Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
01 Aralık 2008, 17:38:41

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: gitmiştir ama bitmemiştir onun aşkı  (Okunma Sayısı 545 defa)
12 Ocak 2007, 22:01:20 #0
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Açtığı Konular: 189

Rep Puanı: 15
Ruh Halim

Birbirlerini çok seviyolardı... Ama bazı sorunlar çıktı hayatlarında. Ayrılık vakti gelmişti artık, anlıyorlardı.
çok gençtiler. Unuturuz dediler belkide... Son görüşmeyi yaptılar;
kız: Umarım sana uygun aradığın aşkı buılursun
erkek: Sağol umarım sende...
kız:Seni hala sevdiğimi biliyorsun değil mi?
erkek: Evet. Bende seni seviyorum. O zaman...
kız: Sakın söyleme... konuştuk bunları
erkek: Evet. Seni unutmayacağım ve senden başka kimseyi sevmeyeceğim.
kız: Bende...

Ve sustular. Uzun bir süre konuşmadılar. Sonra...

kız:Veda zamanı gitmeliyim
erkek: biraz daha
kız: Hoşçakal
erkek: Hoşçakal

evet bitmişti. İşte bitmişti. Bitmez denilen aşk bitmişti

...

Aradan seneler geçti. Geçen seneler kızın hayatında hi,çbir değişim yoktu. İşini kurmuştu ve hala onu seviyordu. O ise ünlü bir avukat olmuştu. Onu gizlice hep takip etmişti...

...

Elindeki gazeteyi karıştırıyordu. Gözüne bir haber çarptı. "ÜNLÜ AVUKAT EVLENİYOR" tekrar ve tekrar okudu haberi ve başlığında kaldı gözü. Yanlış yazılmıştı, evlenemezdi. Unutmayacaktı söz vermişti.
Göz yaşlarına hakim olamadı. Yıllarca ona olan sevgisdinden vazgeçmemişti. Şimdi ise ondan nefret etmek istiyordu... Yapamadı. Onu hala delicesine seviyordu.
Arkadaşını aradı. Yanına geldi can dostu. "O evleniyor" dedi ve bitkin bir şekilde yere düştü. Arkadaşı anlamıştı zamanın geldiğini. Hastane kaldırdı kızı son bir umut diye.
Doktor umutsuzdu. Tek söyledikleri "hazırlıklı olun"
Bi süre sonra genç kız gözlerini açmıştı. Eliyle işaret ederek arkadaşını çağırdı. Hüzünlü dost topladı kendini ve kızın yanına gitti.
Dalga geçercesine;
-Kalk kız ne yatıyorsun hasta gibi
-Sus. Yorma beni biliyorum durumu
-...
-Beni dinle bunlar senden son isteklerim. Ben öldükten sonra yerine getirmeni istiyorum.
-Yapma böyle bırakma kendini
-Sus yorma beni sadece dinle. Evime git kilitli bir dolap var onu aç orda bir anahtar var. Onla benim evin anahtarı. Hayalimizdeki evinanahtarı... Evlenince öyle bir evde oturacaktık. Kısmet olmadı. Ayrıldıktan sonra ben hayalimizin evini yaptım ve isteğimize göre döşedim. Adresi ordaki planların üzerinde var.
Ben öldükten sonra o anahtarı ona ver. Anahtarı aldığın dolapta bir de kaset var onuda vereceksin.
Şimdi beni yalnız bırak ve söylediklerimi unutma.
-Tamam ama vazgeçme lütfen
-Üzülme ben 12 yıl önce ondan vazgeçtiğimde yaşamdan da vazgeçtim. Hadi git. VE giderken sakın arkana bakma.

Arkadaşı kızı bırakmanın acısıyla yürüdü. Kapıdan çıkarken makinaların sesini duyuyordu. Evet arkadaşı ölmüştü. Söz verdiği gibi arkasına bakmadı... Kızın evine gitti: Dolabı açtı anahtarı aldı ve kaseti. Şimdi ona gitmeliydi. O "ÜNLÜ AVUKATA"... Çok yorgundu dost, ama gitmek zorundaydı. Sonunda ofise geldi. Avukatın kapısına geldiğinde geri dönmek istedi. Genç kız geldi aklına... Kapıyı çaldı. "Gir" sesinden sonra içeri girdi. O karşısındaydı. O da tanımıştı dostu...
-Hoşgeldin
-Hoşbulduk
-Nasılsın
-Görmüyor musun?
-Neyin...
-Evleniyormuşsun hayırlı olsun
-...
-Arkadaşım can dostum az önce öldü. Unutmayacağına söz verdiğin, sevdiğini söylediğin o kişi yok artık.
Ayakta duramadı daha fazla delikanlı ve olduğu yere yığıldı kaldı.
-Bunları vermemi istedi sana. Benden son isteği buydu
Ona emanetleri uzattı ve hızlı adımlarla ordan uzaklaştı. Gençadam önce kaseti dinledi...

"Canım eğer bu kaseti dinliyorsan bu öldüğüm anlopps geliyor. Üzüldün mü? Üzülme. Biz hayatımızı başkalarına verdik. Senden ayrıldıktan 1 yıl sonra doktorlar kalp hastası olduğumu söylediler. Sensizlik bende kalp hastalığı bıraktı. O günden sonra... Her günümü senle geçirmeye başladım senden habersiz. Yavaş yavaş, zamanımın dolduğunu hissediyordum. Sana gönderdiğim anahtar hayalimizin, evimizin anahtarı. Bizim hayalimiz gerçek olmadı. Ama olurda bir gün birini benden çok sever, evlenmek istersen o evde oturun.
Git gör evimizi, hayalimizi...
Aşkım, evimizde kapalı bir oda var. Anahtarı masanın üzerinde. O oda sensiz geçen 11 yılımın eseri. Benden sana kalan son hatıra. Geçirdiğimiz en güzel zamanlar var o odada. O evde tüm hayallerimizi bulacaksın bebeğim. Eğer sana acı verirse o evi boşver vur kilitleri üzerine; hayalimiz sen ve ben olmadan da hayalimiz olarak kalacak. Seni seviyorum hayatımın rengi. Elveda..."

Sevdiğinin son sözleriydi bunlar. Artık tutmuyodu göz yaşlarını evet ağlıyordu. Çaresizce, umutsuzca ağlıyordu... Hayaline gitmeliydi... Kendine geldiğinde evin adresini bulmuştu. Elleri titriyordu. Sevdiğiyle gireceği eve yalnız ve onsuz giriyordu.
Kapıyı açmaya çalışırken bahçedeki sallanan sandalyeler dikkatini çekti. 2 tane sandalye... Biri daima boş kalacak sandalyeler...
Kapıyı açtı içeri girdi. Sevdiğinin kokusu vardı adeta. Gözleri doldu yeniden ama ağlamadı. Aklına kilitli oda geldi... Masanın üzerinden anahtarı aldı, kapıyı açtı. Titriyordu hala...
Oda da bir albüm ve duvarda yazılar vardı. Okuyamıyordu, sanki gözleri görmüyordu. Daha dikkatli baktı. Yanılmıyordu...
Sevdasına ait en güzel sözlerdi bunlar;
"sensiz asla yaşamam" "Son sevdiğim olacaksın" "Senden başka kimseyi sevemem" "Seni unutmayacağım" ......
Ve duvarın dibinde...

SENİ GÖRMEK İÇİN GERİ GELDİM SEN GİDELİ ÇOK OLMUŞ
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
13 Ocak 2007, 21:36:21 #1
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Ruh Halim

itiraf etmeliyimki bu hikaye beni cok etkiledi. duygulandırdı... en begendigim hikayeler arasında yerini aldı...sizinle paylasmak istedim...umarm sizinde hosunuza gider...
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
13 Ocak 2007, 22:40:45 #2
kapitol
Efedra Genci

Açtığı Konular: 122

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

çok etkileyiciydi.... teşekkürler esir
13 Ocak 2007, 22:45:44 #3
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Ruh Halim

ben tesekkur ederim... kanfy....
14 Ocak 2007, 01:08:35 #4
MeY_MeY
Efedra Genci

!!! Zaman Geçer, Büyürüz, SertLeşir DünYa !!!

Açtığı Konular: 151

Rep Puanı: 21
Ruh Halim

Gercekten cok etkiliydi hele de benım ıcın su son gunlerde tekrardan tesekkur ederiz..
... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...

... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...

14 Ocak 2007, 01:45:33 #5
müşo
O bir Efedralı

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "

Açtığı Konular: 312

Rep Puanı: 63
Ruh Halim

sanki buna benzer bi konusma yasadım bende....

yine cok gusel esir...ellerine emegine saglık...........

14 Ocak 2007, 12:26:57 #6
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Ruh Halim

ben  tşk ederim arkadaslar... begendiginize sevindim... gulumse
02 Mart 2007, 19:05:50 #7
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Ruh Halim

Ya arkadaslar bu hikayeyi kaybetmistim.. buldum gecen gün.. şimdi herkesin okumasını isterim... o yüzden en üstlerde olmasını istiyorum... güsel bir hikaye...
03 Mart 2007, 14:28:22 #8
Aysu
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

canım cok güzel bi hikaye bu yaa... bayıldım... sonu kötü  uzgun ama cok güseldi.. cokkk teşekkürler. gulumse
07 Mart 2007, 20:10:56 #9
@tt@ck20
Efedra Genci

GaLATAsARaY

Açtığı Konular: 26

Rep Puanı: 6
Ruh Halim

güsel:)

BeN SenİN SeRSErİ KaTİLiNiM SeRsERi BiTLeRi BeYniNE VeRiRiM...
07 Mart 2007, 20:17:55 #10
greenknight
Efedra Genci

pamuktan prenses olmaz, prenses taş gibi olur.

Açtığı Konular: 49

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

Güzel hoş ellerine sağlık da... anlamadığım nokta madem birbirlerini bu kadar seviyorlar eee biri zengin biri fakirde değil ailesi izin vermiyor desek o da değil galiba neden ayrılmışlar???

VATAN TOPRAĞI KADERİNE BIRAKILAMAYACAK KADAR KUTSALDIR.........
07 Mart 2007, 21:19:35 #11
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Ruh Halim

sorunlar cıkar ya hani çözüm bulunamayan... sanırm o tarz bişiydi..
09 Mart 2007, 21:52:30 #12
greenhorn
O bir Efedralı

Gidemediğin yer senin değildir..

Açtığı Konular: 93

Rep Puanı: 12
Ruh Halim

çok güsel çok teşekkür ederim gerçekten

www.ogunsanlisoy.info
25 Mart 2007, 19:59:08 #13
By_Pit
Administrator

Açtığı Konular: 60

Rep Puanı: 20
Ruh Halim

çok güzel ve etkileyici teşekkür ederim.
Yarın her şey için çok geç olabilir!
Bugün,
Zamanı durdurun!
Farkına vararak hayatın,
yaşamınızdaki en uzun cümlelerini kurun !

+++++++....Ya KeNDiNi BıRaK BaNa YaDa BeNi BaNa BıRaKta YaşıYaYım .Ya BeNim ol HERSEYINLE  yada uNut HERSEYIMLE.....++++++

Hayat Dediqin Buysa Üstü Sende Kalsın Be Usta.!

öbür msn acmıyorum artık yeni msn outlaww20@hotmail.com eklicekler bunu eklesin..
05 Nisan 2007, 20:26:20 #14
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

Bu sözleri bugun zorunlu olarak birbirimize söyleyecegiz diye o kadar korktum kii.....zorunlu sebeplerden dolayı...şükür Allah a........

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
12 Mayıs 2007, 22:06:31 #15
number_one_20
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 0

Ruh Halim

çok teşekkürler çok etkilendim..
13 Mayıs 2007, 11:06:24 #16
PoWeR
Efedra Genci

TürküM

Açtığı Konular: 32

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

çok güzel ve etkileyici teşekkür ederim.
+1
15 Mayıs 2007, 11:24:16 #17
Serbest_Sokak_Serserisi
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 5

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

paylaşım için saol çok güzel ve etkileyici bir hikaye.
ŞAMPİYON CİMBOMBOMUM NE İSTERSEN İSTE BENDEN İSTERSEN DONATALIM DÖRT BİR YANI BAYRAKLARLA İSTERSEN ÇINLATALIM DÖRT BİR YANI ŞARKILARLA İSTERSEN EGLENELİM DAVULLARLA ZURNALARLA.
16 Mayıs 2007, 10:26:20 #18
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...

Açtığı Konular: 24

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

ya züper bişey bu ya cok agladım ben :'(
HaZaL-... 
Ben bir maNgadır tutturmuşum
Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var maNga
Bundan böyle dünyada
Müziğin adı maNga olsun...
(ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)

ATAMIZA SAYGI
SYSTEM OF A DOWN A HAYIR!
TÜRKÇENE SAHİP ÇIK
TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
16 Mayıs 2007, 11:51:55 #19
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Ruh Halim

arkadaslar hepinize tşk ederim.. bu hikayeyi ben cok seviyorum.. böylesine büyük bir aşkı kim yasamak istemezki..? sizden ricam bu hikayeyi herkese okutmanız... okumayan kalmasın bu sitede.. ve +rep olursa sevinirim kahkaha
26 Mayıs 2007, 20:31:11 #20
!DuMaN!
Efedra Genci

yürümeyi sevdigimin şehri..)

Açtığı Konular: 15

Rep Puanı: 25
Ruh Halim

etkileyici cok tesekkürler
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır.
*Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz.
*Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi.

06 Ağustos 2007, 14:28:28 #21
shevgi
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 7

Ruh Halim

Seni qörmek için qeldim ama sen qideli çok olmuş bende buna benser bişi yaşadım insan zor unutuo
Ayrıca bayaaa etkileyiymiş thanks;)
BiR GüNüN BeDeLi BiN YıLa BeDeL SeVGiMiN DeĞeRi BiR ÖmRe BeDeL ÖmRüMüN DeĞeRi SANA BeDeL
03 Eylül 2008, 21:30:05 #22
rosechina
O bir Efedralı

zerofour04<3

Açtığı Konular: 74

Rep Puanı: 40
Ruh Halim

eet çok etkileyici bi hikaye ciddn saoLL pyLşım için gozkirp ühühü
I wiLL find another you ((04))

BeLki güneş bi gün ikimiz için doğar
06 Eylül 2008, 10:27:43 #23
KzAnS_chAmUR