Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 04:55:23

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: uçmk istiyorum tekrardan:'(  (Okunma Sayısı 41 defa)
16 Ağustos 2008, 14:59:09 #0
esas kız mrv
Efedra Genci

susuyorum artık DERİİİİİN DERİİİN...

Açtığı Konular: 37

Rep Puanı: 23
Ruh Halim

Kalabalığın içindeki yalnızlığı fark ettiğin zaman , hiç bir şeyin aynı kalmayacağını anlarsın, yola çıkarsın ama yolsuz kalırsın, çoğunlukla bakakalırsın yaşamın kıyısından .
 .Ve sen hep işlemediğin suçu ararsın ömrün boyunca ama nafile ne kader gelir dile ne de bu kocamış dünya , sen zaten olmuşsundur bir dünya beklersin ölümü tek başına biçare .Lanetlendiğini düşünürsün inanmak istemezsin ama gerçek budur bilirsin ama bilmemiş hatta bunların hiç birini düşünmemiş olmayı istersin .Biten şeylerin arkasından sessizce ağlarsın ama göz yaşları ne biteni geri getirir nede yitip gidenleri.Bilerek ve isteyerek yaptığın her hatadan pişman olmadığını söylesen de yalan olduğunu çok iyi bilir , kendini kandırmaya çalışır ve bu hatalara kendince haklı kılıflar bulursun .Geriye dönüp baktığında elinden gelen ağlamak oluyorsa ve sen artık bu duruma alıştıysan anlamalısın ki artık vazgeçmelisin cevapları aramaktan sen cevapları bulamazsın onlar sadece seni doğrular o kadar .Unutulmuşsundur yok sayılıp örselenmişsindir ayakta duracak gücün kalmamıştır çok hem de çok yorgunsundur tahammülün kalmamıştır hayatın sana yaşattıkları karşısında.Aptalca mutluluk oyunları yazıp oynarsın kafanın içinde ama sadece sahnede kalacağını çok iyi bilirsin kendini geriye çekersin . Neden mi ?. Hayat sana öyle oyunlar oynamıştır ki canın yanmıştır hem de çok .Korkarsın ama hayattan değil kendinden korkarsın . Ben artık kendimden başka kimseden korkmuyorum , kendime yapabileceklerimi biliyorum ama artık hayatın bana yapacak bir şeyi kalmadı tüm kartlar oynandı.Kozlar ortada mimiklerini iyi kullanan kazanır ..   ARTIK UÇMAK İSTİYORUM TEKRARDAN . AMA BÜTÜN MANZARA BURDAN KÖTÜ DİYE UÇAMIYORUM YENİDEN AŞŞAĞIYA BAKTIĞIM ZAMAN SEVGİ YERİNE GÖZ YAŞI GÖRMEKTEN KORKUYORUM!
...Göz göre göre korku saklayıp
Boğazına gömülüp sustun mu hiç?
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: