Başka bir forumdan hoşuma giden bir yorum..Virgülüne dokunmadan. ''Dünyada gelmis geçmis bilmem kaç alim (!!) farzliginda hemfikir olduklari bir konuda, gelipte iki densizin lafina mi bakacagiz? Nefse kolay gelince, bir kaç aptalin lafina bakmak gayet normal galiba... Çok çok afedersiniz ama, gelipte tesettürün dini geregi olmadigini savunmak bence aptallik, salaklik ve cahilliktir. Kur'an-i Kerimin âyetleri, Efendimiz SAV'in sözleri bellidir. Unutmayalim, örtünme âyeti indigi vakit, bu emri duyan kadinlar, kiyafetlerinden parçalar yirtip kapanmislar. Daha âyet iner inmez, pazarda olan pazarda, sokakta olan sokakta daha eve gelmeden örtünmüstür! Ve kalkipta hâlâ, tesettür Islam'in geregi degildir demek gerçekten abes kaçiyor. Yani bu kadar büyük bir emre inanmamaktan insan korkar be, en azindan süpheye düser. Fakat açik açik, geregi degildir diyebilmelerine ben akil erdiremiyorum. Hakiki körlük bu olsa gerek!'' Tekrar belirtiyorum hiçbir siyasi kuruluşla işbirliğim yok.Açık açık ayet ve hadisler de mevcuttur..
Fetullah Gülen in resmi forum sitesinden mi aldın bunu merak ettim
Sanırım dediğim doğru..Anlamak istemiyorsunuz..Zaten Anlayabilseniz geçipte karsımıza Tayyib i desteklemessiniz...
Biz türban takmak sevap günah demiyoruzz...Sadece laik cumhuriyetçi bir Türk devleti olmaktan cıkmatan bahsediyoruz...Bu türban yalnızca bir basamak...
Ama bosuna konusuyoruzz... siz bildiğiniz gibi bileceksiniz.. biz de bildiğimiz gibi... ama şunu söyleyebilirim ki arkadas cevrenize bundan 5 sene sonra diceksiniz ki "haklılarmış" o zmana iş işten çoktaaan geçmiş olacak...o zaman Türk milletine nasıı hesap verceksiniz Cumhuriyetçi kısıma nasıl hesap verceksinizz işte bu da benim merak konum...sadece araştırmaya ,tarihe ve Atatürkçülüğe davet ediyorumm...başka da bişi yok..okuyun lütfen biraz okuyunn...