Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 16:27:13

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: yeni doğan bebişlere sürekli "naz" ve "can" eklemeli isimler konulması  (Okunma Sayısı 243 defa)
10 Eylül 2006, 16:51:08 #0
zalayeta
Efedra Genci
**

zzzzzzzzzzzz !!!

Açtığı Konular: 5

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

kimse kızmasın gücenmesin arkadaşlar tercihler farklıdır ancak dikkatimi çekti...
osmancan yusufcan umutcan arifcan can oğlu can ....
sudenaz nazlıcan busenaz örnekleri çoğaltabiliriz ...naz yada can eklemenin amacını çözebilmiş değilim yardımcı olursanız sevinirim  :OK
.........gxu...........
12 Eylül 2006, 13:39:30 #1
Mc_TayLoR
Efedra Genci

neyi vardi dogal gazin kuresel isiniyoz kardesim..

Açtığı Konular: 105

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

cozseydim yardimci olurdum ama boyle isimler iggghhh cok kucuk gosteriyo ama be dusunsene adam askere gidiyo ali can gelirmisin buraya diyor off insanin gulesi geliyo yawww ehehheh
12 Eylül 2006, 14:46:25 #2
my_LOVER
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 13

Ruh Halim

ewet ya bence de bu sözler insanı çocukları kücükken daha kücük daha tatlı görünmeleri için konuyolar heralde ...
12 Eylül 2006, 18:03:20 #3
simge
Efedra Genci

...angel of demon...

Açtığı Konular: 8

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

bnce komik diil ama sıradanlaştı artık... herkes anasının babasının adını koyuo sonra sonuna bi can cem naz eklio modern oluo.... muhammet can,hüsniyenaz,selami can,hüseyin can,hayrican,gülsiye naz,şadiye naz..... gibi sıralayabiliriz... adam gibi koy bi isim anana babana ne gerek war bu ilkelliiide kınıyorum...
12 Eylül 2006, 21:00:58 #4
atoooa
Efedra Genci

Açtığı Konular: 9

Ruh Halim

ewet yauh arada yaşarcan gibi isimlerde çıkıo çocuğuda düşünmek lasım yani sirit madem modern istiosun üretici ol hazır a konma
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
12 Eylül 2006, 21:13:34 #5
EoWyN
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 81

Rep Puanı: 2
Ruh Halim

bnce insanların çocuklarına anne we babalarının isimlerini koyması çok saçma gelior bana.. isimlerini sonuna can we naz isimlerinin konması daa çok bayağılaştı artkk...
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: