Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
03 Aralık 2008, 09:53:07

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: ....:::Zamanınn Akışı :::....  (Okunma Sayısı 189 defa)
10 Haziran 2007, 20:38:45 #0
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....

Açtığı Konular: 219

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

Günlerdennn pazar...saat 21:30 ...Tam topps 17 sene önce... ..doğalı daha 6 buçuk saat olmuş..
  Daha yeni yeni ağlamayı öğreniyorum...çığlık atmayı...
  sonra günler,aylar seneler geçmeye başlıyor...dediğimi yaptırmaya başlıyorumm ...kucaktan kucağaa gezmekten hoşlanıyorumm..bi çığlık atmışım birinin kucağındayım...derkenn emeklemeye zamanla yürümeye başlıyorumm....zaman hızla ilerliyorr..işte o an 1. sınıfa başlıyacağım o anın heycanıyla ilk defa annemden uzak,ayrı geçireceğim bir günn...ağlıyorumm anne gitme diye arkasından!...oysa okula gitmeyi o kadarda istiyorum..evet 1. ,2. gün haftalar aylar ve yıllar bi bakmışımm liseye başlıyorumm..hala zamanın nasıl hızla aktığını farketmezcesine hiç bir şey umrumdaa değil...hayatın zor şartlarıı,sınav streslerii hiç biri umrumda değil...Bu kadar zaman gözlerimi açıp kapayıncaya kadar hiç olmamaışcasına,hiç o günleri yaşamamış gibi geldii ve geçtii...şimdi ise sırada en zor sınav ...hayat sınavıı var önümdee...tam 17 yıll nasıll geçtii hala anlamıyorumm...bugün doğum günümm ve ben hala hiç bir şeyi yaşamamış gibiyimm....sizce sadece ben mi böyleyim ?

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

10 Haziran 2007, 20:41:44 #1
müşo
Moderator

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "

Açtığı Konular: 312

Rep Puanı: 63
Ruh Halim

hepimiz için öyle canım...
geriye baktığında "nasıl yaşadım ne yaptım ki ben bu 17 senede?" diye soruyor insan kendine...

10 Haziran 2007, 20:52:55 #2
aL_Lan_gois
Efedra Genci

""""KALBİMİZDESİN"""""

Açtığı Konular: 21

Rep Puanı: 12
Ruh Halim

hiç birşey yapmamış gibi geliyor ama zamanın içinde hevesle yaptığımız şeyleri görmemezlikten geliyoruz...zaten hayatın en iyi tarafıda bu belki de sürekli bişey yapıyoruz ama bunu kendimiz değil başkaları görüyor...bu yazıyı yazabilmemiz bile hayat için de büyük yol katettiğimizin bu örneği...
10 Haziran 2007, 21:44:48 #3
VLahovLak
Efedra Genci

Açtığı Konular: 255

Rep Puanı: 25
Ruh Halim

hepimizin öyle bazen ben bile düşünüyorum  ne çabuk geçiyor zaman anlam veremiyorum..hızlı geçen bu zaman inşallah güzel geçerr...

Bedenin Bakire Olması Önemli Değil... Yeterki ruhun... Fahişe Olmasın..AŞK CESURLARIN İŞİDİR!!
11 Haziran 2007, 12:54:59 #4
rock_me
O bir Efedralı

Wake me up

Açtığı Konular: 256

Rep Puanı: 60
Ruh Halim

yaşlı bi nine olduğunda da bunları hatırlayıp gülümseyeceksin, ama önemli olan iyi anabilmek esk,leri, geçmişi.elinden geldiğince dolu dolu yaşamaya bak hayatı.her anın tadını çıkar!

It's not fair!
This world!

www.whitestripes.net

www.evanescence.com

www.korn-turkey.net[/url
28 Aralık 2007, 19:29:38 #5
gül_15
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 0

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

gerçektende çoğu kişi böle hissedio mesela bn her akşam bugün de mi bitti demekten kendimi alamıorum çünkü ogünün nasıl geçtiğini farkedemiorum 15 yaşındayım ve bu 15 senenin hangi ara bittiğini bilmiorum,ne yaptığımıda
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: