Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 04:44:12

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: ÖLÜM KAPIDA.....  (Okunma Sayısı 181 defa)
11 Şubat 2007, 23:17:20 #0
müşo
Moderator

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "

Açtığı Konular: 312

Rep Puanı: 63
Ruh Halim

herseyin tukendiği ve bittigi gece bu gece...her acıdan...

bazı sorunlarım, kafa karısıklıklarım olsada yoluna girmişti hersey... tam 2 saat oncesine kadar.....dedim ki kendi kendime "sanırım bu sefer her sey yolunda olucak ve sen mutlu ve huzurlu uyucaksın bu gece" ama olmadı yine....yine hersey karıstı ve yine hersey tepetaklak oldu...

buraya actıgım tum konular malum kişiye karsı olan duygularımın eseriydi...ama bu sefer "o" degil mevzu...bazen kızdıgım, karsı geldigim, cogu zmn degerini bilmedigim biriyle ilgili...dedemle ilgili...onu bu kadar onemsedigimi ve sevdigimi bilmiodum.... ve bugun ona olanların beni bu kadar etkileyecegi hiç aklıma gelmemişti...

iki hafta içinde uzak akrabalarımız dan iki kişinin olumuyle karsılastık.... yasanan ölümler biz gibi onu da cok etkiledi...kendisi seker hastası...dolayısıyla vucudu cok direncsiz ve  zayıf...ama buna ragmen soz dinlemez ve her işe kosar....

guzel bi pazar gunuydu bizim için...Yamalak a dayımlara gitmeye karar verdk hep beraber....oraya vardıgımızda yorgun halleri gozumuzden kacmadı...ama herzmn ki gibi onemsemedik...uyumak istedigini soyledi ve uyudu..yemek hazır diyipde kaldırmaya gittigimde hiç gormediğim bi sekilde gordum onu...

yattıgı yerden kalkmak istedi ama kucuk bi cocuk gibi oldugu yere yıgıldı kaldı...bişeyler soyledim ama cevap bile veremedi....hemen dayımı ve babamı cagırdım kolundan tutup kaldırdılar...biraz kendine geldi ve yemek yiyip Yamalak tan ayrıldık...

dedem hayır dese de babam onu hastahaneye goturdu...ogrendik ki beyin damarlarından ikisi tıkanmış....ben bunu duydugumda onun için simdiye kadar hissetmediğim seyleri hissettim...meger ben onu ne cok seviomusum....su anda hastahane de yatıo...ve kendisi sadece sekerden dolayı rahatsız oldugunu bilio...

bu gece sunu anladım ki ölüm bi şekilde kendini belli edio bi yerden...en cok istediğim sey su anda onun biran once iyilesmesi....hiçbir sey ve hiç kimse umrumda diil....ve ben onun adına bazı seylerde cok gec kaldıgımı anladım...ona, onu sevdiğimi soylemedim simdiye kadar ....

birde sunu soylemek istiyorum...hiç birseyi ertelemeyin arkadaslar...karsınızdaki kim olursa olsun...hele ki ailenizden biriyse

.......SUNU BİLİORUM Kİ ÖLÜM SEVDİKLERİMİ BİR BİR BENDEN ALMAYA YEMİNLİ..........

yorum yapmak isterseniz yapabilirsiniz arkadaslar..........

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

12 Şubat 2007, 16:35:46 #1
yamukprenses
Efedra Genci

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

sevdiklerimize sevdiğimizi söylemekte geç kalmamalıyız haklısın.....geçmiş olsn inş. en kısa zamnda onu sevdiğini söyleyebilecek birisi olark karşında olur........
12 Şubat 2007, 17:00:51 #2
Li Lian Jie 13
O bir Efedralı

FUCK YOUR OPINION

Açtığı Konular: 483

Rep Puanı: 107
Ruh Halim

varlığı bir dert yokluğu yara

keşke herşeye herkese gereken değeri ZAMANINDA verebilsek...

Kimseye Kukla Olma!

Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin!
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin!
Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin!
Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.
Seyredersin!_ŞEBNEM FERAH

YALNIZIM ÇÜNKÜ RAZIYIM!!!
13 Şubat 2007, 00:57:51 #3
MeY_MeY
Efedra Genci

!!! Zaman Geçer, Büyürüz, SertLeşir DünYa !!!

Açtığı Konular: 151

Rep Puanı: 21
Ruh Halim

Ölüm soğuk,
Ölüm sessiz,
Ölüm bizim hemen sırtımızda,
Yanıbaşımızda ...
Yapılacak çok fazla şey yok aslında
Ne ömürlerimiz ebedi
Ne de ölümü uzak tutmaya yarıyor elerimiz ...
Alıyor işte sevdiklerimizi tıpkı sevmediklerimizi de aldığı gibi...
Ve bir gün bizi de sevdiklerimizden ayıracağı gibi ... uzgun
... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...

... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: