| 05 Temmuz 2006, 13:14:27 | #50 |
ronaldınho
Efedra Genci

hastayım ulan FENERBAHÇEm sana
Açtığı Konular: 10
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
ya ben hala inanıyorumki böyle aşklar var kişinin kendisine bağlı bişey hikaye dehşetti teşekkürler O0
sana katılıyorum bende boyle asklar hala var cok guselllllllll
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Temmuz 2006, 17:13:51 | #51 |
miss_mansiz
Efedra Genci

Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
ben inanmıyom ya olduğuna 
|
|
|
|
|
|
sonunda buldummm!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| 15 Temmuz 2006, 10:51:58 | #52 |
uygar1907
Efedra Genci

deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz
Açtığı Konular: 9
Ruh Halim
|
çok etkilendim gerçekten çok etkilendim üzücü ama çok saf ve temiz bir aşkkkkk............
|
|
|
|
|
|
kendimi aştım heyecanı hissediyorum kalbimdeki ateş o kadar sıcak ki .................. fredoom love.........
|
|
|
| 15 Temmuz 2006, 19:52:33 | #53 |
tolgahan220
Efedra Genci

DÖN BANA...!!!
Açtığı Konular: 46
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
saf ve temiz bir aşk evet gercekten ama biz neden bulamıyoz böle saf ve temiz bi tane bizede versen allahım olmazmı ya
|
|
|
|
|
|
bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma.! gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla birşey istemem sadece dur burda!!!!
YALNIZLIKKK....!!!!!
|
|
|
| 17 Temmuz 2006, 07:47:30 | #54 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Açtığı Konular: 24
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
kim kaybetöişte biz bulalım ama kanım doondu ahh ahh nerde bizde öölee şans nerden bulcaz ööle seven :-\
|
|
|
|
|
|
HaZaL-... Ben bir maNgadır tutturmuşum Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var maNga Bundan böyle dünyada Müziğin adı maNga olsun... (ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)
ATAMIZA SAYGI SYSTEM OF A DOWN A HAYIR! TÜRKÇENE SAHİP ÇIK TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
|
|
|
| 19 Temmuz 2006, 12:16:32 | #55 |
my_ımmortal_7767
Efedra Genci

!!! FuCK THiS WorLD !!! I WaNT To Die !!!
Açtığı Konular: 57
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
o çocuğun yerinde olmak isredim.öyle herkese nasıp olmaz aşk uğruna ölmek.walla hikaye çok güzelmiş bea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Aralık 2006, 19:24:04 | #56 |
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~
Açtığı Konular: 189
Rep Puanı: 15
Ruh Halim
|
Bir kız ve bir delikanlı,bir motorsikletin üzerinde 180 km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor; Kız : Lütfen yavaşla,ben korkuyorum Delikanlı : Hayır,bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen,lütfen,çok korkuyorum Delikanlı : Peki,beni sevdiğini söyle Kız : Seni çok seviyorum,lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarı Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Kaskımı alıp,kendine takar mısın? Başımı çok sıktı. Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet kazası; Motorsiklet,fren arızası nedeniyle,bir binaya çarptı.Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu.Gerçek ise şöyleydi;Yolun yarısında,delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti.Bunun yerine,kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına,kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı. İŞTE GERÇEK AŞKIN ANLAMI DA BUYDU!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2006, 21:11:34 Gönderen: ~EsiR~ »
|
|
|
|
|
| 21 Mayıs 2007, 19:45:47 | #57 |
mc two_ç
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Ruh Halim
|
aslında şöyle düşünürsek;geride kaln kız nekadar çok acı çekcek çocuk bu acıya katlanayamayacağı için ölmeyi seçmiş ama kız;düşünmek bile istemiyorum :'( ama okadar kısa zamanda başka ne düşünülebilirdi ki :(gerçek aşk bu tabikide O0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Haziran 2007, 18:01:58 | #58 |
ALfOnsO
Efedra Genci
Ruh Halim
|
hacım bişi dicem harby ciks olmuss haa burayı her girdiğimde okuyacağımmm.... ben bu delikanlının yaptığını yapardım ama karşımdaki kızında bunu bana yapabilecek olduğunda yapardımm....... 3 yıll !!!!! :=( FORUMDA TÜRKÇE'mize DİKKAT EDİYORUZ...ßiraz daha dikkat iyi forumlar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2007, 18:07:24 Gönderen: PoWeR »
|
|
|
|
|
| 29 Haziran 2007, 17:02:22 | #59 |
xxaylinx
Efedra Genci

Açtığı Konular: 295
Rep Puanı: 27
Ruh Halim
|
bence çok güzel olmuş, eline sağlık. eğer günün birinde olursa ben de böyle bi aşk yaşamak isterim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Haziran 2007, 17:31:05 | #60 |
|
BamBooCha10uR
|
Gercekten müthiş...Ben gercek askı 7.sınıfta buldum ve lise bitti hala o var ne garip djmj tesadüf sanardım...ama ne zaman ayrılırsak ayrılalım bizi mutlaka birbirimize ceker...sevdiğim için canımı bile veririm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Ağustos 2007, 03:00:32 | #61 |
htcem_emosum
Efedra Genci

wo meine liebe endet fangt mein hass an!!!!!
Ruh Halim
|
ya lafı hıc uzatmaya gerek yok :dil :del ben hayatımda hıc canımı vercak kdr sevmedım ztn sevsemde vermem yanı canımı ama eger karsmdakıde benım ıcın gocunu kırpmadan verıosa tmm da :wub (-)bu devırde zor öle aşklar bulmak çook zor yada bana denk glmıo :XX
|
|
|
|
|
|
BEN HAYATA DEGL HAYATA BANA UYSUNNNNN
|
|
|
| 12 Nisan 2008, 13:16:24 | #62 |
Lovrie