Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
03 Aralık 2008, 09:41:17

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Bence şimdi O da Herkes gibi...  (Okunma Sayısı 264 defa)
04 Şubat 2007, 23:19:28 #0
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Açtığı Konular: 189

Rep Puanı: 15
Ruh Halim

Bence şimdi o da herkes gibi... benim için hiç bir deger tasımıyor artık...dün onunla tartıstım... o kadar kırıldım ki anlatamam... onu 1 saniye olsun görmek istedgimi söledgimde "ay yazık.. suna bak. kendisine acınmasını istiyor...agla agla "demisti... benimle bu sekilde alay etmisti o gün.. ama ona darılmamıstım.. seviyordum çünkü onu.. ama dün yetti artık...sabrım tastı... ilk cümlemde söledigim gibi "bence şimdi o da herkes gibi..." ona hakkettigi sekilde davrandım... bir melek oldugunu hissettirmek istedim onu bulutların üzerine cıkardım...  ama o da sıradan biriymis... gec de olsa anladım... degmezmis bile... dün gece ilk işim bana yolladıgı bütün resimlerini yakmak oldu... hiç düşünmeden yaptım bunu....pişmanlık duymamacasına... geriye baktıgımda nefretle hatırladıgın anılar kaldı onunla ilgili... nefret ediyorum ondan....
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
04 Şubat 2007, 23:23:03 #1
rock_me
O bir Efedralı

Wake me up

Açtığı Konular: 256

Rep Puanı: 60
Ruh Halim

ya uzgun
herşey böyle bitmek zorunda mı?
kimi ya da neyi çok sevsen mutlaka bigün nefret mi etmen gerekiyo??
sevmeye korkuyorum artık...

It's not fair!
This world!

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

www.whitestripes.net

www.evanescence.com

www.korn-turkey.net[/url
05 Şubat 2007, 00:14:43 #2
Li Lian Jie 13
O bir Efedralı

FUCK YOUR OPINION

Açtığı Konular: 483

Rep Puanı: 107
Ruh Halim

Bence Şimdi Sen De Herkes Gibisin

Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor
Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
Çünkü bence şimdi herkes gibisin

Yolunu beklerken daha dün gece
Kaçıyorum bugün senden gizlice
Kalbime baktım da işte iyice
Anladım ki sen de herkes gibisin

Büsbütün unuttum seni eminim
Maziye karıştı şimdi yeminim
Kalbimde senin için yok bile kinim
Bence sen de şimdi herkes gibisin

Kadıköy - 1918
Nazım Hikmet Ran

Kimseye Kukla Olma!

Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin!
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin!
Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin!
Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.
Seyredersin!_ŞEBNEM FERAH

YALNIZIM ÇÜNKÜ RAZIYIM!!!
05 Şubat 2007, 00:50:23 #3
PoWeR
Efedra Genci

TürküM

Açtığı Konular: 32

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

ya uzgun
herşey böyle bitmek zorunda mı?
kimi ya da neyi çok sevsen mutlaka bigün nefret mi etmen gerekiyo??
sevmeye korkuyorum artık...
ne yaPsakta sonunda bitiyor......hangı taraf olursa olsun bitiren taraf kesınlıkler oluyor...belqi yasımısdan belqi düşünmeden beLqi daha erken....................................hımm
05 Şubat 2007, 11:50:28 #4
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Ruh Halim

Power sana daha önce anlatmıstım zaten.. bu aynı kişi... Artık umrumda bile degil... Ben asla kaybetmem..Asla...Herzaman ben kazanırım... O seçimini yaptı... ve kaybetti..
06 Şubat 2007, 02:02:17 #5
MeY_MeY
Efedra Genci

!!! Zaman Geçer, Büyürüz, SertLeşir DünYa !!!

Açtığı Konular: 151

Rep Puanı: 21
Ruh Halim

Arkadaslar biraz haksızlık yapıyormussunuz gıbıme gelıyor... Neden her zaman seven taraf haklı olmak zorunda belkı sızın sevdıgınız kısıde aynı sekılde baskasına asıık... Sız onu sevıyorsunuz dıye ılla o da sızı sevmek zorunda mı bence dııl. Bırde obur kısı tarafından bakmaya ne dersınız ... Belkı oda baskasına asık... ve o da karsılık bulamıyo... Belkı dalga gecmedı o kısı, sadece boyle anlasıldı olamaz mı arkadaslar lutfen tek taraflı dusunmeyelım derım ben... Ben de bu konudan cok cektım benı sevıyorlar sonra hayır olmaz dedıgım de ben kotu oluyorum neden ben sevmek zorunda mıyım o kısıyı... ?
... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...

... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...

06 Şubat 2007, 02:08:01 #6
Çıralı
Özel Üye

Asıl Sanat İNSAN Olabilmektir.

Açtığı Konular: 309

Rep Puanı: 67
Ruh Halim

tek cümle
"sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?"
yeterli sanırım...
06 Şubat 2007, 02:27:28 #7
MeY_MeY
Efedra Genci

Ruh Halim

Bence de katılıyorum aynen Tesekkurelr Cıralı ...
... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...

... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...

06 Şubat 2007, 02:30:40 #8
Çıralı
Özel Üye

Asıl Sanat İNSAN Olabilmektir.

Açtığı Konular: 309

Rep Puanı: 67
Ruh Halim

görevimiz bu zaten değil mi...
06 Şubat 2007, 12:39:55 #9
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Ruh Halim

Belkı dalga gecmedı o kısı, sadece boyle anlasıldı olamaz mı arkadaslar lutfen tek taraflı dusunmeyelım derım ben...
Nerden biliyorsun Mey??? Sen mi yasadın bu olayı?Hayır...Nasıl yasamıs gibi konusuyorsun anlamıyorum...
 Kaldı ki benim askım zaten imkansızdı... Ben onu karsılıksız sevmiştim...Bunu o da cok iyi biliyordu... Fakat artık dayancak gücüm kalmadı.. ve benim için bitti...

tek cümle
"sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?"
yeterli sanırım...
Hersey sevmekle baslar sözünü hatırladım..Gerisi gelirdi zaten dedim.. Ama gelmedi... Buraya kadarmıs...Beni sevmesi şart degildi zaten!!! o kendi yoluna gıttı ben de kendı yoluma... içimdeki nefreti kimse bilemez ona karsı olan.. ben yasadıım siz degil...

06 Şubat 2007, 17:52:55 #10
TheBlacK
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

Ya Yavuz kac kere bırak su kızı dedim sana... degmez unut gitsn... kendini bosubosuna üzdün... yazık ettin kendine. Ama sevindim böle yapmana. gecen gun sölediginde cok sevindim zaten.Biz varız yanında.. Bunu sakın unutma.Hic bir sey senden daha önemli degil.
06 Şubat 2007, 18:21:05 #11
Aysu
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

canım ya ESİR,ben senin  üzülmeni istemiyorum değmezdi o kız için değdi mi o kadar üzüldüğüne  uzgun ,,kendini
yeterince üzdün zaten akışına bırak iyi olmuş bence..hem aşkı uzaklarda değil yakınında ara,etrafında ara tmm mı? bi yerlerde seni seven bi kalp olduğunu bilmeni isterim .  :wub

canım seni çok seviyorum!  :wub
06 Şubat 2007, 21:55:57 #12
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Ruh Halim

Canım ne diycegimi bilemiyorum..   :gulumse cok sasırdım... senden bu kelimeleri duymak beni ne kadar cok mutlu etti anlatamam...   :gulum
08 Şubat 2007, 04:50:16 #13
MeY_MeY
Efedra Genci

Ruh Halim

Belkı dalga gecmedı o kısı, sadece boyle anlasıldı olamaz mı arkadaslar lutfen tek taraflı dusunmeyelım derım ben...
Nerden biliyorsun Mey??? Sen mi yasadın bu olayı?Hayır...Nasıl yasamıs gibi konusuyorsun anlamıyorum...
 Kaldı ki benim askım zaten imkansızdı... Ben onu karsılıksız sevmiştim...Bunu o da cok iyi biliyordu... Fakat artık dayancak gücüm kalmadı.. ve benim için bitti...

BiliYorum Yavuz sen ıcınde oldugun akdar bende ıcındeyım bunların merak etme... Soylemedıgınızı bırakmadınız yanıı.. Sen sevmısın tamam bıse demıyoruz sana sevmek buyukluktur... Ama o da senı kabul etmek zorunda dııldı ... Onunda baska sevdıgı vardı ve gıttı... Ama bu adkar seven ınsan da bu kadar konusmaz yanı... Sevgıye yakısmaz bence bu ... 

08 Şubat 2007, 10:59:02 #14
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Ruh Halim

Artık daha fazla yorum yapmanızı istemiyorum... Forum kurallarında böle bir hakkım vardı sanrım...  Ayrıca Sevgiyi senden daha ii biliyorum... aşkı da... bana sevgiyi ögretme Sıla... !!!

~~YORUM YAPILMASINI ISTEMIYORUM~~
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2007, 16:10:33 Gönderen: EsiR » Logged
08 Şubat 2007, 18:30:39 #15
!uNhApPy!
Efedra Genci

Açtığı Konular: 19

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

bazı nedenlerden dolayı girememiştim..yorum yasaklandı biliyorum bana kızacaksın ama..içimde kalmasın yavuz..şunu bilmeni isterim ki..sevmek karşındakini yüceltmemeli..sevmeyi bilen yürek asıl yücelendir..üzme artık daha fazla kendini..
08 Şubat 2007, 18:53:50 #16
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Ruh Halim

~~LÜTFEN ARTIK  YORUM YAPMAYIN~~

08 Şubat 2007, 19:10:08 #17
bashbash
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 269

Rep Puanı: 75
Ruh Halim

konuyu isteğin üzere kilitliyorum. tamam kırılmış olabilirsin Esir ama insanlarla konuşurken daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. aşkı yaşadığını zannediyor olabilirsin ama başkalarını bilmemekle suçlaman doğru değil. insanların fikirlerini söylemesini istediysen eğer işine gelene eyvallah işine gelmeyene sen ne anlarsınki tarzı bir yaklaşımda bulunmak hiç hoş değil o insanların senden çok daha fazla şey yaşamış olabileceklerini hiç düşünmeden.

Kaç Kişiyiz! Tıklayın!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: