Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
01 Aralık 2008, 18:02:40

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: askınız için en cılgnca ne yaptınız  (Okunma Sayısı 359 defa)
28 Şubat 2007, 01:57:16 #0
tatiii
Efedra Genci
*

herks ölür ama herks gerçektn yaşayamz.bn başardım

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

soru gayet acık
askınız için en cılgınca ne yaptınız?
(durustce cwp werelim)
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
http://www.paranoiaperformans.anatolianrock.com

01 Mart 2007, 20:19:22 #1
...gamze...
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 167

Rep Puanı: 34
Ruh Halim

benm sevgilim değil de aşık olduğum biriydi.çok çılgınca sayılmaz ama doğumgünündebüyük bi  kağıda doğumgünün kutlu olsun ..... yazdım güzel bi şekilde.ve sınıfına yapıştırmıştım.o da sabah okula gelince gördü.......
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

01 Mart 2007, 21:14:48 #2
my_ımmortal_7767
Efedra Genci

!!! FuCK THiS WorLD !!! I WaNT To Die !!!

Açtığı Konular: 57

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

ben sewgilimin doğum gününde ona boyu kadar bi ayıcık almıştım.mng kargo kıyafetlerini giydim ve atladım arabaya doğru ewlerine çünkü sewgilim o gün dışarıya çıkamıyacaktı ve ben hediyemi weremicektim.ondan sonra kapıyı çaldım ve karşısında ben gulumse şok oldu kıpkırmızı oldu hediyeyemi şaşırsın yoksa beni karşısında gördüğünemi gulumse o sırada annesi geldi falan çok güzeldi ya.bunca zahmete girmemin sebebi kızarkadaşımın ailesi beni bilmiyor o yüzden.

02 Mart 2007, 12:59:52 #3
heartjack
Efedra Genci

........dünyada şu anki barış anlayışı......

Açtığı Konular: 24

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

onunla ben lise 2 deyken farklı dershanelere gidiyorduk.ve o zamanlarda deli gonlumde yanan parlayn kor alev askımı henüz acıklamamıştım.dershanennin oldugu gunlerde ozellikle hafta sonları belki karsılasırız diye saatlerce cınarda gezinirdim.bunu bir veya bes kez belki yüzlerce kez yaptım.diyeceksnizki o kadar mı hasrettin gormeye vallahi aynı sınıftaydık ve onumde oturuyorlardı.ama bana bu yetmiyordu.hafta sonuda karsılasmak istiyordum ama bir kere bile karsılasamadım........

www.idealgenclik.com
03 Mart 2007, 11:20:50 #4
müşo
O bir Efedralı

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "

Açtığı Konular: 312

Rep Puanı: 63
Ruh Halim

aşkım için cılgınca bişi yapmadım ben ...ama yasadıgım ve bi zamanlar adına "aşk" dediğim ilişki cılgıncaydı....siz yuzunu fotolar dısında hiç gormediğiniz ve sesini hiç duymadıgınız biriyle sevgili oldunuz mu? ben oldum.....

ama ardından cok buyuk pişmanlıklar yasadım ve hala yasıyorum.....sizce bu cılgınlık degil de nedir??

03 Mart 2007, 12:25:34 #5
hendrix
Ziyaretçi

sanırım eğer çılgınlıksa şarkılar yazdım sirit
baya çılgınlık yaptım ama şimdi söylemem daha çok çılgınlık yapacam.. gozkirp sirit
09 Mart 2007, 22:06:00 #6
greenhorn
O bir Efedralı

Gidemediğin yer senin değildir..

Açtığı Konular: 93

Rep Puanı: 12
Ruh Halim

onun için tatilimi berbat ettim yani hiç keyif alamadım onsuzdum çünkü sonra beni sinirlendirdi ve saçımı kestim ama onu hala çookk sevıyorum fedakarlık yapıyorum ve sabrediyorum ve onu çok özledim..

www.ogunsanlisoy.info
10 Mart 2007, 02:29:18 #7
@tt@ck20
Efedra Genci

GaLATAsARaY

Açtığı Konular: 26

Rep Puanı: 6
Ruh Halim

bişi yapmadım ama yaparımda

BeN SenİN SeRSErİ KaTİLiNiM SeRsERi BiTLeRi BeYniNE VeRiRiM...
25 Mart 2007, 20:14:10 #8
By_Pit
Administrator

Açtığı Konular: 60

Rep Puanı: 20
Ruh Halim

Bende onun için doğum gununde kocaman bir ayı aldım ve çınarda kutuya paket yapılmıs ayıyı taşıdım ve evlerinin önünde verdim sok oldu sirit bide onun için didime gittim yazlıklarına kadar girdim 1-2 dk konusmak için denizde ben dubanın üstünde o anasının  yanında kumsalda gözlermizle konusuyorduk (tabi oguz yani uykucu da dubanın üstünde kız ayarlamaya calışıyordu sirit ) en sonunda konustum.Bide yazlıkları cok uzaktı her seferinde 2 saat dolmusla gidiodum 1 haftada 3 sefer gittim.. eee sonuc ne sıfır elde var sıfır sirit sirit sirit
Yarın her şey için çok geç olabilir!
Bugün,
Zamanı durdurun!
Farkına vararak hayatın,
yaşamınızdaki en uzun cümlelerini kurun !

+++++++....Ya KeNDiNi BıRaK BaNa YaDa BeNi BaNa BıRaKta YaşıYaYım .Ya BeNim ol HERSEYINLE  yada uNut HERSEYIMLE.....++++++

Hayat Dediqin Buysa Üstü Sende Kalsın Be Usta.!

öbür msn acmıyorum artık yeni msn outlaww20@hotmail.com eklicekler bunu eklesin..
28 Mart 2007, 21:06:54 #9
freee
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 2

Rep Puanı: 2
Ruh Halim

ben kendimi dağa vurup onu sevdiğimi deliler gibi haykırmıştım ama değmezmiş değmedi yani..
...........hımmhımmhımm...........
29 Mart 2007, 19:17:24 #10
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....

Açtığı Konular: 219

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

valla öle çılgınca bişey yapmadımm..

ama bana göre ona yaptığım en büyük çılgınlıkk en yakakın arkadaşımlaa çımış olmasına rağman onu affettmemdi..

24 Nisan 2007, 18:45:44 #11
picth black
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 0

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

öğretmenimle çatır çatır kavga etmiştim :X sora o da bu durumu öğrenince bidaha beraber gittik :gulumse bi daha çatr çatr çatrrrrr kavga etikkk (-)bu ikimizin aşkımız için yaptıı en manyak şeyyy sirit ama ortada aşk da kalmadı yaa nese ben önümdeki maçlara bakarımmm gozkirp
KoRkTuKÇa TutSaK vAzGeÇTiKÇe öZGüRsÜNnnn..
10 Temmuz 2007, 22:29:22 #12
greenhorn
O bir Efedralı

Gidemediğin yer senin değildir..

Açtığı Konular: 93

Rep Puanı: 12
Ruh Halim

yok sevılmeyıde unuttum da neyse olsa ne yapcagımı bılmıyorum kı ama aşk uzak gelıyo hiç caba göstermem gelsın benı bulsun gozkirp

www.ogunsanlisoy.info
11 Temmuz 2007, 15:07:47 #13
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...

Açtığı Konular: 24

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

bende bişey yapmadım yha düşününce yapmamda kendimi biliyorum ... ama sitede cok şey yapan varmış şaşırdım ama hepside cok hoş şeyler valla ne diyeyim alkışlar sizin için  O0 hepinizin yaptıklarına saygı duydum çok güzelleer hele kelepce canım bende yaşıorum hemde bu hafta ögrendim en yakın arkadaşım dediğim kucagında agladım bana moral veren insan suan bana yalan söleye söleye cıkıo sen demekki cok seviyosun cnkü ben kaldıramazdım bunu asla kaldıramıyorumda zaten..umarım sevgine layık biridir..hepiniz için öyle arkadaşlar umarım hakeetiginizi alırsınız... :OK
HaZaL-... 
Ben bir maNgadır tutturmuşum
Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var maNga
Bundan böyle dünyada
Müziğin adı maNga olsun...
(ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)

ATAMIZA SAYGI
SYSTEM OF A DOWN A HAYIR!
TÜRKÇENE SAHİP ÇIK
TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
11 Temmuz 2007, 19:10:10 #14
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

su anda beraber oldugum sevgilime gecen sene doğum gününde sınıfına girmiştim... 30 kişinin içinde arkama sakladıgım güzel kocaman hediye paketini cıkarttım ve önünde gördü...sok olmustu...
millet bana bakıyordu ben tabi ona bakıyordum ama milleti yansıma da olsa görüodum herkeste bi tebessüm sirit cok güzeldi...bu arada gecen sene ben acayip cekingendim...utanırdım baska bir sınıfa girmeye cekinirdim...onu yapmak yürek isterdi benim için...
bir de yine aynı kişiye yine gecen sene...13-14 şubatta bizim masa tenisi müsabakalırımız vardı..liseler arası...o da girmişti takıma...ama onlar ilk günde elenmişlerdi...2.günde biz finallere kalmıstık...o da izlemeye gelmişti...1.liğin 3. favorisiydik...1. olmamız biraz zordu..benim olağanüstü bir performans sergilememe gerkti...yarı final grubunda 1.liğin en übüyük favorisi geldi...onlara ben iki galibiyet aldım ve yendik...finale cıkma macında...2. favori geldi...onlarda da 2 galibiyet aldım ve yine yendik finalde yine 1.liğin en büyük favorisi geldi yendiğimiz...ben yine 2 galibiyet aldım ve yine yendim...o gün 14 subattı sevgililer günü...maglubiyetsiz kapatmıstım turnuvayı ve sampiyon olduk...madalyalara takıldı...ve o herkesin içinde ilk önce kutladı ve sonra hediyemi verdi...bende boynumdaki madalyamı cıkardım ona verdim ve dedim ki"bütün emeğim,basarılarım senin sayende...bu şimdi böyle ve gelecekte de böyle olacak" dedim ve gectii... öyle...o kabul etmedi tabi...çünkü zor bi basarıydı ve hatıra olarak kalmasını istedi bende...bende gercek hediyesini verdim daha sonra...ama cok hostu o zman...

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
30 Temmuz 2007, 21:38:53 #15
kill_rock
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 1

Ruh Halim

coq şeyler yaptım ama bi daha asLa yapmam! neden dye sorcaq oLursanız karşıdaki insan hak ediyosa yapman daha mantıqLı yoqsa herŞeYYY Bo$$$$$$$$$$ O0
04 Ağustos 2007, 19:28:00 #16
yokedici
Efedra Genci
*

sevgi bir ömürse,bütün ömrümü sana veriyorum......

Açtığı Konular: 1

Ruh Halim

hepiniz de aşkta kıdemlisiniz be kardeşim ne diyim... ayıcıklar gönderen,sırf kızla 1-2 dk. konuşmak için kumsala giden,masa tenisi şampiyonu olanlar filan....vs....başçavuş gibisiniz valla ya....
abi uzun lafın kısası aşk anlatılmaz,YAŞANIRRRRR...................
06 Ağustos 2007, 14:32:20 #17
shevgi
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 7

Ruh Halim

bn fasla çılqın olmadııım için bişi yapmadım ama onoppsöre kötü bişi yaptım bütün sınıfın içinde onun önüne qittim ve fotosunu çektim sonra çıkarttım üstüne de seni seviyorum die yazı yasdım ve hocaya yakalanmasına sebep oldum fırça yedi başka bişi olmadı sirit
BiR GüNüN BeDeLi BiN YıLa BeDeL SeVGiMiN DeĞeRi BiR ÖmRe BeDeL ÖmRüMüN DeĞeRi SANA BeDeL
06 Ağustos 2007, 16:34:12 #18
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

valla yaptıklarımı söyledim de...daha yapacaklarım var ki.... o anların gelmesi gerekli ama..şimdi buradan söylesem ne anlamı kalır ki ?
ama mesela evlenme teklifi bambaska olacak... Benim neler yapabilecegimi o kişi biliyor...ben kendimi biliyorum sonucta..ve hatta kafamda bir kaç şey şekillendi gibi .... o an bir gelsin onun yüz ifadesinin fotografını cekmek istiyorum... sirit

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
21 Ağustos 2007, 13:06:39 #19
AnGeL
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 17

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

vayyss yeni fikirler doğuyorr!! kahkaha

eskisi gbi kız istemeye gitmekle olmuo :Dbakıın ne güsel şeler yapıolar :yes

yaklaşık 3 yıl önceydi.sadece ark.ımla bnm aramda hoşl. kişilerdi.ark.ın bi anki dalgınlığıyla bu kişilerin yazıldığı defter ortada kalıo. herkes biz gelene kadr herşeyi okuoo

o gün bzm içimzde kalıo ve ark. annesinden getrdiği kırmızı bi rujla renkli, kağıtlara
BİZ ONLARI SEVİOZ Bİ İTİRAZINZ VARMI??? gbi salak bi şeler yazıp( o zmnki akılla) dersananin önüne asıoz:::PP

sona kıyafetlerş değiştşirip(bu akıl bnden ayakkabuımı bile deiştrdm üstümdeki çeketi çıkarttım,şamkayı fln hepsini çantaya doldrduk normal halimzle güsel yapışmış mı die önünden geçtik 2-3 tur kahkaha ) esne

iştee böle rezilliklerdi.işte o zmnın aklıyla
bida kimseye böle bişi yapcağımı sanmıom hatta eminim
zati onu sırf inat olsun die yaptk o gün çok berbattı çünkü :yes
Bunu oyun mu sandın? hileni ancak kendine yedirirsin sen!!
pes ettim mi sandın? tarruzumun yönünü sen ne bilirsin sen!!
neyi bildinki yönümü bileceksin!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: