Sadece Türbana mı evet demişsin ?? ben alıntı yapmaktan yoruldum oğuzhan...sen en iyisi bi oku yazdıklarını...

ayrıca sen akp sınır dısı operasyonda kararlı mı diyosun ?? bırak şimdi bu işleri yaa ..MHP,CHP ve Yaşar Paşa nın aşırı baskısı olmasaydı Türkiye Kuzey Irak a kimbilir ne zaman girerdi...
Ayrıca dikkat et Türban konusu Doğu da Mehmetçik operasyon düzenlerken ortaya çıktı...Türban meclis e TSK Kara harekatı yaparken sunulduu tesadüf olması imkansız...!
Bu hükümetin hiç bi yararı olmadı bana ülkeyi özelleştirdi bu yarar mı ?? hayır..Zararlarını saymaya kalksam sıklıktan aklıma gelmez... en basitinden örnek yurdum emeklisi 2008 de 600 ytl maaş ile gecinemezken 2010 da 280 ytl ye düşürülebnilirmiş bundan haberin var mı ?? milletvekili diye gönderdiğiniz o AKP köleleri nasılsa 7 sülalesini kurtardı millete nolursa olsun... bırakın bu işleri onlar size 0,5 veriyo sonra 10 katını alıyoo arada size verdikler 0,5 i de alıyorlar merak etmeyin..bundan sonraki gelecek hükümet devleti cok zor toparlar Türkiye eski Türkiye olacaktır mutlaka ama Atatürkçü gençler oldugu sürece...Ülkeyi bir daha nasıl kamulastıracaklar merak ediyorum...
Hiç bi zaman Bi konuda bi görüşe sahip olma..Türban yüzünden AKP yi savundum bilmem ne yüzünden CHP yi savundum şöyle de böyle de bence cok sacma...çünkü iki görüşte tamamen farklı birbirlerinden...Bir tane görüşü secersin ya da hiç bişi secmessin ...ama Senin dediğin gibi CHP ile AKP karısımı bir parti olması imkansız Türkiye de o yüzden birinden birini secmek zorundası sağ ya da sol... ya da benim gibi olcaksınn Görüşün olmıcak ilkelere baglı kalacaksın...
Ayrıca CHP ye oy veririm Atatürk oldugu için..evet bu görüşün hala arkasındayım...ismi yeterli bence Cumhuriyet Halk Partisi...Recep ve dansözlerine vermektense Deniz baykal a veririm hiç olmassa ülke gerileme dönemi yaşamaz, rejimini değiştirmez, anayasaya dokunmaz, ülkeyi satmaya kalkmaz, halkı ikiye bölmez, askerle iyi anlasır...
ayrıca türbana evet demişsin üniversitelerde olsun diye...keşke bu bukadarla kalacak olsa yakında lise ilköğretim ve kamu yerleri de bizde özgür olmak istiyoruz bilmem ne diye haykırır görürüz o zmana..ülke laiktir..anayasada ülkenin dini islamdır diye hiç birşey yazmıyor arkadaslar laiklik ilkesine baglı kalınması için...ama bu anayasaya geçicek ve hala recep amca Türkiye laiktir diye hönkürecek... gülüyorumm...