ewet arkadaşlar bilgisayarınızda hangi oyunlar var ve olsa tekrar oynarım 4 kere bitirdim doyamadım dediğiniz oyunlar neler.
benim pcde şu an crysis,mafia,prens of persia tüm serileri, hitmen tüm serileri, call of duty tüm serileri, assassin's creed , age of tüm serileri , need for speed pro street , halo 1 ve 2 , larry serisi (azcık erotiq kaçabilir fakat çok komik bir oyun) aslına bakarsanız bende baya bi oyun varda önemli olan ne kadar oyun olduğu değil sizin zevkinize hitap etmesi.
assassin's creed bayadan beri beklediğim bir oyundu almak 2 gün önce nasip oldu ve bayada beklediğim kadar varmış ama 512 mb ekran kartı istemesi oyuncu kitlesini düşürüyor. kılıç ve kalkanların konuştuğu bir çağda bir suikastçisiniz nedense eski çağlar beni hep cezbedmiştir çünkü oyunda sadece sizin akıl ve kabileyet gücünüz işliyor elinizde silah sizden iri yarı birini vurmak bana cazip gelmiyor.
modern bazlı oyunlardansa hitman i tavsiye edebilirim. oda suikastçi diceksiniz kardeşim sende suikastçi oyunlarına takmışın

ve rome total war serisi gayet başarılı en son çıkan oyunu mükemmel türklerinde yer aldığı oyun gayet mantıklı ve strateji işi fakat beğenmediğim tek nokta sizden katca güçlü olan düşmana karşı verdiğiniz kale savunmasında kendim oynamak istiyorum seçeneğini yıklayarak kolayca düşmanı püskürtebilmeniz suvarilerinizi sürün mancınıklara karşı taraf kapıyı geçemesin tamam oyun bitmiştir

aaaa red alert onuda es geçmek olmaz değilmi. yuri versiyonuyla iice pekişen oyun günümüz teknolojisiyle strateji oynamamızın nekadar zevkli olabileceğini gayet başarılı şekilde ortaya koymuş bence birde klasikleşmiş bazı oyunlar vardır.
herkesin konuya hakim olduğu oyunlar yakında size büyük bir nostalji çılgınlığına sürükliyeceğim bakmadan geçemeceğiniz bir seri vayyy bee ne oynardık bu oyunu diceğiniz bir seri konuya geri dönmek gerekirse
ne tür oyunlardan hoşlanırsınız ve vazgeçilmezleriniz neler şuan pc'nizde hangi oyunlar var.
cvblarınızı bekliyorum