Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 04:57:03

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: FORUM KURALLARIMIZ ... :)))  (Okunma Sayısı 363 defa)
26 Ocak 2007, 16:20:29 #0
Efedramod
Super Moderator

Açtığı Konular: 35

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

Bu bölümde kendi adınıza ya da üye isminizle konu açabilir; resimlerinizi, şiirlerinizi, hikayelerinizi, günlüğünüzü paylaşabilirsiniz. Önemli olan alıntı yapılmadan özgün mesajların paylaşılmasıdır. Sizin konunuza diğer üyelerin mesaj yazıp yazamayacağını ilk mesajınızda belirtirseniz iyi olur, bunda tercih konuyu açana aittir. Açacağınız konuların ilk bakışta sizi hatırlatacak bir isme sahip olmasını öneriyoruz mesela "Ezgi'nin günlüğü" gulumse iyi forumlar..
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2007, 16:24:52 Gönderen: EfedraTeam » Logged
03 Şubat 2007, 15:15:22 #1
MeY_MeY
Efedra Genci

!!! Zaman Geçer, Büyürüz, SertLeşir DünYa !!!

Açtığı Konular: 151

Rep Puanı: 21
Ruh Halim

BİR EFEDRALININ KARALAMA DEFTERİ FORUM KURALLARIMIZ ...

1. Arkadaşlar bu bölüm diğer bölümlerden biraz daha farklı olduğu için, yani buraya konu koyan arkadaşlarımız tamamen kendi iç dünyalarını ve kendi duygularını paylaştıkları için daha dikkatli bir şekilde yorum yapmanızı rica ediyorum. Çünkü yapılan herhangi bir olumsuz yönde ki yorum karşımızdaki insanı gerçekten yaralayabilir...

2. Her açtığınız konunun sonuna dip not olarak yorum yapılmasını istiyorum ya da istemiyorum şeklinde belirtirseniz sevinirim ... 

3. Ayrıca bu bölüme karaladığınız yazılar, şiirler gibi kendi çizdiğiniz resimleride sabırsızlıkla bekliyoruz ...

Bir Efedralının gününde karalama dolu günler dileğiyle ...
... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...

... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...

07 Şubat 2007, 06:26:11 #2
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...

Açtığı Konular: 114

Rep Puanı: 70
Ruh Halim

bence yorum yapılMAMASI belirtilsin...

yani sonuçta burdaki birçok insan yoruma son derece açık...
08 Şubat 2007, 19:00:26 #3
!uNhApPy!
Efedra Genci

Açtığı Konular: 19

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

ikinci kuralı çiğnediğim için özür dilerim..geri zekalılığıma verin..
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: