| 07 Aralık 2007, 23:28:13 | #0 |
|
BamBooCha10uR
|
 |
|
|
Seni unutmamı söylediler meleğim bana... Geri geleceğini bilseydim koyarmıydım baska birini yerine... Birgün geleceğini bilseydim ağlarmıydım her gece... Seni düşünürken,kapatıp gözlerimi üzülürmüydüm boş yere... Her yerde anımız var diye çıkmaya korkmazdım ki caddelere... Umutla beklerdim canım birgün gelecek diye... Tek dostum olurdu;kağıdım ve kurşun kalemim... Resimlerine bakardım..Onları öperdim;her an ,her gece... Alarm sesi yapardım sesini,Her sabah seninle uyanırdım... Her aynaya baktıgımda, tükürmezdim kendime "Naptım ben?" diye... Mektuplarını okurdum,kitap gibi,dolmuşlarda otobüslerde... En önemlisi nefret etmeye çalışmazdım ki senden... Nefretin bile aşkını körüklüyor...Ben bunu anladım... Düşünüyorum da Meleğim... Ben hiçte boşuna sana Meleğim dememişim..... Arkadaslar...Şiiri edebi yönünden istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz...edebi yönünden,kafiye ve sistemi açısından ne kadar düzgün olmus takdiri size kalmıs... ama tamamen içimi döktüm...tamamen içimdekileri yazdım..geldiği gibi...gercekleri anlatıyor...yalan hiç bişi yok... 2 sene önce 05,12 2005 te yani hayatımın en güzel 1 yılını gecirdim ..kimsede tutamadı zaten onun yerini...pişman değilim ama hiç bi zaman..şiirin sonunda da belirttim...O gercekten bir melektii..Meleğim derdim bende ona...İyi ki demişim...İyi ki deli gibi,köpekler gibi sevmişim...İyi ki Meleğim demişim.... Saygılar...  :'( :'( :sapka
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2007, 23:58:17 Gönderen: BamBooCha_10---uR>>ZuZu** »
|
|
|
|
|
| 08 Aralık 2007, 00:26:45 | #1 |
|
CiLeCaSH
|
duygularını dökmüssün...güzel bi şiir ortaya cıkmıs....
sen bu şiiri 05.12.2007 de yazdıysan bilerek aynı tarihte koydun heralde.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Aralık 2007, 01:20:40 | #2 |
|
BamBooCha10uR
|
05,12 2007 yazdım aksam saat 7 gibi falan... ama baslangıc 05,12,2005
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Aralık 2007, 15:10:29 | #3 |
tehlikelii
Efedra Genci

Açtığı Konular: 6
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
züper... züperrrr devam et sen!! senn adın bundan sonra aşk adamı   ben hayatımda ömrümde aşkı bu kadar yoğun yaşıyan insan görmedim devamm et sen başkaları gibi 2-3 günlük sevme doğrusu bu zaten çok ve uzun sevmekkk peki meleğine noldu gerçekten merak ettim için soruorum???( bunu burda anlatma istemessen özel msj olarak atarsın yada atmassın çünkü sonuçta özel!!;)  )
|
|
|
|
|
|
gözler hangi renk olursa olsun gözyaşları hep aynıdır
|
|
|
| 08 Aralık 2007, 23:10:02 | #4 |
|
BamBooCha10uR
|
 |
|
|
yooo özeli mi kalmıs artık yaa  kaybedilmiş bişiyin özeli olmaz kii... o melek yok ... ölmedi kalbimizde yasıyor  taa ufacıkken sevmiştim ben onu ilk aşkımdı o benim 7, sınıftayken... ne biliyim ilk askın unutulamadıgını..bilsem valla aşık olmazdımm...  lise 2 de cıktıkk..7 ay kadar sonra ayrıldıkk... lise 3 te okulun bittiği gün görüşmeye basladık öss sabahı çıkmaya basladık ama okullar acıldıgında yine ayrıldık...o melek hala okulda kazım kaynak ta... süperlerde  bişi yapmadım sanırım bir hata ypmadımm..çünkü insan kaybedecegini bile bile kaybetmeyi göze alamaz değer verdiği birisi için... ama ÖSS ye girecek olması bazı seylere son vermek anlopps geldi..saygı duydum...gitme dedim...ama severek ayrılmayı yasadık...şimdi ne yapar bilmem..umarım derslerine calısıyordur...umarım aklına hiç ben gelmiyorumdur..çünkü geldiğim zaman anıları canlanır..üzülür..üzülmesini istemem kimsenin..özellikle onun...belki de aşk budur...o gittikten sonra bi çok kişi girdi hayatımaa... ama yeri ayrıdır bende...şu anda bişi hissetmiyorum sanırım ona karsı...yerini doldurabilecek birisi cıktı karsıma çünkü...2 ay olduu  bazı seylerden üzülerek severek vazgecmek cok zordur...ve bu zoru basarıyorsak eger işte o zmana aşıksın diyebiliriz... zorları gerceklestirecek insanları tanımadım şu ana kadar... ben şu görüş içindeyim... eger aşk imkansız olmasaydı adı aşk olur muydu?? bu konuyu durup düşünmek gerekli...eger öğrenmek istediğin bişi varsa sorabilirsin  yasanmıs olmus bişi...iyice konuyu irdelersek o zmana özele girmiş oluruz ama o kadar özel soruyu ne sen sorarsın ne ben sölerimm... ayrıca aşk adamı demişsin...teskür ettim.. ama bunu ilk söyleyen sen değilsin.. çeşitli ersiyonlarını duydum...romantik bonus ...vs... ama duymak hoş...sevgiye deger veren aşka değer veren insanların pek kalmadıgını düşünenlerdenim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 13:02:39 | #5 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 21:20:31 | #6 |
|
BamBooCha10uR
|
teskür ederimm... insanın duygularını şiirlerle ifade edebilmesi kadar güzel bişi yok gercekten...o yüzden elimden geldikçe yazmaya calısıyorumm... bi sürü şiir var valla 2 defter bitti... onları buraya paylasmaya kalksam...ohoooooo......  ama güzel olanları paylasıyorumm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 21:35:08 | #7 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
olsunn sen yinede paylaş şöle en güzel olanları ben çok seviorum şiiri bi aralar bende yazıodum ve (siyah tşörtlüme) yazmıştım ve bunu siteden bi çok kişi bilio ama onu burda paylaşamıorum maleseff isterim ama ilerki zamanlarda inş.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 23:23:04 | #8 |
|
BamBooCha10uR
|
efedranın karalama defteri bölümünde ( yani bu şiirin oldugu ) bi çok begendiğim şiirim var...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Aralık 2007, 20:51:23 | #9 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
ok senden bi ricam sevipte kavuşamayanlar için vARsa koyarmısın yoksada yazarmısın?? bunu çok istiorum aşk adamı....  eğer yaparsan çok mutlu olcammmm;) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Aralık 2007, 12:21:09 | #10 |
|
BamBooCha10uR
|
hmmm... büyük bir ihtimalle vardır yanii..çünkü 4 ay boyunca sevite kavusamamıstık biz..o ara yazmıssam yazmısımdır..eger yazmadıysam..cok zor.. yasanmamıs bir duyguyu yazmak şiirle ifade etmek cok zordur..beceremeyebilirimm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Aralık 2007, 12:45:17 | #11 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
inş.... becerirsinn bak bak karışıtır belki yazmışındır..  neyse merakla bekliorum çok mutlu olcam eğer olursa tabi...kolay gelsin şimdidennn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Aralık 2007, 13:38:53 | #12 |
MeY_MeY
Efedra Genci

!!! Zaman Geçer, Büyürüz, SertLeşir DünYa !!!
Açtığı Konular: 151
Rep Puanı: 21
Ruh Halim
|
Chat yapmayalım arkadaslar ...  Ellerine saglık Onur'cum bu arada her zaman ki gibi ...
|
|
|
|
|
|
... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...
|
|
|
| 11 Aralık 2007, 17:57:18 | #13 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
mey mey üüüüüüüüüüüüüü biz chatmi yaptık ama yaaa   sadece küçük bişi konuştuk heheheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Aralık 2007, 12:01:48 | #14 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
birileri bi ara şiir atcaklardı ama heralde yazmadılar ..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Aralık 2007, 12:37:02 | #15 |
|
BamBooCha10uR
|
evdeki internetimde bi sorun var ve hala giderilmedii..daha doğrusu ugrasacak kimse yok  gözüm ilişti gibi oldu biyerlerden..vardı evde en yakın zamanda paylasırımm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Aralık 2007, 12:30:39 | #16 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
tmm kendini kasmana gerek yok yaz ama mutlaka bekliorumm gönderme yapcamda anladın sen..   bekliorummm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Aralık 2007, 14:23:56 | #17 |
|
BamBooCha10uR
|
bence baska birinin yazdıgı şiirle gönderme yapmak sacma bişi... baskalarının duygularıyla yazılmıs bir şiirin ne kadar etkisi olr bilinmez her ne kadar benzer bir durum da olsa... duygu ve düşüncelerni dile getirsen kendin yazsan bence daha güsel olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Aralık 2007, 18:49:35 | #18 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
tabiki haklısın ööle olmaz ama ben şu anda kafamda bitirdim birisi için şiir yazamam çok seviyorum ama yazamam işte neyse o zaman sen şöyle düşün o kişi için diilde öölesine herhangi bir kişiye yazıyomuş gibi yaz yada bilmioruım yaa tema=>sevipte kavuşamamak) yaz yazabilirsin yazamassanda salla ne diyim başka.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Aralık 2007, 13:20:09 | #19 |
|
BamBooCha10uR
|
var öyle bir şiir ama dediğim gibi evde..hatta pc de kayıtlı...duygularını bilmiyorumm ama yazılmıs bi şiir... şiirin adı beste...belki vadır burada bakayım bii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Aralık 2007, 15:31:13 | #20 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
tmm cnm bekliyorum saol uğraşların için pc düzeldindede atabilrsin kasma kendini acelesi yok yani kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Aralık 2007, 18:25:56 | #21 |
|
BamBooCha10uR
|
tamamdır...buldum ve koydumm.... karalama defteri bölümünde ...adı beste...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Aralık 2007, 19:15:02 | #22 |
|
| |