| 01 Ağustos 2006, 12:21:34 | #0 |
|
By_Pit
|
ÖPMEK Gözlerden öpmek ayrılıklarda yasanır Burundan öpmek sevgiliyi masumca sevmek Alından öpmek sevgiliye duyulan sonsuz saygı Yanaklardan öpmek biraz kırgın olmak yabancılık işaretidir Çeneden opmek begeninin isaretidir Kulaklardan öpmek çıgrından çıkmıs arzunun işaretidir Dudaklardan öpmek ise Sevginin başlangıcıdır... :WW
|
|
|
|
|
|
Yarın her şey için çok geç olabilir! Bugün, Zamanı durdurun! Farkına vararak hayatın, yaşamınızdaki en uzun cümlelerini kurun !   +++++++....Ya KeNDiNi BıRaK BaNa YaDa BeNi BaNa BıRaKta YaşıYaYım .Ya BeNim ol HERSEYINLE yada uNut HERSEYIMLE.....++++++ Hayat Dediqin Buysa Üstü Sende Kalsın Be Usta.! öbür msn acmıyorum artık yeni msn outlaww20@hotmail.com eklicekler bunu eklesin..
|
|
|
| 01 Ağustos 2006, 12:25:26 | #1 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
paylaşımın için saolll :WW
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Ağustos 2006, 17:49:27 | #2 |
|
simge
Ziyaretçi
|
ne yani çocuk şimdi önce dudaklarımdn snra gzlerimden öperse nolcak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Ağustos 2006, 22:15:50 | #3 |
|
By_Pit
|
ne yani çocuk şimdi önce dudaklarımdn snra gzlerimden öperse nolcak...
cocuk ap acık amacını belli etmiş olur galiba...Bence hic bi kız hemen dudakdan öptürmemesi lazım...
|
|
|
|
|
|
Yarın her şey için çok geç olabilir! Bugün, Zamanı durdurun! Farkına vararak hayatın, yaşamınızdaki en uzun cümlelerini kurun !   +++++++....Ya KeNDiNi BıRaK BaNa YaDa BeNi BaNa BıRaKta YaşıYaYım .Ya BeNim ol HERSEYINLE yada uNut HERSEYIMLE.....++++++ Hayat Dediqin Buysa Üstü Sende Kalsın Be Usta.! öbür msn acmıyorum artık yeni msn outlaww20@hotmail.com eklicekler bunu eklesin..
|
|
|
| 01 Ağustos 2006, 23:48:41 | #4 |
angel_of_death
Efedra Genci

Açtığı Konular: 4
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
ahah garıp bnde daa deişktr bnlar:S dudaktan öpmek bnce sewgıyı baslatmaz sewgının bı noktasında olabılcek bişeydır..
|
|
|
|
|
|
If just one wish could bring her back It's sad... and his lonliness is proof It's sad... he will always love you It's sad..
|
|
|
| 01 Ağustos 2006, 23:50:43 | #5 |
my_ımmortal_7767
Efedra Genci

!!! FuCK THiS WorLD !!! I WaNT To Die !!!
Açtığı Konular: 57
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
ahah garıp bnde daa deişktr bnlar:S dudaktan öpmek bnce sewgıyı baslatmaz sewgının bı noktasında olabılcek bişeydır..
bu daha doru gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Kasım 2006, 13:28:32 | #6 |
|
...gamze...
|
bence dudaktan öpmek sevginin başlangıcı değil.ama diğerlerini katılıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Kasım 2006, 11:13:05 | #7 |
|
EoWyN
|
bence dudaktan öpmek sevginin başlangıcı değil.ama diğerlerini katılıyorum...
peki nedir o samann dudaklardan öpmekk??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Kasım 2006, 19:50:11 | #8 |
|
...gamze...
|
yani dudaktan öpünce seviyo demek değildir.tabi oladabilir ama genellikle değil.yani yanaktan öpünce bile sevgisini gösterebilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Kasım 2006, 19:51:26 | #9 |
|
...gamze...
|
yani dudaktan öpmek bazen başka amaçlada olabiliyo..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Kasım 2006, 23:09:01 | #10 |
VeNoM
Efedra Genci

İçiorm öyleyse varım!
Açtığı Konular: 4
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
dudaktan öpmek askı körukluyo ileri seviyeye getiriyo işi 
|
|
|
|
|
|
YãKTıK SêÑíÑLê ßíŽ BiR YãÑGıÑı êÑ BãŞTãÑ!!!
|
|
|
| 27 Haziran 2008, 22:51:37 | #11 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
yanaklardan öpme olayı yabancılıkmı oluo şimdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Haziran 2008, 17:39:21 | #12 |
|
|
|
| 28 Haziran 2008, 19:21:58 | #13 |
esas kız mrv
Efedra Genci

susuyorum artık DERİİİİİN DERİİİN...
Açtığı Konular: 37
Rep Puanı: 23
Ruh Halim
|
Alından öpmek sevgiliye duyulan sonsuz saygı VE SAHİPLENMEYİ temsil ederMİŞ diye duymuştm=)
|
|
|
|
|
|
...Göz göre göre korku saklayıp Boğazına gömülüp sustun mu hiç?
|
|
|
| 29 Haziran 2008, 08:07:55 | #14 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
Alından öpmek sevgiliye duyulan sonsuz saygı VE SAHİPLENMEYİ temsil ederMİŞ diye duymuştm=)
evet türk toplumunda "helalimsin" demektir.(kro bi şekilde algılamayın  ) ----------------------------------------------- bide ben yanaktan öpmenin daha duygusal ve masum olduğuna inanıyorum.Öpüşmede bi şehvet var.Diğerinde ise aşk.
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 16:53:21 | #15 |
So
Efedra Genci

y0kk!!!
Açtığı Konular: 20
Rep Puanı: 17
Ruh Halim
|
Peki Dudaktan Öptükten sonra Bir daha görüşmeden ayrılmak ne dir???
|
|
|
|
|
|
wwWhy not... 
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 18:03:00 | #16 |
' вαяιѕ '
Efedra Genci

Açtığı Konular: 9
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
Dudaktan öpmek bence bana tuaf geliyor her sevdiğin kişiyi öpemezsin sonucta. Bana göre dudak en kıymetli çeyizdir. evlilik yararı alıp nişanlandıgın zaman dudaktan öpülmesi kanısındayım sizi bilemem 
|
|
|
|
|
|
..I'm not the Best.. But .. am Different .. ..Gerçeğin Gücü İle Yaşadığım Sürece Kainat'ı Bile Fet'h Edebilirim..!
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 20:50:19 | #17 |
Coder
O bir Efedralı

Ben mevlana değilim,adam ol öyle gel.
Açtığı Konular: 161
Rep Puanı: 26
Ruh Halim
|
e ensesinden öperse ne olur :)yoksa ayrılık mı 
|
|
|
|
|
|
Parmak bassam olur mu?
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 21:25:37 | #18 |
|''gkc''|
Efedra Genci

..............
Açtığı Konular: 34
Ruh Halim
|
ya böyle genellemeler yapılamaz bence  ama dudaktan öpmek sevginin başlangıcında degil her türlü şeyin başlangıcı olabilir  yanaktan öpmesi uzaklık yabancılık denmiş bence saçma sadece masum ve şirin bi öpücük
|
|
|
|
|
|
JİMOMEMİKU <3 MOARİRİNKATO
|
|
|
| 24 Ağustos 2008, 00:11:12 | #19 |
|
CiLeCaSH
|
Peki Dudaktan Öptükten sonra Bir daha görüşmeden ayrılmak ne dir???
evet bende arıyorum bunun yanıtını 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Ekim 2008, 09:50:48 | #20 |
JeRY_
O bir Efedralı

SonSuza Dek JeRy''Out!!!
Açtığı Konular: 11
Rep Puanı: 5
Ruh Halim
|
Dudaklardan öpmek ise Sevginin başlangıcıdır... Bazen öyle olmasada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Ekim 2008, 10:19:10 | #21 |
|
BamBooCha10uR
|
Burnundan öperdimm ... ve sorardım beni niye seviyorsun diye.. Masum dokunuyorsun bana masumca seviyorsun derdi.. Burundan öpmenin bu anlam oldugunu ilk kez duyuyuorm...
Alnından öperdim.. Benimsin belki de ilelebet derdim...Helalimsin anlopps geldiğini duymustum bende...
Yanaktan öpmek bence de masum bir öpücük.. Elmacık kemikleri üzerine bırakılan sıcak masum bir öpücük..
Dudaktan öpmek sevginin ve etkilemenin baslangıcı bence .. ve yine bana göre dudaklar kalbin aynısı Ben O'nun bana kırgın olup olmadıgını o gün cok mutlu oldugunu ya da hüzünlü oldugunu öpünce anlayabiliyordum.. Tabi bu saf ve sonsuz sevgiler arasındaki etkileşim için geçerli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Ekim 2008, 15:47:20 | #22 |
|''gkc''|
Efedra Genci

..............
Açtığı Konular: 34
Ruh Halim
|
Burnundan öperdimm ... ve sorardım beni niye seviyorsun diye.. Masum dokunuyorsun bana masumca seviyorsun derdi.. Burundan öpmenin bu anlam oldugunu ilk kez duyuyuorm...
Alnından öperdim.. Benimsin belki de ilelebet derdim...Helalimsin anlopps geldiğini duymustum bende...
Yanaktan öpmek bence de masum bir öpücük.. Elmacık kemikleri üzerine bırakılan sıcak masum bir öpücük..
Dudaktan öpmek sevginin ve etkilemenin baslangıcı bence .. ve yine bana göre dudaklar kalbin aynısı Ben O'nun bana kırgın olup olmadıgını o gün cok mutlu oldugunu ya da hüzünlü oldugunu öpünce anlayabiliyordum.. Tabi bu saf ve sonsuz sevgiler arasındaki etkileşim için geçerli...
onur yazmaya başladın mı illa döktürüyorsun ya  aynen katılıyorum sana 
|
|
|
|
|
|
JİMOMEMİKU <3 MOARİRİNKATO
|
|
|
| 21 Ekim 2008, 18:57:40 | #23 |