Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım 2008, 00:19:29

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: şuan bilgisayarınızda hangi oyunlar var?  (Okunma Sayısı 394 defa)
21 Nisan 2008, 22:53:21 #0
Scolfield
Administrator

Açtığı Konular: 184

Rep Puanı: 59
Ruh Halim

ewet arkadaşlar bilgisayarınızda hangi oyunlar var ve olsa tekrar oynarım 4 kere bitirdim doyamadım dediğiniz oyunlar neler.
benim pcde şu an crysis,mafia,prens of persia tüm serileri, hitmen tüm serileri, call of duty tüm serileri, assassin's creed , age of tüm serileri , need for speed pro street , halo 1 ve 2 , larry serisi (azcık erotiq kaçabilir fakat çok komik bir oyun) aslına bakarsanız bende baya bi oyun varda önemli olan ne kadar oyun olduğu değil sizin zevkinize hitap etmesi.
assassin's creed bayadan beri beklediğim bir oyundu almak 2 gün önce nasip oldu ve bayada beklediğim kadar varmış ama 512 mb ekran kartı istemesi oyuncu kitlesini düşürüyor. kılıç ve kalkanların konuştuğu bir çağda bir suikastçisiniz nedense eski çağlar beni hep cezbedmiştir çünkü oyunda sadece sizin akıl ve kabileyet gücünüz işliyor elinizde silah sizden iri yarı birini vurmak bana cazip gelmiyor.
modern bazlı oyunlardansa hitman i tavsiye edebilirim. oda suikastçi diceksiniz kardeşim sende suikastçi oyunlarına takmışın sirit
ve rome total war serisi gayet başarılı en son çıkan oyunu mükemmel türklerinde yer aldığı oyun gayet mantıklı ve strateji işi fakat beğenmediğim tek nokta sizden katca güçlü olan düşmana karşı verdiğiniz kale savunmasında kendim oynamak istiyorum seçeneğini yıklayarak kolayca düşmanı püskürtebilmeniz suvarilerinizi sürün mancınıklara karşı taraf kapıyı geçemesin tamam oyun bitmiştir sirit
aaaa red alert onuda es geçmek olmaz değilmi. yuri versiyonuyla iice pekişen oyun günümüz teknolojisiyle strateji oynamamızın nekadar zevkli olabileceğini gayet başarılı şekilde ortaya koymuş bence  birde klasikleşmiş bazı oyunlar vardır.
herkesin konuya hakim olduğu oyunlar yakında size büyük bir nostalji çılgınlığına sürükliyeceğim bakmadan geçemeceğiniz bir seri vayyy bee ne oynardık bu oyunu diceğiniz bir seri konuya geri dönmek gerekirse
ne tür oyunlardan hoşlanırsınız ve vazgeçilmezleriniz neler şuan pc'nizde hangi oyunlar var.
cvblarınızı bekliyorum gulumse
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
Tek linkten sinema filmleri, yabancı dizilerin güncel bölümleri ve daha fazlası..

Şifreler mesajlara eklenmiştir, unutulanlar varsa Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
buraya tıklayarak
isteyiniz aynı gün içerisinde gönderilecektir.

michaelscolfield@denizligenclik.com film,dizi,oyun hakkında görüşleriniz ve sorunlarınız için bana ulaşabilirsiniz
21 Nisan 2008, 23:10:47 #1
B Rh (-)
Efedra Genci

Şayze Illegalite

Açtığı Konular: 336

Rep Puanı: 42
Ruh Halim

valla benim pc de şu anda kurulu tek oyun yok mayın tarlası bile,

ama önceki yıllarda eğilimlerimiz aynıymış age of, empire earth, red alert le az zaman harcamadık, ünide okula gidemiyordum bu yüzden  gulumse

nfs, cod  serilerinin ilk oyunları var  sonlara doğru pc kaldırmıyor artık, medal of honor  var, worms var favori oyunlarımdan birisi. half life, cs zaten bunları saymaya gerek yok. hitman i de kurmaya çalışmadım değil ama nasip değilmiş  uzgun

asıl oyun serüvenim online oyunlarla başlamıştı, ogame ömrümü yedikten sonra tövbe ettim ve başta bahsettiğim yokluğa düştüm, oyunlar artık arşivden ibaret
şurup gibiyim şurup
turp gibiyim turp turp
şurup gibiyim şurup
turp gibiyim turp turp
ben ateş sen barut
öptüm seni şap şup
ben ateş sen barut
öptüm seni şap şup
şaaap şuup
şaaap şuup
şaaap şuup
hımmmmuz muz gibiyim muz muz
hımm muz gibiyim muz muz
çikta çikta çikta çikta
çik çik çik çikita
çikita muz muz muz
çikita muz muz muz

bknz: iğrenç şarkı sözleri

Denizli Gençlik
İmza Resimleri
21 Nisan 2008, 23:11:46 #2
CiLeCaSH
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 95

Rep Puanı: 46
Ruh Halim

2 tane var zaten..
1.Football manager 2008
2.Pes 6
21 Nisan 2008, 23:15:47 #3
Scolfield
Administrator

Açtığı Konular: 184

Rep Puanı: 59
Ruh Halim

valla benim pc de şu anda kurulu tek oyun yok mayın tarlası bile,

ama önceki yıllarda eğilimlerimiz aynıymış age of, empire earth, red alert le az zaman harcamadık, ünide okula gidemiyordum bu yüzden  gulumse

nfs, cod  serilerinin ilk oyunları var  sonlara doğru pc kaldırmıyor artık, medal of honor  var, worms var favori oyunlarımdan birisi. half life, cs zaten bunları saymaya gerek yok. hitman i de kurmaya çalışmadım değil ama nasip değilmiş  uzgun

asıl oyun serüvenim online oyunlarla başlamıştı, ogame ömrümü yedikten sonra tövbe ettim ve başta bahsettiğim yokluğa düştüm, oyunlar artık arşivden ibaret
online oyun benimde ömrümü aldı uniden 2 yılım gitti knight yüzünden arkadaşlar online oyun oynamayın sirit
mübtelası oluosunuz. bu arada manajerlikle aram hiç olmadı hatta futballa seveni çok tabi oynayınıda onları saymadım ilgim olmadığı için ama ps 3 de maç yapılır. sirit bak onda idare ederim.
aslında bi ara forum ps turnuvası düzenlese fena olmazdı değilmi hem eğlenirdik hem tanışırdık.
güzel olurdu
Tek linkten sinema filmleri, yabancı dizilerin güncel bölümleri ve daha fazlası..

Şifreler mesajlara eklenmiştir, unutulanlar varsa Linkler görüntülenemiyor.
buraya tıklayarak
isteyiniz aynı gün içerisinde gönderilecektir.

michaelscolfield@denizligenclik.com film,dizi,oyun hakkında görüşleriniz ve sorunlarınız için bana ulaşabilirsiniz
25 Nisan 2008, 14:13:03 #4
SaçmanuR
O bir Efedralı

(Ö)lürsem (S)ebebi (S)ensin

Açtığı Konular: 137

Rep Puanı: 44
Ruh Halim

Sims 2 nin bütün ek paketleri war 2 yıldır oynuyorum  sirit hala da sıkılmadım

06 Mayıs 2008, 11:56:43 #5
DiLaRaM_____
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 0

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

bende
1)counter strıke 1.6
2)formula 1 KRC
3)pes 2008
4)FİFA 2008
5)GTA SA
6)delta force
7)BMW 3 changle silcem ama güzel oyun değil
8)18 WOS haulin 

bu kadar
15 Mayıs 2008, 20:29:20 #6
kamil_12
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 0

Ruh Halim

birader bende de
fifa 07    cod1 , cod2
sona    red allert2     hife-life   sokak futbolu     moto gp2 ve 3 yüzüklerin efendisi
bir sürü küçük oyun
nfs 1 ve 2 pro street   pusu   tekken3    shrek2    punisher 
gta vc   ve saddres   flatout2    crayz taxi1 ve 3  age of empiers2     harry potter  freedom fighters

valla hepsini sewerek oynuyom ama   bana yeni oyunlar lazım kahkaha sirit gulumse
13 Ağustos 2008, 14:45:55 #7
triqqer
Efedra Genci
*

kendi içimizde mutlu olmayı öğrendik

Açtığı Konular: 4

Ruh Halim

knight online 
WARRock   
15 Ağustos 2008, 15:11:34 #8
αмвαѕѕαdσя
O bir Efedralı

тнє υℓтιмαтє ∂яινιηg мα¢нιηє

Açtığı Konular: 70

Rep Puanı: 107
Ruh Halim

Football Menager 2oo8 sirit Başka oyunda yok kahkaha

Dünya Türk'ün Kudretini Unutmuşsa Gökte Çakan Yıldırımlara Baksın!
Gökte TANRI yerde BİZ!!
12 Ekim 2008, 13:25:36 #9
bLoOd__LiNe
O bir Efedralı

150 kişiden biri :D

Açtığı Konular: 67

Rep Puanı: 29
Ruh Halim

wolfenstein

bitirip bitirip oynuyorum dilcikar

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: