Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
01 Aralık 2008, 17:22:27

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: çocuklara göre aşk :) !!!!  (Okunma Sayısı 219 defa)
19 Şubat 2007, 17:50:49 #0
tatiii
Efedra Genci
*

herks ölür ama herks gerçektn yaşayamz.bn başardım

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

(umarım daha önce benzer bir şey verilmemiştir)10 yaşın altındaki çocuklara aşkı sormuşlar.
işte cevaplar...
*Aşk, sevgilimzle aramıza kötü bir şey gelmeden önce hissettiğimiz şeydiri
*benim ananem sırtından ameliyat olmuştu ve eğilemediği için ayak parmaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları rahatsız olmasına rağmen ananemin ayak parmakllarına hep pje sürüyordu. ben ce aşk budur.
*Sizin adınız, size aşık olan birinin ağzından dha değişik çıkar,o size adınız söylediği zaman "Benim en güzel adım var" diye düşünürsünüz.
*Aşk bir kızın güzel koku sürmesi, bir erkeğin güzel koku sürmesi ve ikisinin dışarı çıktıkları zaman birbirlerini koklamalarıdır.
*Aşk birlikte yemeğe çıktığımız zaman sevgilimizin kendi tabağındaki patatesleri bizim tabağımıza koymasıdır.
*Aşk, biri sizi ne kadar kırmış olsa da sırf o üzülür diye kötü bir şey söylememktir.
*Aşk, çok yorgun olduğumuzda bizi gülümseten bir şeydir.
*Aşk, annemiz babamıza kahve yaptığı zaman ona götürmeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduğunu kontrol etmesidir.
*Aşk, her zaman öpüşmektir...Öpüşmekten yorulduğumuz zaman bile hala birlkte olmak ve çok konuşmak istersiniz. Benim annem ve babam da böyleler
*Aşk, sevgilimiz Bir şey söylüyorsa yılbaşı hediyelerimiz bile açmayı bırakıp onu dinlemektir.
*"Senden nefret ediyorum" dediğimiz birine ileride aşık oluruz.
*Aşk sarılmaktır...Aşk öpüşmektir...Aşk "hayır" demektir.
*Birine kendimiz hakkında kötü birşey söylersek o korkar ve bizi bir daha sevmez... ama bize aşıksa bizi sevmeye devam eder, hem de eskisinden daha çok.
*Aşk sevgilimize "Bu kıyafetine bayılıyorum" dediğimiz için onun hergün o kıyafeti giymesidir.
*Aşk sevgilimizn herşeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir.
*Aşk kocamız çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis' ten daha yakışıklısın diyebilmektir.
*Aşk köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraktıktan sonra eve döndüğünüzde gelip yüzünüzü yalamasıdır.
*Aşk sevgililer günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri sevgilimze söylemek ama söylerken yakalanmamktır.
*Birine aşıkksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar.
*Aşık değilseniz "Seni seviyorum" demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep "Seni seviyorum" deyin, hem aşıksanız hem de "Seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp

umarım hoşunuz gitmiştir...
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
http://www.paranoiaperformans.anatolianrock.com

19 Şubat 2007, 22:46:54 #1
maşux
Efedra Genci

Açtığı Konular: 52

Rep Puanı: 7
Ruh Halim

güselmiş  saol tati gulumse
20 Şubat 2007, 00:08:46 #2
!uNhApPy!
Efedra Genci

Açtığı Konular: 19

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

Aşık değilseniz "Seni seviyorum" demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep "Seni seviyorum" deyin, hem aşıksanız hem de "Seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp..

ayy canlarım benim..hangi bıdık dedi kimbilir bunu..
20 Şubat 2007, 03:05:37 #3
MeY_MeY
Efedra Genci

!!! Zaman Geçer, Büyürüz, SertLeşir DünYa !!!

Açtığı Konular: 151

Rep Puanı: 21
Ruh Halim

Aşık değilseniz "Seni seviyorum" demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep "Seni seviyorum" deyin, hem aşıksanız hem de "Seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp

he he evt benımde cok hosuma gıttı ... paylasım ıcın tesekkurler Taticimmm... gulumse
... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...

... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...

20 Şubat 2007, 08:42:39 #4
müşo
O bir Efedralı

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "

Açtığı Konular: 312

Rep Puanı: 63
Ruh Halim

*Sizin adınız, size aşık olan birinin ağzından dha değişik çıkar,o size adınız söylediği zaman "Benim en güzel adım var" diye düşünürsünüz.

*Aşık değilseniz "Seni seviyorum" demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep "Seni seviyorum" deyin, hem aşıksanız hem de "Seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp

en cok begendiklerim bunlardı.....ne de  gusel tarif etmişler.....
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

21 Şubat 2007, 18:30:34 #5
tatiii
Efedra Genci
*

herks ölür ama herks gerçektn yaşayamz.bn başardım

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

*Aşk köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraktıktan sonra eve döndüğünüzde gelip yüzünüzü yalamasıdır.

bunlar da benm cok hoşuma gidenler  :OK  O0

http://www.paranoiaperformans.anatolianrock.com

21 Şubat 2007, 21:23:06 #6
Fevzi KESMEZ™
O bir Efedralı

GÜLSÜN GÜNEŞİ KISKANDIRAN GÖZLERİN!!!

Açtığı Konular: 59

Rep Puanı: 9
Ruh Halim

vay çocuklara bak neler çıkmış keratalardan

21 Şubat 2007, 21:34:05 #7
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

cocuktan al haberi....... sirit

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: