT: kelebek gibi ucarim, ari gibi sokarim
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii -> iCIMDEKI CANAVARRRR υαsפєcмєм
|
|
|
« YANITLA #254 : 09 Mayıs 2008, 19:21:46 »
dOllyfAce
Efedra Genci

Cix | Milana.Rap <3
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
OwWww neLer yazmjOki >.< 
|
|
|
|
|
|
[R]hythm [A]nd [P]oem fOrever..!
|
|
|
« YANITLA #255 : 09 Mayıs 2008, 19:29:27 »
net ceşnisi
DG Upload Team

Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır.
|
|
|
|
|
|
FİLM PAYLAŞIMI VE OYUN BÖLÜMÜNE BİR GÖZ ATTINIZ MI? PAYLAŞIMLARIM ALINTIDIR. SERBEST UÇUŞ SAHASINA SAHİP BEYNİMDEKİ HÜCRE DEĞİL SANAT ESERİ BAKALIM TADINA HER ÜLKEDE MAHSÜLE TAHSİLE GEREK YOKKİ DÜNYAMDA AKSİNE HER YERDE GEÇERLİ BU KAFİYE...michaelscolfield@denizligenclik.com film,dizi,oyun hakkında görüşleriniz ve sorunlarınız için bana ulaşabilirsiniz Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
« YANITLA #256 : 09 Mayıs 2008, 20:46:48 »
|
Turambar
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler 
|
|
|
|
|
|
Türk duygusu her Türkçüye en tatlı kımızdır; Türk ülküsü candan da aziz bayrağımızdır. Bayrak ki onun gölgesi Bozkurtları toplar; Bayrak ki bütün kaybedilen yurtları toplar. Nerden geliyor? Tanrıkut`un ordularından! Lakin bize bir beyt okuyor kutlu yarından: Darbeyle gönüllerde yatan ülkü silinmez! Atsız yere düşmekle bu bayrak yere inmez!... Hüseyin Nihal Atsız  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Denizli Gençlik Nalan Kaynak Pikniği 18 Mayıs,Saat 11'de
|
|
|
« YANITLA #257 : 09 Mayıs 2008, 21:13:29 »
|
ву αηтнєм
|
nickimde
' ¤ۣۜ..¤ | คlקєгєภ | ๔єภizli | TR | > > ~ gђ๏รtгi∂єг < < kişisel iletimde
¤ۣۜ..¤ Ülkümüz Göklerde Dalgalanan Bir Sancak; Allah'ın Huzurunda Eğiliriz Ancak!!!...
|
|
|
|
|
|
¤ۣۜ..¤ Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! ¤ۣۜ..¤  
|
|
|
« YANITLA #258 : 09 Mayıs 2008, 22:43:29 »
müşo
Moderator

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "
Rep Puanı: 62
Ruh Halim
|
!!!...hallelujah...!!! yazıyo uzun zamandır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #259 : 09 Mayıs 2008, 23:04:23 »
zamki*noz
Efedra Genci

arka planda kalmış şeyleri planlayan biri 'zamki
Ruh Halim
|
100 kontör karşılığı webcam'de itina ile soyunulur. (4megapicsell webcam'de canlı yayın keyfi) - yazıyor, ihtiyaç giderildiğinde değişecektir...
|
|
|
|
|
|
zamki*noz ben miyim bilmiyorum... ancak onun donlarını giyiyorum. bu sana bir fikir verebilir.
|
|
|
« YANITLA #260 : 09 Mayıs 2008, 23:07:03 »
|
daRk_nesS
|
ne böceği bu ya? yazıyor
tam yazdım bu konuyu gördüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #261 : 09 Mayıs 2008, 23:11:04 »
zamki*noz
Efedra Genci

arka planda kalmış şeyleri planlayan biri 'zamki
Ruh Halim
|
şimdi ise : bütün boşluklarını doldurmak istiyorum yazıyor...
|
|
|
|
|
|
zamki*noz ben miyim bilmiyorum... ancak onun donlarını giyiyorum. bu sana bir fikir verebilir.
|
|
|
« YANITLA #262 : 10 Mayıs 2008, 00:11:12 »
CiLeCaSH
O bir Efedralı

H....Man
Rep Puanı: 11
Ruh Halim
 Oyun Kupalari  rsnake
|
Qqus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #263 : 10 Mayıs 2008, 17:01:02 »
—S€¥¥aH™—
O bir Efedralı

GÜLSÜN GÜNEŞİ KISKANDIRAN GÖZLERİN!!!
Rep Puanı: 10
Ruh Halim
 Oyun Kupalari  monsterhatch
|
benim msn de hala ismim yazıo ama bu gün şampiyon Cimbombomum yazıcam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #264 : 11 Mayıs 2008, 12:14:05 »
|
Turambar
|
Dinlediğin ve bildiğin aynı şeyler olmayabilir ( Mode XL ) yazıo 
|
|
|
|
|
|
Türk duygusu her Türkçüye en tatlı kımızdır; Türk ülküsü candan da aziz bayrağımızdır. Bayrak ki onun gölgesi Bozkurtları toplar; Bayrak ki bütün kaybedilen yurtları toplar. Nerden geliyor? Tanrıkut`un ordularından! Lakin bize bir beyt okuyor kutlu yarından: Darbeyle gönüllerde yatan ülkü silinmez! Atsız yere düşmekle bu bayrak yere inmez!... Hüseyin Nihal Atsız  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Denizli Gençlik Nalan Kaynak Pikniği 18 Mayıs,Saat 11'de
|
|
|
« YANITLA #265 : 12 Mayıs 2008, 09:33:08 »
DeRBeDeR
Efedra Genci

Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
DeRBeDeR - Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.www.denizligenclik.com/forum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #266 : 12 Mayıs 2008, 14:01:10 »
|
|
« YANITLA #267 : 12 Mayıs 2008, 14:25:48 »
SaÇMaNuR
Efedra Genci

Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
Olması gerekenler zaten yanımda...Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umrunda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #268 : 12 Mayıs 2008, 21:22:35 »
|
Turambar
|
Øñù® yada ø|ñ|µ|r
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #269 : 13 Mayıs 2008, 21:03:55 »
crazy-nurse
Efedra Genci

DikkaT: kelebek gibi ucarim, ari gibi sokarim
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii -> iCIMDEKI CANAVARRRR υαsפєcмєм
|
|
|
« YANITLA #270 : 13 Mayıs 2008, 21:05:24 »
|
HRNS
|
zz Msn acamım sorun var off ağlıcam ya.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #271 : 13 Mayıs 2008, 22:00:27 »
|
|
« YANITLA #272 : 14 Mayıs 2008, 00:44:07 »
|
Turambar
|
"Bazen arkadaşlarını dinleyip kendine gelmesi gerek insanın" yazıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #273 : Dün 18:16:08 »
| |