Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 05:07:27

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: A$kım için  (Okunma Sayısı 94 defa)
03 Ağustos 2008, 18:26:25 #0
mary j blige
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 33
Ruh Halim

A$km bu söLicekLerim senin için … İçimden geLenLer sadece ..
     Sende bilirsin, sevdiklerimize onlara karşı neler hissettiğimizi ifade etmekte çoğu zaman hep geç kalırız. Bir zaman sonra, söylenmeyen ya da söylenemeyen her ne varsa, çıkar karşımıza içinde geç kalınmışlığın derin izlerini taşıyarak. Ben istiyorum ki! Sen ya da ben yitip gitmeden, bedenlerimizi kara toprağa teslim etmeden ve kurmaya çalışacağım cümleler henüz anlamını yitirmemişken, yüreğimde yanan yiten ne varsa sende bil...
Korkularım var a$km, en büyüğü sensiz kalmak...
Bazen bir martı gibi hür ve özgürce kanat çırpmak göklerde çığlık atmak istiyorum. Bazense her şeyden vazgeçip soğuk taş duvarlar arasında demir parmaklıklar ardına hapsoluyorum.
Bazı gecelerse bir uçurumun kenarında buluyorum kendimi, arkamda iyisiyle kötüsüyle yaşanmış anılar, önümdeyse neler getireceğini bilemediğim bir gelecek... En uç noktada sallanıp duruyorum, karlar yağmaya başlıyor üzerime, kasırgalar kopuyor ve buz tutan yüreğimde geçmiş ve gelecek yerle bir oluyor. Yaşam ve ölüm arasında gidip gelirken, meltem misali yanaklarımı okşayan sesinle irkiliyorum, dur diyorsun sakın yapma! Seninle biz Böylemi anlaştık böyle mi siliyorsun hayallerimizi, ne olursa olsun asla pes etme, her şeye rağmen yaşamak çok güzel, ben yanında olamasam da yüreğim her zaman seninle. Sen akıl hocam, sen güvendiğim yegâne varlık, sen sırtımı güvenle dayadığım tek kale, sığındığım tek limansın. Yıkılmanı yok olmanı, beni çaresizlik içinde savunmasız bırakmanı istemiyorum. Sen olmazsan rotası belli olmayan bir gemi misali, fırtınalara yenik düşüp oradan oraya sürüklenmekten çok korkuyorum.
Biliyor musun bitanem?
Sen dahil herkes beni güçlü sanıyor. Oysaki geceleri yorganımın altında dizlerimi göğsüme kadar çekerek, sessizce döktüğüm göz yaşlarımı kimse bilmiyor.
Sevinçlerim ve mutluluklarım var ... En büyük mutluluk sensin.
Mutluluk...
Benim için mutluluk nedir bilir misin ?
Mutluluk , sabahları senin uyandım aşkım msjlarını görmek , seni özlemek , senin geldiğinde yapıcaklarımızı hayal etmek , seninle her şeyimi paylaşmek , seninle msjlaşmak mutluluk seninle olmak ..
Mutluluk , kavga ettiğimizde özr dilerim deki ses tonunu hissetmek , senin tenine dokunmak , sesini duymak , sana aşkım diyebilemek ve senden de bana bebeim diye karşılık gelmesi ..
Mutluluk, küçük bir  çocuk misali, yüzüne yüz sürmek, kollarının altında, henüz uçmasını bilmeyen bir kuş gibi sessizce ve güvenle oturmak, başımı dayadığım göğsünün üzerinde kalp atışlarını hissetmektir.
Mutluluk , seninle ileriyi düşünmek,seninle ileriyi hayal etmek seninle dertleşebilmek benim için ..
Ellerimde ellerin, gözümde yaşım var, varlığın göz yaşlarımla suladığım mutluluğumdur .
Hayallerim ve Özlemlerim var. En büyük özlemim sensin .
Gün gelecek, yaşamımda çok sert rüzgârlar esecek, kasırgalar beni yerle bir etmeye çalışacak, üzüntüler, kederler, mutluluklar tarifi mümkün olmayan gel git ler yaşatacak. Çaresizlik, dikenli tellerden duvarlar örecek, gözlerimde ki yaşlar belki de uzun süreler dinmeyecek.
Ama sen sakın bu yazdıklarım için üzülme! Melankon gelmesin ağlama bebeim dilcikar
Canım sevgilim beni sensiz bırakma hiç tamammı ...
  Hani derLer ya insanLar çok bağlandığı zman kaybetmekten korkar .. bendede o korku war . belli etmiyorum ama demi J kırmak istemiyorum seni üzmek istemiyorum üzülmene dayanamıyorum çünkü sana bişey olması benim içimden 1 parça alıor o nedenle kendine dikkat et diyorum o nedenle üzülmene katlanamıyorum ..
Evt doğru arasıra kıskanıyorum ama belli etmiyorum edemiyorum üzülmenden korkuorum ..
bazeN korkuorm cunku sen oLmadığını sanıyorum geceLeri ağLıorm neden biLmiyorum
gözyaşLarımı siLiorm 2damLa sevgi icin kendimi paraLıorm  boşa geciriLen vakıtLerı gecmıse saramıorm
düstüm simdi pesine Kimsede hata aramıorm herkezin yerine yanLışLarımı kendim yüzüme vuruyorum

Bana diyorsun ya kaybetmekten korkuyorum beni bırakıp gidersin sanıyorum  diye ? hayretle dinliyorum inanamıyorum nasıl düşünür ben onu bu kadar severken nasıl böle düşünür neden böyle düşünüyor ki niye ben diyorum kendi kendime ..
Düşünmeden yazdığın nickler düşünmeden söylediğin şeyler bazen kırıyor beni ama ister istemez siliyorum bunları kendimce ..
Evet çok konu$tum yeteri kadar düşündüklerimi içimdekileri döktüm ben sana söyleyeceğim tek şey war
SENİ ÇOK SEVİYORUM VE HİÇ Bİ ZMAN SENİ UNUTACAĞIMI SANMIYORUM UNUTMAYI BO$WER BIRAKACAĞIMI SANMIORUM ..
Hayallerimizi hiç bi zaman unutmıycam ve ne olursa olsun seninle olucam sakın unutma bunu…

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler."
(Montaigne)
                Suskunluğum Asaletimdir
Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
03 Ağustos 2008, 19:50:21 #1
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D

Açtığı Konular: 227

Rep Puanı: 61
Ruh Halim

harika bi yazıymış ya. +1 rep. Aynı aşkımla beni anlatıo bu
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2008, 19:54:35 Gönderen: daRk_nesS » Logged
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

04 Ağustos 2008, 08:21:13 #2
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)

Açtığı Konular: 22

Rep Puanı: 30
Ruh Halim

Allah bir yastıkta kocatsın sirit +1
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden
Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize.
Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden
İtler bile gülecek kimsesizliğimize

close your eyes
let me touch you now
let me give you something that is real
close the door
leave your fears behind
let me give you what you're giving me
you are the only thing
that makes me want to live at all
when i am with you
there's no reason to pretend
that when i am with you i feel flames again
just put me inside you