Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
01 Aralık 2008, 18:07:11

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: BiR aSk İçİn HeRşEyİ YaPtIySaN bUnA rAğMeN yAnLıZsAn...  (Okunma Sayısı 374 defa)
19 Haziran 2007, 16:04:54 #0
BURCUMM
Ziyaretçi

Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. İki ucu keskin bıçaktır bu işin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen "Ama senin için şunu yaptım" derken o "şunu yapmadın" diye cevap verecektir... Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın."Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli Çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki. Neşem kaçmasın yeter! Bir yıldız kayarken dilek tutma telaşına düştünüzdü hiç. O zaman gökyüzünü, yıldızların kayışını fark edebilecek kadar çok gözlediniz. Ne mutlu size. Yaşamak güzel aslında, kahreden bizleriz.
20 Haziran 2007, 08:23:28 #1
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...

Açtığı Konular: 24

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

ohooo züper olmuş yaa ellerine sağlık..cok begendim ben evet elimizden geleni yaptıysak gerisi onundur..haklısın!
HaZaL-... 
Ben bir maNgadır tutturmuşum
Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var maNga
Bundan böyle dünyada
Müziğin adı maNga olsun...
(ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)

ATAMIZA SAYGI
SYSTEM OF A DOWN A HAYIR!
TÜRKÇENE SAHİP ÇIK
TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
30 Temmuz 2007, 21:27:50 #2
kill_rock
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

ohh ohh sper olmuş tebriqLer O0
31 Temmuz 2007, 19:49:03 #3
sezai
Efedra Genci
*

vefa, istanbulda bir semtinadı artık...

Açtığı Konular: 9

Ruh Halim

tebrikler kardeş eğer sen yazdıysan bu Allahın sana verdiği bir mucize bunu değerlendir...
tanışmak isterseniz beklerim msnım yazılı... kendınıze ıyı davranın
31 Temmuz 2007, 20:47:30 #4
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

cok güzel olmus artık aramızda deilsin ama yine de gercekci olmus yazın...
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
04 Ağustos 2007, 23:37:28 #5
mary j blige
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 33
Ruh Halim

ya gerçekten çok güzel olmuş köşe yazısı okur gibi oldum
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler."
(Montaigne)
                Suskunluğum Asaletimdir
Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
06 Ağustos 2007, 14:36:15 #6
shevgi
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 7

Ruh Halim

süpperrrrr olmuş gulumse
BiR GüNüN BeDeLi BiN YıLa BeDeL SeVGiMiN DeĞeRi BiR ÖmRe BeDeL ÖmRüMüN DeĞeRi SANA BeDeL
03 Ekim 2007, 18:52:58 #7
BuRcUm
Efedra Genci
*

......pfff pff pff pff.......

Açtığı Konular: 5

Ruh Halim

YOK ARKADAŞLAR BUNU BEN YAZMADIMBU SANIRIM NAZIM HİKMETİN YAZISIYDI KUSURA BAKMAYIN ALTINA YAZMAYI UNUTMUŞUM
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: