Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 04:57:10

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Kirlilik balıklara cinsiyet değiştirtiyor  (Okunma Sayısı 111 defa)
23 Temmuz 2006, 12:21:49 #0
hendrix
Ziyaretçi

İngiltere'de bulunan nehirlerdeki balıkların 3'te 1'inin, kirlilik nedeniyle cinsiyet değişikliğine uğradıkları bildirildi.

İngiliz Çevre Ajansı'nın yaptığı bir araştırmaya göre, erkek balıkların yüzde 33'ü, suya karışan östrojen hormonu nedeniyle dişi balıklar gibi yumurta bırakıyor.

Uzmanlar, kadınlık hormonu olarak da bilinen östrojenin, nehirlere bırakılan kaçak endüstriyel atıklar, doğum kontrol hapları ve diğer ilaçlar nedeniyle suya karıştığını belirtiyor
23 Temmuz 2006, 15:20:46 #1
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....

Açtığı Konular: 219

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

paylaşımın için saoll ilginççç gulumse

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

23 Temmuz 2006, 19:51:57 #2
bashbash
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 269

Rep Puanı: 75
Ruh Halim

bunu ben de bugün gazetede okumuştum. gerçekten ilginç ve ilginç olduğu kadar da vahim bir olay. tarihini tam hatırlamıyorum ama yine bir haberde bilim adamlarının yaptığı araştırmalarda insanlardaki(erkeklerdeki) Y kromozomunun çevre şartları dolayısıyla  giderek değiştiğini ve bu yüzden daha kadınsı(kadın görünümlü) erkeklerin olacağını ama bu erkeklerin üremede sorun yaşamayacaklarını yazmışlardı. hatta dişileriyle görüntüleri aynı olan erkek hayvanları da örnek olarak göstermişlerdi.

Kaç Kişiyiz! Tıklayın!!!
23 Temmuz 2006, 19:56:03 #3
osimo
Efedra Genci

patent.anatolianrock.com

Açtığı Konular: 33

Rep Puanı: 18
Ruh Halim

paylaşım için saol...o zaman insanlarda hava kirliliği olunca cinsiyet değiştirmez di mi???aman allah korusun...
JİMOMEMİKU  <3  MOARİRİNKATO
17 Eylül 2006, 17:35:05 #4
TaZMaNia
Efedra Genci
*

:D Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм...:D

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

handrix süper sin ve bana  yazdığın için ty seni seviyorum dilcikar
siritǺήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм...sirit
Sayfa: [1]   Yukarı git