Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
01 Aralık 2008, 18:15:57

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: OKUYUN BENCE ÇOK GÜSEL BİŞİ ;)  (Okunma Sayısı 166 defa)
22 Kasım 2006, 20:04:01 #0
zombie:)
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 10

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

Bilmiyorum ne kadar doğru düşünüyor ve inanıyorum ama,birşeyleri beni üzmemek için yaptığına
inanmak bile canımı çok acıtıyor.Yanımda değilsin de olmaya çalışıyorsun gibi...
Sana karşı ne hissettiğimi biliyorsun, tek bilmediğin ne kadar hissettiğim, neresinde olduğum sensizliğin...
İnan, o kadar istiyorum ki uzaklaşmayı senden; tabi bunu bir de yapmak, yapabilmek var.
 Senin için yapabileceklerimi sorguluyorum da, yanımda olman, kalman, kalabilmen ya da bir saniye fazla görmek için seni;
 bunlar için feda edebileceklerimi. Keşke içimdeki karşılığını sözcüklerde bulabilseydim.
Gerçekten çok şanslı... Seni bulduğu ve yaptığı herşeye rağmen kaybedemediği için, onu bu kadar sevebildiğin için.
Yalan söylemeyeceğim, hoş, söyledikerimi de isteyerek söylemedim ama neyse. Evet, doğru, benimle olmanı, benden hoşlanmanı,
aşık olmanı, sevmeni, bana besleyebileceğin tüm duyguları bir anlık bile olsa hissetmeni istiyordum ama, sana yemin ederim bir an bile
 geçirmedim aklımdan, aranıza girmeyi. Dedim ya, eğer biri, diğerine karşı birşeyler hissediyorsa, onun için en iyi olanı ister, istemek de
 zorunda. Diğer türlü; kendini düşünmekten,bencillikten farkı ne...
Hayatımda bir kez,senden bana karşı dürüst olmanı istesem, üzmemek için yalan söylememeni...
Tek bilmek istediğim, yanlış olan tek şey zaman mıydı, yani onun hayatında olması mıydı, yoksa o olmasa da...
Nerede yanlış yaptığım aslında. Çünkü eğer yanlış olan tek şey zamansa; başka bir zamanda seni bulmak o kadar da zor olmayacaktı.
 Ama eksiklik, sende birşeylerin eksikliğini, kalıntılarını biraz olsun bırakamamam, seni biraz olsun etkileyemememse...
 İnsanın içinde sürekli bir umut kalıyor ya... Aslında, yanımda olmandan başka birşey istemiyordum, küçük birşeymiş, hatta hiçbirşeymiş
gibi söylüyorum ama, senden isteyebileceğim en büyük şey bu belki de.
Yazmak, söylemekten ne kadar da kolay değil mi? Ama dile getirmek gibisi de yok. Hep dile getirmeyi istedim sana ama.
İşte böyle boğulmak yoruyor beni. Hayatımda hiçbir zaman yorulmadım kendimi ifade ederken, ama diyorum ya; sen farklısın.
Sözcüklere sığdıramazsın ya bazen yaşadığın anları; her karşıma çıkışın, duruşun, bakışın, gülüşün, susuşun, konuşuşun, kısacası,
 yanımdayken ya da değil, yaptığını hissettiğim herşey düğümlüyor sensizliğimi dilimde.
Sensiz olmuyordu. Belki de sana söylediğim en büyük yalan buydu. Söylediğim tek yalan...
gözlerim kapalı..bu aydınlık niyeeeee?hımm
22 Kasım 2006, 20:19:26 #1
Li Lian Jie 13
O bir Efedralı

FUCK YOUR OPINION

Açtığı Konular: 483

Rep Puanı: 107
Ruh Halim

mest oldum. sagolasın paylasım için.

Kimseye Kukla Olma!

Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin!
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin!
Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin!
Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.
Seyredersin!_ŞEBNEM FERAH

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

YALNIZIM ÇÜNKÜ RAZIYIM!!!
22 Kasım 2006, 21:53:28 #2
Efedra Genci
*

Ruh Halim

eyw gozkirp
23 Kasım 2006, 12:32:48 #3
exclusiveboy86
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 28

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

bu cok güsel bişi... bu anlattgın sana mı ait yoksa alıntı mı? sirit saol paylasım için
HERSEY YALAN Bİ TEK SEN GERCEKSİN...
25 Kasım 2006, 17:42:40 #4
Efedra Genci
*

Ruh Halim

alıntı ama yazmamışım yaa çok pardon
25 Kasım 2006, 18:08:34 #5
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

ya gercekten coko güsel bi yazı bu yaa gercekten bender eridim diebilirim tüylerim diken diken oldu...
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: