Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 01:38:46

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: ARAYA SIKIŞMIŞ DUYGULAR"  (Okunma Sayısı 115 defa)
21 Temmuz 2008, 20:38:46 #0
esas kız mrv
Efedra Genci

susuyorum artık DERİİİİİN DERİİİN...

Açtığı Konular: 37

Rep Puanı: 23
Ruh Halim

Çıldırma noktası denilen yerdeyim... Durmadan ağlayan iki göz... Hala ilk günkü gibi çarpan yürek... Umutsuz heyecanlar... Beni çıldırtansa beynimdeki herşey! Düşünmek istemiyorum artık... Günlerce uyumak... Herşeyden... Herkesden uzaklaşmak istiyorum... Bu acı beni yavaş yavaş bitiriyor... Şu an o kadar garip hissediyorum ki kendimi! Az önce deli gibi ağlıyordum... Şimdi ise neden ağladığımı düşünüyorum... Niye ağlıyorum? Kim için? Değmeyen birine değer verip, sevip... Değmeyen biri için mi ağlıyorum? O kadar zor bir yol ayırımındayım ki... Kafam felaket karışık...
Bir tarafta beni bekleyen yeni bir yaşam! Herşeyden sıyrılmış yepyeni bir beden... KALP!!!
Diğer tarafta devam eden acılar... Eskimiş, yıpranmış bir yürek... Yüreğimde değeri bitmeyen, ama beynimde bitmiş olan bir insan...
Ne tarafa gideceğim? Kim yardım edip elimden tutacak benim? Göz yaşlarımı kim silecek? Öyle canım yanıyorki... Yüreğimdeki sen! Çık git artık ne olur! Daha fazla yakma bu canı! Birazcık olsun değer verdiysen bana! Senden uzaklaşmama yardım et... Bu ufak iyiliği çok görme bana... Yüreğimdeki yerini sevdiysen, yüreğimide al git... Yeterki benden uzaklaş... Sevmem başka birini... Yüreğimi vermem gerekmez kimseye... Al götür onu acısıyla benden... Ama sakın "yüreğin bende kaldı" diyip çıkma bir gün karşıma... Bu beden kaldıramaz bunu... Seni yüreğim sevdi, yanında olursa huzur bulur...
Yüreğim yüreğinden ayrı kalmasın! Sen gidebilirsin...
________mrv
...Göz göre göre korku saklayıp
Boğazına gömülüp sustun mu hiç?
04 Ağustos 2008, 22:41:33 #1
esra_93
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 0

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

süperrmişşşş buu ya  sirit sirit alkış alkış
05 Ağustos 2008, 09:08:31 #2
buk@
O bir Efedralı

@rTık $evMe$enDe 0Lur....

Açtığı Konular: 105

Rep Puanı: 50
Ruh Halim

merve naptın sen yaaa ühühü hislerime tercüman olmuşsun..
..haksızlıklara karşı susanlar haklarıyla birlikte onurlarından da olurlar..

kimbilir?belki ....
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: