| 09 Aralık 2006, 13:25:26 | #0 |
!_DrEaM 's_!
O bir Efedralı

çok mutlu :)))
Açtığı Konular: 16
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
En yakın arkadaşınızın aşık olduğu kişiye aşık olurmusunuz? Ya da aşık oldunuz mu? düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2006, 15:23:41 | #1 |
my_LOVER
Efedra Genci

Açtığı Konular: 13
Ruh Halim
|
Belki olurum ama kesinlikle belli etmem. ikisinede normal davranırım. ama hiç aşık olmadım olmak ta istemiyom zten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2006, 18:15:17 | #2 |
dorian
Efedra Genci

senin gibi beni kimse sevemedi!!
Açtığı Konular: 3
Ruh Halim
|
Hayır asla olmam!!
|
|
|
|
|
|
HaKlIyDıN hEp SeN aCıLaR BeDaVa, MeCbUrDuK hEp uZaKtAn BaKmAyA ÇoK YoRgUnUm BeN eSkİ BiR sAaT gİbİ... HıRpAlAnDıM İsTaNbUl giBi!!!...
|
|
|
| 09 Aralık 2006, 18:28:14 | #3 |
rock_me
O bir Efedralı

Wake me up
Açtığı Konular: 256
Rep Puanı: 60
Ruh Halim
|
ben de olmam ama bnm sevgilime aşık olan olmuştu  hem de en iyi arkadaşımdı.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2006, 22:11:09 | #4 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
wlla bendee olmam benimm sevgilimede aşık olmuştuu hemde 10 senelik arkadaşımm üstüne üstelik ben ayrıldıktan sonra onunla çıktıı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Aralık 2006, 14:16:38 | #5 |
dorian
Efedra Genci

senin gibi beni kimse sevemedi!!
Ruh Halim
|
wlla bendee olmam benimm sevgilimede aşık olmuştuu hemde 10 senelik arkadaşımm üstüne üstelik ben ayrıldıktan sonra onunla çıktıı  hadi yaa!!!Hem üzüldüm hemde şaşırdım doğrusu!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2006, 14:19:01 Gönderen: dorian »
|
|
HaKlIyDıN hEp SeN aCıLaR BeDaVa, MeCbUrDuK hEp uZaKtAn BaKmAyA ÇoK YoRgUnUm BeN eSkİ BiR sAaT gİbİ... HıRpAlAnDıM İsTaNbUl giBi!!!...
|
|
|
| 11 Aralık 2006, 21:40:22 | #6 |
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~
Açtığı Konular: 189
Rep Puanı: 15
Ruh Halim
|
hiç acımam ikisine de dünyayı zindan ederim.. olur mu öle sey... arkadasım benim sevgilime aşık olucak ondan hoşlanıcak... ben de buna seyirci kalıcam... ona o gözle baktıgı için pişman ederim onu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Aralık 2006, 16:18:54 | #7 |
Li Lian Jie 13
O bir Efedralı

FUCK YOUR OPINION
Açtığı Konular: 483
Rep Puanı: 107
Ruh Halim
|
Allah korusun. normal birine aşık olursam çekilmiyorum. bir de arkadaşımın aşkına aşık olcam... ürkütücü bir fikir...
|
|
|
|
|
|
Kimseye Kukla Olma! Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin! Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin! Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin! Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Seyredersin!_ŞEBNEM FERAHYALNIZIM ÇÜNKÜ RAZIYIM!!!
|
|
|
| 12 Aralık 2006, 22:29:19 | #8 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
evett maleseff bende çok üzüldümm hatta ağladımm bilee ama değmezz öle insanlaraaa.. wlla bendee olmam benimm sevgilimede aşık olmuştuu hemde 10 senelik arkadaşımm üstüne üstelik ben ayrıldıktan sonra onunla çıktıı  hadi yaa!!!Hem üzüldüm hemde şaşırdım doğrusu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Aralık 2006, 15:04:43 | #9 |
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Açtığı Konular: 114
Rep Puanı: 70
Ruh Halim
|
böyle bir fetişim yok ama belli de olmaz şimdi büyük konuşmayalım...
durumlar ve koşullar insanı nerelere götürür...
ama şimdiye dek olmadım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Aralık 2006, 15:10:25 | #10 |
bLaCkGirL
Efedra Genci
Açtığı Konular: 1
Ruh Halim
|
ben olmadım olmamda heralde amaa canım arkadaşım mustyin arkadaşıı mustycimin sewgilsine aşık olmuşş nasıl olduysa artık aman yaa olmuş işte nasıl oldugun ne önemi var dimii
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2006, 15:11:56 Gönderen: bLaCkGirL »
|
|
|
|
|
| 16 Aralık 2006, 11:00:46 | #11 |
|
mary j blige
|
çok kötü bi durum ama böyle bişey kesinlikle söz konusu olamaz
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 16 Aralık 2006, 20:40:11 | #12 |
|
By_Pit
|
hyr olmaz ya onun olur ya benim anlasırız aramızda yada teklif ederiz hangimizinkini kabul ederse.onunla cıkarsa ben onu sadece arkadas olarak görürüm öle bişey beslemem icimde aynı sey arkadasım içinde gecerli olur...
|
|
|
|
|
|
Yarın her şey için çok geç olabilir! Bugün, Zamanı durdurun! Farkına vararak hayatın, yaşamınızdaki en uzun cümlelerini kurun !   +++++++....Ya KeNDiNi BıRaK BaNa YaDa BeNi BaNa BıRaKta YaşıYaYım .Ya BeNim ol HERSEYINLE yada uNut HERSEYIMLE.....++++++ Hayat Dediqin Buysa Üstü Sende Kalsın Be Usta.! öbür msn acmıyorum artık yeni msn outlaww20@hotmail.com eklicekler bunu eklesin..
|
|
|
| 19 Aralık 2006, 14:09:30 | #13 |
müşo
O bir Efedralı

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "
Açtığı Konular: 312
Rep Puanı: 63
Ruh Halim
|
...asla ole bişi yapmam... yine de buyuk konusmamak lazım...ole bişi olsa bile kesinlikle kimseye belli etmem kendi içimde yasarım ve bi sure sonra hissetiklerimin aşk olmadııının farkına varırım ztn...o duygu olsa olsa sadece bi ozen yada begeni olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Aralık 2006, 17:14:38 | #14 |
*║||ı_нѕл_ı||║*
Efedra Genci
Ruh Halim
|
ben de aşık olsam bunu asla ikisinede solemezdim. zaten aşık olmamda ama benim sevgilimin arkadaşı bana aşık olmuştuu:d:d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Aralık 2006, 18:07:36 | #15 |
PoWeR
Efedra Genci

TürküM
Açtığı Konular: 32
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
...asla ole bişi yapmam... yine de buyuk konusmamak lazım...ole bişi olsa bile kesinlikle kimseye belli etmem kendi içimde yasarım ve bi sure sonra hissetiklerimin aşk olmadııının farkına varırım ztn...o duygu olsa olsa sadece bi ozen yada begeni olur...
tamamen müşo ya katıLıyorUm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Şubat 2007, 15:07:00 | #16 |
!_DrEaM 's_!
O bir Efedralı

çok mutlu :)))
Açtığı Konular: 16
Ruh Halim
|
öyle bir karaktere sahip değilim.....!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Şubat 2007, 22:46:00 | #17 |
man_yak_
Efedra Genci
Açtığı Konular: 2
Ruh Halim
|
ben asla asık olmam
|
|
|
|
|
|
EgEr BiR gÜn BeNi UnUtUrSaN öYlE bİrİyLe UnUt Ki SaNa SaVuRaCaĞıM kUrSuNlArIn ÖnÜnE gEçEcEk KaDaR cEsuR oLsUn!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| 25 Mart 2007, 15:43:47 | #18 |
fuulya
Efedra Genci

Açtığı Konular: 12
Ruh Halim
|
arkadaşlar benim 2 senelik erkek arkadaşım en yakın arkadaşımla beni aldattı we teklif eden arkadaşım oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 31 Mart 2007, 14:49:44 | #19 |
küpelihoca
Efedra Genci

yooooqqq
Açtığı Konular: 8
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
bana hiç sormayın sagopa sana da yazık be bu site de acıların sitesi olmuş bi yerde...
|
|
|
|
|
|
herkes internete baglanırkan ben psikopata baglanan biriyim işte...
|
|
|
| 31 Mart 2007, 15:09:45 | #20 |
@tt@ck20
Efedra Genci

GaLATAsARaY
Açtığı Konular: 26
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
hayatta yapmam arkadaşımın sevdiği kız onu değil beni sevse bile aşık olsa bile ben dostumu arkasından vurmam bize ters işler bunlar ayrıca güsel bir paylaşım saol
|
|
|
|
|
|
 BeN SenİN SeRSErİ KaTİLiNiM SeRsERi BiTLeRi BeYniNE VeRiRiM...
|
|
|
| 31 Mart 2007, 18:03:02 | #21 |
BluE
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Ruh Halim
|
kesinlikle böle bişey olamaz aman allah korusun. dostlarının sevgilisine bakacak kadr kimse alçalmamıştır heralde.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 31 Mart 2007, 18:12:42 | #22 |
|
...gamze...
|
büyük konuşmamak lazım ama olcağını sanmıyorum.olsa bile çaktırmam zaten.aklımdan silmeye çalışırım.attack20 ninde dediği gibi bize ters böyle şeyler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 31 Mart 2007, 22:06:10 | #23 |
masum kısss
Efedra Genci

Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 7
Ruh Halim
|
yaaa büyük konuşmak istemiorum ama ben öyle bişi olcanı sanmıyorumm inşallah da öle bişi olmaz
|
|
|
|
|
|
<<<<<<sÖnMüYoR aTeŞiMiZ aMa AlEw AlEwDe YaNmIyOr aYrIlIk ZoR aMa bErAbErKeNdE oLmUyOr yAzIlMıŞsA | | |