Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 04:41:46

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: KORAY & M€LiK€ & AYSU & BeN  (Okunma Sayısı 95 defa)
19 Şubat 2007, 15:36:31 #0
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Açtığı Konular: 189

Rep Puanı: 15
Ruh Halim

Yaklasık 4senedir aynı ortamları paylastık beraber.. Dersanede baslayan ve hayatımızın sonuna kadar beraber olacagımız bir bag olustu aramızda.... Ben onlarsız yapamam,onlar da bensiz..Birbirimize kenetlenmis durumdayız... Kardeslikten öte bi bag belki de bu.. O kadar cok sey paylastıkki su 4 senede o kadar cok anı sıgdırdık ki anlatamam.. Acılarımızı sevinclermizi hep beraber yasadık..beraber agladık beraber güldük.. Gece yarılarına kadar sarkı söledigimiz sarhos oldugumuz cok günler oldu..  :gulumse beraber tatile gitmek en güsel hatıralarımızdı sanırım... cok güsel günlerdi  :gulumse

Hayatımıın en acılı günlerinde beni yalnız bırakmayan kankilerime sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum.. Özellikle aralarından biri var ki :wub bana ömrüm boyunca unutamıycagım bir hediye verdi...  :gulum  :wub Aysu ile baslayan ilişkimiz hergecen gün daha da güsellesiyor.. mutluluk basamaklarımı beraberce atıyoruz.. Aşkı yasayabilcegim Seni Seviyorum diyebilcegim tek kişi Aysu'dur... Gelecege dair cok güsel hayallerimiz var.... SeNi COK SEVİYORUM AYSU....  :wub

~~YORUM YAPMAYIN LÜTFEN ARKADASLAR~~
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2007, 15:45:20 Gönderen: EsiR » Logged
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: