Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
01 Aralık 2008, 17:37:30

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Hani aşk güzel şeydi be usta...  (Okunma Sayısı 161 defa)
22 Mart 2008, 01:37:14 #0
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D

Açtığı Konular: 227

Rep Puanı: 61
Ruh Halim

Hani aşk güzel şeydi be usta….
Hani yıkacaktı tüm kimliksiz korkularımı aldandım yine be usta kandım saçma sapan sözlere imlasız bir aşktı benimkisi noktası virgülü olmayan bir aşk,

Varlığımın önemi olmayan bir aşk yaşadım ve anladım ki aşk bana göre değilmiş sevmek,özlemek benim harcım değilmiş içim bomboş bir bozkırdan farkı yok.

Ne oldu bize, ne oldu neden uzaklaştık birbirimizden görülmez zincirlerle baglıyken kalbimizde ki insanların aşk diye adlandırdıgı o tutkuya ne oldu,neden birbirimize yakınken uzağız aramızdaki o sihire ne oldu benmi yanıldım yoksa bizmi yanıldık be usta

Gözlerimiz anlatırdı sözcüklerin anlatamadıgını sevgimizi anlatırdık gözlerimizle şimdi ilk fırsatta neden gözlerimizi kaçırır olduk birbirimizden

Telefonda sesimizi duymasak çıldırırdık konuşmaya başlayınca su gibi akar giderdi zaman ellerimizin arasından,neden şimdi konuşmamızın bi anlamı yok neden aramayınca birbirimizi daha huzurlu hisediyoz kendimizi be usta

Şimdi onunla geçirecek yarını düşünemiyorum bana ne oldu acı çekiyorum be usta

Birbirimizi hırpalamadan, kavgalarla örselemden yüregimizi, yaşadığımız onca günün hatrına saygımızı yitirmeden birbirimize ayrılmalıyız onunla ,yüregimizi bıçak gibi kesen bu aşkı bitirmeliyiz

Bu aşk bize üç beden büyük geldi bize be usta!

Yollarımız ayrı artık hayatlarımız farklı, hayatımıza devam etmeliyiz kaldıgımız yerden ayrı ayrı olsakta,daha fazla kantmasın içimi belirsizlik bitsin bitecek ne varsa be usta!

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

22 Mart 2008, 06:10:02 #1
So
Efedra Genci

y0kk!!!

Açtığı Konular: 20

Rep Puanı: 17
Ruh Halim

Aşk güzel degil be usta ne olursa olsun acı cektiriyo...
wwWhy not...hımm
25 Mart 2008, 19:45:07 #2
maşux
Efedra Genci

Açtığı Konular: 52

Rep Puanı: 7
Ruh Halim

yüreğine sağlık.. güzel yazıymış..
26 Mart 2008, 14:44:38 #3
mary j blige
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 33
Ruh Halim

ne kadar güzel yazılmış yaa... herkez kendinden  bişeyler bulabilir bu yazıda
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler."
(Montaigne)
                Suskunluğum Asaletimdir
Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
26 Mart 2008, 17:08:53 #4
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

aşk güzel şey tabi ki...Bunu aşktan yana acı cekmem ragmen söyleyebiliyorum..Aşk güzel şey.. yaşamayı yaşattırmayı ve yaşattıranı bulabilirsen...Bulamassan da aşk güzel şey...

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: