Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
21 Kasım 2008, 23:33:12

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Her filmin sonunda yazar ya...SON!!  (Okunma Sayısı 275 defa)
19 Şubat 2007, 14:46:53 #0
müşo
Moderator

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "

Açtığı Konular: 312

Rep Puanı: 63
Ruh Halim

Bir gun daha bitti yine...bi gun daha gecirdm sensiz....Ama artık bunlar umrumda degil..sende umrumda degilsin...aynı benim senin umrunda olmadıgım gibi...Ne yapıosun?...nasılsın?... bilmek istemiorum...cunku seni cıkarıp atmak istiyorum içimden.

Ve bu sefer basaracagımı biliyorum...aynı seni bir kere bile gormeden sevebilmeyi basardıgım gibi.....

Bu da boyle olsun....ilk kez soyluyorum.....bu kadar acık ve aklımın hiç bu kadar net olmadıgı bi şekilde:
                                                                                                                       Seni artık sevmiyorum....  :XS

Sayende yeni ve yeniden bi pişmanlık daha ekledim hayatıma.....umarım bu hayattaki son pişmanlıgım olur.Bazı ilkleri seninle yasadıgım gibi pişmanlık adına sonlarıda seninle yasarım....

Uzulmuyorum artık eskiden oldugu gibi ilk gunlerimize tekrar donemiycez diye...cunku anladım artık gecde olsa baskalarının kıymetini...Seninle kıyasladıgımda degerlerinin bin kat daha arttıgı insanların kıymetlerini....

Off ya işte rahatım artık....seni dusunmeden gecirecegim uzun yıllar ve sensiz geceler var onumde...

Nasıl onceden içimden gelerek soylediysem “seni seviyorum” diye...bunu daha bi şevkle , istekle ve hiç dusunemiyecegin kadar içimden gelerek soyluyorum...ustune basa basa...

""""""""""BEN ARTIK SENİ SEVMİYORUM......!!!!!!!"""""""""

Ben artık sana “CANIM” demek istemiyorum...bu sozu hakeden o kadar cok insan varken yanımda....sen sana verdigim degerin ve sevginin binde birini bile haketmiyosun...

Demiştim ya sana ” sen bana beni unut diyene kadar ben seni unutmuycam” diye...gerek kalmadı artık...unuttum bile...içimde onceden sana karsı olan sevgimin,askımın oldugu yerde artık sana karsı olan pişmanlıklarım var..... bitti artık hersey.....

Soyluyorum tekrar: BEN ARTIK SENİ SEVMİYORUM.....
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2007, 14:48:52 Gönderen: müşo » Logged
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

19 Şubat 2007, 16:11:52 #1
!uNhApPy!
Efedra Genci

Açtığı Konular: 19

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

müşocum içini dökmüşsün ama bu kadar sert olmamak lasım..teşekkürler..
19 Şubat 2007, 16:21:02 #2
greenknight
Efedra Genci

pamuktan prenses olmaz, prenses taş gibi olur.

Açtığı Konular: 49

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

BEN ARTIK SENİ SEVMİYORUM.....

darılma ama arkadaşım bu laf bile senin onu önemsediğini gösteriyor...... bence kendine eziyet etme akışına bırak......

VATAN TOPRAĞI KADERİNE BIRAKILAMAYACAK KADAR KUTSALDIR.........
19 Şubat 2007, 21:59:28 #3
maşux
Efedra Genci

Açtığı Konular: 52

Rep Puanı: 7
Ruh Halim

galiba aynı dutguları paylaşıoruz müşocum benim ne varsa içimde anlatamadığım çok güsel annatmışssın.
19 Şubat 2007, 23:13:02 #4
!uNhApPy!
Efedra Genci

Açtığı Konular: 19

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

galiba aynı dutguları paylaşıoruz müşocum benim ne varsa içimde anlatamadığım çok güsel annatmışssın.

masukum kendini arkadaşına sor demişler..bence müşocumla yaşadıklarınızın alakası yog ama neyse..
20 Şubat 2007, 02:17:53 #5
MeY_MeY
Efedra Genci

!!! Zaman Geçer, Büyürüz, SertLeşir DünYa !!!

Açtığı Konular: 151

Rep Puanı: 21
Ruh Halim

Müso'cum gercekten ıcındekıelrı dokmussun ama banada bence hala ıcınde bısıler kalmıs gıbıme gelıyor ama tabıkı sen daha ıyı bılırsın canım gozkirp
... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...

... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...

22 Şubat 2007, 16:04:08 #6
maşux
Efedra Genci

Açtığı Konular: 52

Rep Puanı: 7
Ruh Halim

tabikide kalmıştır birni hayatından çıkarıp atmak kolay olmuo
23 Şubat 2007, 23:56:02 #7
müşo
Moderator

Ruh Halim

içimde bişi kaldı mı kalmadımı bende emin degilim su anda....ama emin oldugum tek bişi var onu artık eskisi gibi sevmiyorum ve onceden onunla konusurken hissettigim hiçbir seyi hissetmiyorm simdi.... belki onemsio olabilirim ama ona karsı AŞK adında hiç bişi hissetmiorum...belki boylesi daha iyi.... gulumse

hepinize cok tesekkur ederim yorumlarınız için arkadaslar...... gulumse
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2007, 00:02:01 Gönderen: müşo » Logged

02 Mart 2007, 20:44:05 #8
yakoman
Ziyaretçi

ben aşkı sadece dizilerde var sanırdım ve hala öyle sanıyorum...
02 Mart 2007, 21:20:26 #9
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....

Açtığı Konular: 219

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

müşocum güsel yazmışsınn teşekkürlerr...ama bunlşar içinde olanşeyler olduğuu içinn üzüldümmm açıkcasıı ..sen ne kadar ben onu sevmiyorum desendee bence içinde hala ona karşıı bi sevgii varr..neden die soracaksann...Sen onu gerçekten unutmuş olsaydın sevmiyor olsaydınn buraya onunla ilgili bişey yazmaya bile gerek duymazdınn..bilmiyorumm içindekii belki sevgiide nefrett amaa senin onu unutmadığın kesin...

02 Mart 2007, 21:46:47 #10
yakoman
Ziyaretçi

müşo ben seni tanıyorsam senin sevginin bittiği yerde nefretin başlar! bir insan senin sevgini haketmiyorsa sen ole birini haketmiyorsun demektir. neyse saçmaladım byee.
01 Ağustos 2008, 20:52:17 #11
rosechina
O bir Efedralı

I can see for you there dreams anymore..::/

Açtığı Konular: 70

Rep Puanı: 39
Ruh Halim

oww süper olmuş aynı duygular içindeydimm saoL harika payLaşım bunun
 üstüne + rep alkış
04 Ağustos 2008, 22:17:55 #12
müşo
Moderator

Ruh Halim

çok uzun zaman önce yazılmış bi yazı.
ama yine de teşekkür ettim çok... gozkirp

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: