| 31 Mayıs 2007, 22:18:46 | #0 |
dream.girl
Moderator

Açtığı Konular: 67
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
 |
|
|
KOC: Bir kere butun Koc'lar dunya sekeri olduklarina inanirlar.. Özur dilemelerini gerektiricek bisey yaptiklarini ya da soylediklerini hic dusunmezler.. O yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine, basitce "ozur dilerim" derler.. Bundan ne azi ne fazlasi..
BOGA: Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler.. Hem zaten olan olmustur.. O yuzden Bogalarin ozur dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkadaslari vardir.
IKIZLER: Ikizler her ne yapmis olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi arastirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir.. Hakli olduklarini dusunmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemissiniz,o da sizin sorununuz.
YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pisman olursunuz...Her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren baska bir burc daha yoktur...Sonunda bir bakmissiniz yalvar yakar olan sizsiniz.
ASLAN: Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar..Size cicekler alir, evinizin karsisindaki duvara kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarir.....Sonunda affettiginiz zaman kis kis gulmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karsi koymak ne mumkun.
BASAK: Basak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar..Herkesi kendileri gibi sandiklari icin boyledirler.. Onlara gore is isten gecmis olsa bile sonucta ozur dilemis midir, dilemistir.
TERAZI: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler..O kadar ictendirler ki, zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemis olursunuz.
AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar..O yuzden bir telefon acmak ya da karsiniza alip konusmak yerine, kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.
YAY: Yay'larin kitabinda pismanlik, ozur gibi seyler yazmaz.. Hatasiz kul olmaz sarkisi onlarin hayat felsefesidir.Baskalari onlara yanlis bisey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..
OGLAK: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz.. Uzuuuun bir aciklama beklerler.. 7 Sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmisseniz ne mutlu.
KOVA: Dunya tatlisi insanlardir.. hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin biseyler dusunurler..Genelde de basarirlar.
BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler, cunku onlara gore herkesin olaylara bakis acisi farklidir.. Bir Balik ve ozur dilemek ha? Sansinizi zorlamayin.
|
|
|
|
|
|
iLk defa ayağıma kadar geldin daha önce ağlarken görmemiştim seni başucumda durdun... özlediğini söyledin cevap veremedim. bıraktığın gülleri koklayamadım ve sen giderken ayağa kalkıp yolcu edemedim... kusura bakma... dün gece ÖLMÜŞTÜM....
|
|
|
| 31 Mayıs 2007, 22:22:00 | #1 |
müşo
O bir Efedralı

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "
Açtığı Konular: 312
Rep Puanı: 63
Ruh Halim
|
YAY: Yay'larin kitabinda pismanlik, ozur gibi seyler yazmaz.. Hatasiz kul olmaz sarkisi onlarin hayat felsefesidir.Baskalari onlara yanlis bisey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani.. eğer gerçekten özür dilemem gereken bir konu değilse kimse benden "özür dilerim" sözünü kesinlikle duyamaz.... küçük tartışmalarda yada kavgalarda hiç özür dilememişimdir şimdiye kadar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 31 Mayıs 2007, 23:28:33 | #2 |
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Açtığı Konular: 114
Rep Puanı: 70
Ruh Halim
|
BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler, cunku onlara gore herkesin olaylara bakis acisi farklidir.. Bir Balik ve ozur dilemek ha? Sansinizi zorlamayin.
bak bu da doğru...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Haziran 2007, 13:24:18 | #3 |
rock_me
O bir Efedralı

Wake me up
Açtığı Konular: 256
Rep Puanı: 60
Ruh Halim
|
YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pisman olursunuz...Her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren baska bir burc daha yoktur...Sonunda bir bakmissiniz yalvar yakar olan sizsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Haziran 2007, 15:19:48 | #4 |
fuulya
Efedra Genci

Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
ben ikizlerim eğer özür dilersem bunu o kişinin haklı olduğunu düşündüğüm için diil eğer ona değer veriyosam kalbini kırmamak için dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Haziran 2007, 18:50:40 | #5 |
|
heart_shaped_box
|
YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pisman olursunuz...Her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren baska bir burc daha yoktur...Sonunda bir bakmissiniz yalvar yakar olan sizsiniz. hmm doğru galiba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2007, 12:34:06 | #6 |
|
büşoo_26
Ziyaretçi
|
YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pisman olursunuz...Her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren baska bir burc daha yoktur...Sonunda bir bakmissiniz yalvar yakar olan sizsiniz. bence de öyle oluyo genelde:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2007, 13:49:38 | #7 |
Fevzi KESMEZ™
O bir Efedralı

GÜLSÜN GÜNEŞİ KISKANDIRAN GÖZLERİN!!!
Açtığı Konular: 59
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
bende bir yengecim düşündümde şimdiye kadar annemden ve en yakın arkadaşımla kavga ettiimde özür dilemişdim başka hatırlamıorum ötekiler zaman aşımına uğradığıından unutulup gidio çümkü küsüp konuşmama huyum yoktur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Temmuz 2007, 20:38:36 | #8 |
SecretFeels
Efedra Genci

***HaYaTTaN HeR ZaMaN ZeVk aLMaYa BaK***
Açtığı Konular: 45
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler, cunku onlara gore herkesin olaylara bakis acisi farklidir.. Bir Balik ve ozur dilemek ha? Sansinizi zorlamayin
vay bea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Ağustos 2007, 16:13:04 | #9 |
yokedici
Efedra Genci

sevgi bir ömürse,bütün ömrümü sana veriyorum......
Açtığı Konular: 1
Ruh Halim
|
yay gibi burç var mı onu söyleyin.müşo ya katılıyorum....Belki biz küçük kavgalarda yada herhangi bir küçük tartışmada özür dilemiyosak karşısından da aynı davranışı yapmasını bekleriz....Biz de çifte standart olmaz kardeşimm..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Ekim 2007, 08:38:31 | #10 |
KzAnS_chAmUR
O bir Efedralı

Hızlı Yaşa Erken Öl,Ölümün Yakışıklı Olsun
Açtığı Konular: 160
Rep Puanı: 10
Ruh Halim
|
valla bunlar çok doğru
paylaşım için çook teşekkür ederim....
|
|
|
|
|
|
ONUR KURAL
|
|
|
| 15 Ekim 2007, 19:36:42 | #11 |
|
|
|
| 20 Aralık 2007, 19:17:45 | #12 |
bgirl
Efedra Genci

the world is mine
Açtığı Konular: 8
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
''aslan'' ayaklarına kapanır öyle mi:D güliim bari hayatımda keşke demedim desemde olan olmuştur o zamanan sonra özür dilemek büyüklük bile olsa küçük kalmayı tercih ederim...
|
|
|
|
|
|
bary deil harby:P...
|
|
|
| 26 Nisan 2008, 13:36:39 | #13 |
|
][ArZu][
|
ASLAN: Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar..Size cicekler alir, evinizin karsisindaki duvara kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarir.....Sonunda affettiginiz zaman kis kis gulmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karsi koymak ne mumkun.
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 26 Nisan 2008, 15:22:38 | #14 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

-[Selpak satan bitli kiZ ]-
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pisman olursunuz...Her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren baska bir burc daha yoktur...Sonunda bir bakmissiniz yalvar yakar olan sizsiniz. muahaha, cok hakkli ya.. benden bir puan 
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii, yiK beNiii iCIMDEKI CANAVARRRR кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη υαsפєcмєм
|
|
|
| 26 Nisan 2008, 16:01:58 | #15 |
|
çallı)_-!ZW!RL!-_
|
TERAZI: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler..O kadar ictendirler ki, zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemis olursunuz.
hatalıysam hatamı itiraf ederim doğru ama diğerleri yanlış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Nisan 2008, 17:42:15 | #16 |
PESSİMİST
Efedra Genci

kayıplarda yaşıyor
Açtığı Konular: 39
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
özür dilemekten nefret ederim zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Mayıs 2008, 21:29:35 | #17 |
buk@
O bir Efedralı

@rTık $evMe$enDe 0Lur....
Açtığı Konular: 105
Rep Puanı: 50
Ruh Halim
|
YAY: Yay'larin kitabinda pismanlik, ozur gibi seyler yazmaz.. Hatasiz kul olmaz sarkisi onlarin hayat felsefesidir.Baskalari onlara yanlis bisey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani.. bi yere kadar doğru..küçük şeylerden mzımızlanan yaratıklardan özür dilemem..ama eğer haksızsam kesinlikle özür dilerim..hayat felsefem olmuş bi kere  ve biri bi hata yaptığında ondan da özür beklerim..
|
|
|
|
|
|
..haksızlıklara karşı susanlar haklarıyla birlikte onurlarından da olurlar..
kimbilir?belki ....
|
|
|
| 24 Mayıs 2008, 20:24:48 | #18 |
rosechina
O bir Efedralı

zerofour04<3
Açtığı Konular: 74
Rep Puanı: 40
Ruh Halim
|
AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar..O yuzden bir telefon acmak ya da karsiniza alip konusmak yerine, kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir. doğru ciddn. 
|
|
|
|
|
|
I wiLL find another you ((04)) BeLki güneş bi gün ikimiz için doğar
|
|
|
| 24 Mayıs 2008, 21:40:38 | #19 |
Lovrie
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Ruh Halim
|
YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pisman olursunuz...Her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren baska bir burc daha yoktur...Sonunda bir bakmissiniz yalvar yakar olan sizsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Mayıs 2008, 18:57:41 | #20 |
esas kız mrv
Efedra Genci

susuyorum artık DERİİİİİN DERİİİN...
Açtığı Konular: 37
Rep Puanı: 23
Ruh Halim
|
Bir kere butun Koc'lar dunya sekeri olduklarina inanirlar.. Özur dilemelerini gerektiricek bisey yaptiklarini ya da soylediklerini hic dusunmezler.. O yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine, basitce "ozur dilerim" derler.. Bundan ne azi ne fazlasi.. bilmiyodum. 
|
|
|
|
|
|
...Göz göre göre korku saklayıp Boğazına gömülüp sustun mu hiç?
|
|
|
| 25 Mayıs 2008, 19:34:27 | #21 |
SaçmanuR
O bir Efedralı

(Ö)lürsem (S)ebebi (S)ensin
Açtığı Konular: 137
Rep Puanı: 44
Ruh Halim
|
BOGA: Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler.. Hem zaten olan olmustur.. O yuzden Bogalarin ozur dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkadaslari vardir. doğruu diyoo öyleyim napam  YENGEÇ için yazılanlarda doğruu öyleler yaaw ne bu yengeçlerden çektiğim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|