| 02 Mayıs 2008, 16:21:04 | #250 |
buk@
O bir Efedralı

@rTık $evMe$enDe 0Lur....
Açtığı Konular: 105
Rep Puanı: 50
Ruh Halim
|
''sürüden ayrılan idealist kuzu'' 
|
|
|
|
|
|
..haksızlıklara karşı susanlar haklarıyla birlikte onurlarından da olurlar..
kimbilir?belki ....
|
|
|
| 02 Mayıs 2008, 16:57:37 | #251 |
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 00:23:04 | #252 |
sineklerin efendisi
Efedra Genci

dead skin mask..
Açtığı Konular: 34
Rep Puanı: 26
Ruh Halim
|
Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz.Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz.Bana tam karşıdan bakarsanız,kendinizi gorursunuz....... diğeri -asağıda yazanı okuyunuz-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 16:59:52 | #253 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

-[Selpak satan bitli kiZ ]-
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii, yiK beNiii iCIMDEKI CANAVARRRR кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη υαsפєcмєм
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 18:21:46 | #254 |
dadLushQe
Efedra Genci

Dollyface* <3 Hemof
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
OwWww neLer yazmjOki >.< 
|
|
|
|
|
|
Yaşam Tarzım Hemof'dan* ..i /ov3 u <3
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 18:29:27 | #255 |
|
Scolfield
|
Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 19:46:48 | #256 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 20:13:29 | #257 |
αмвαѕѕαdσя
O bir Efedralı

тнє υℓтιмαтє ∂яινιηg мα¢нιηє
Açtığı Konular: 69
Rep Puanı: 107
Ruh Halim
|
nickimde
' ¤ۣۜ..¤ | คlקєгєภ | ๔єภizli | TR | > > ~ gђ๏รtгi∂єг < < kişisel iletimde
¤ۣۜ..¤ Ülkümüz Göklerde Dalgalanan Bir Sancak; Allah'ın Huzurunda Eğiliriz Ancak!!!...
|
|
|
|
|
|
   Dünya Türk'ün Kudretini Unutmuşsa Gökte Çakan Yıldırımlara Baksın! Gökte TANRI yerde BİZ!!
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 21:43:29 | #258 |
müşo
Moderator

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "
Açtığı Konular: 312
Rep Puanı: 63
Ruh Halim
|
!!!...hallelujah...!!! yazıyo uzun zamandır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 22:04:23 | #259 |
zamki*noz
Efedra Genci

arka planda kalmış şeyleri planlayan biri 'zamki
Açtığı Konular: 9
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
100 kontör karşılığı webcam'de itina ile soyunulur. (4megapicsell webcam'de canlı yayın keyfi) - yazıyor, ihtiyaç giderildiğinde değişecektir...
|
|
|
|
|
|
Bütün boşluklarını doldurmak istiyorum...
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 22:07:03 | #260 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
ne böceği bu ya? yazıyor
tam yazdım bu konuyu gördüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 22:11:04 | #261 |
zamki*noz
Efedra Genci

arka planda kalmış şeyleri planlayan biri 'zamki
Açtığı Konular: 9
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
şimdi ise : bütün boşluklarını doldurmak istiyorum yazıyor...
|
|
|
|
|
|
Bütün boşluklarını doldurmak istiyorum...
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 23:11:12 | #262 |
|
|
|
| 10 Mayıs 2008, 16:01:02 | #263 |
Fevzi KESMEZ™
O bir Efedralı

GÜLSÜN GÜNEŞİ KISKANDIRAN GÖZLERİN!!!
Açtığı Konular: 59
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
benim msn de hala ismim yazıo ama bu gün şampiyon Cimbombomum yazıcam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Mayıs 2008, 11:14:05 | #264 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
Dinlediğin ve bildiğin aynı şeyler olmayabilir ( Mode XL ) yazıo 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 08:33:08 | #265 |
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 13:01:10 | #266 |
|
][ArZu][
|
Silemiosan karalıcaksın 
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 13:25:48 | #267 |
SaçmanuR
O bir Efedralı

(Ö)lürsem (S)ebebi (S)ensin
Açtığı Konular: 137
Rep Puanı: 44
Ruh Halim
|
Olması gerekenler zaten yanımda...Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umrunda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 20:22:35 | #268 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
Øñù® yada ø|ñ|µ|r
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 20:03:55 | #269 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

-[Selpak satan bitli kiZ ]-
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii, yiK beNiii iCIMDEKI CANAVARRRR кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη υαsפєcмєм
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 20:05:24 | #270 |
So
Efedra Genci

y0kk!!!
Açtığı Konular: 20
Rep Puanı: 17
Ruh Halim
|
zz Msn acamım sorun var off ağlıcam ya.. 
|
|
|
|
|
|
wwWhy not... 
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 21:00:27 | #271 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 43
Ruh Halim
|
[a=4] [c=0]''GÖKTÜRK ™ ....Yalnızca güle yenildi .....,''[/c][/a] takma ısımde bu yazıyı kısısel ıletıde:ibibikler öter ötmez oradayım sevgilim 
|
|
|
|
|
|
BİR KALEMDE ANLATSAM İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN İÇİMDE DERİN İZLER VAR NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA? SENDE BİR FARKINA VARSAN YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI HEP BAŞKASINDA ARARSAN BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! HER DENİLENE ALDANSAM İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME VE NİHAYET DEĞİŞTİM SİVRİLTTİM KENDİMİ BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! DÖKÜLSÜN BİRER BİRER İÇİMDEKİ SESLER KURTULAYIM LANETTEN DÖN VE BAK KENDİ HALİNE NEDEN BU KİN, BU NEFRET? GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ LANETLER DİNMEZ İNANÇSIZ KALDIĞINDA
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 23:44:07 | #272 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
"Bazen arkadaşlarını dinleyip kendine gelmesi gerek insanın" yazıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Mayıs 2008, 17:16:08 | #273 |
|
| |