| 28 Nisan 2007, 18:00:52 | #0 |
dream.girl
Moderator

Açtığı Konular: 67
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
 |
|
|
KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu. BOĞA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu. İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu YENGEÇ : Başına bela gelme korkusu. Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu. BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu TERAZİ : Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu. AKREP : Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu YAY : Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu OĞLAK : Başkaları ne der korkusu. Parasız kalma korkusu. KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu.
Burçlara Göre Korku ödülleri dağıtılsa !
En korkak burç ödülü: YENGEÇlerin. En Çekingen burç ödülü BAŞAKların lütfen çekingenlik, korkuyla karıştırılmasın. Korkmaktan en çok korkan burç ödülü KOÇların. En korkusuz olduğunu bıkmadan dile getiren burç ödülü AKREPlerin.
|
|
|
|
|
|
iLk defa ayağıma kadar geldin daha önce ağlarken görmemiştim seni başucumda durdun... özlediğini söyledin cevap veremedim. bıraktığın gülleri koklayamadım ve sen giderken ayağa kalkıp yolcu edemedim... kusura bakma... dün gece ÖLMÜŞTÜM....
|
|
|
| 09 Mayıs 2007, 19:51:59 | #1 |
PoWeR
Efedra Genci

TürküM
Açtığı Konular: 32
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
vay bea ne kadar korkagım  yengeÇ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Mayıs 2007, 20:19:43 | #2 |
|
BamBooCha10uR
|
burcların bilmediğimiz yönlerini bize tanıtıyorsun bunun için tesekkürler paylasımların için
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2007, 15:28:28 Gönderen: ...gamze... »
|
|
|
|
|
| 09 Mayıs 2007, 21:17:11 | #3 |
dream.girl
Moderator

Açtığı Konular: 67
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
herşey sizin için fln
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2007, 15:29:01 Gönderen: ...gamze... »
|
|
iLk defa ayağıma kadar geldin daha önce ağlarken görmemiştim seni başucumda durdun... özlediğini söyledin cevap veremedim. bıraktığın gülleri koklayamadım ve sen giderken ayağa kalkıp yolcu edemedim... kusura bakma... dün gece ÖLMÜŞTÜM....
|
|
|
| 09 Mayıs 2007, 22:02:05 | #4 |
picth black
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
cidden sen çapıı baya genişletmişsiinn walla doruu buu ben çok korkuomm suskun kalmaktan flnn... ıyyy düşünsenizee ömüür boyu konuşamamakk dünyanınn sonuu gibii bişii heraldeee biras ikizlerr burcuu oluom daa 
|
|
|
|
|
|
KoRkTuKÇa TutSaK vAzGeÇTiKÇe öZGüRsÜNnnn..
|
|
|
| 10 Mayıs 2007, 15:15:25 | #5 |
müşo
O bir Efedralı

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "
Açtığı Konular: 312
Rep Puanı: 63
Ruh Halim
|
bunları bilemem ama en büyük korkum böcekler.... :kork :kork
yay...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mayıs 2007, 22:18:34 | #6 |
freee
Efedra Genci

Açtığı Konular: 2
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
ewt ya ben hasta olmaktan belaye bulaşmaktan korkarım harbidende sağolasın gamzecim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Mayıs 2007, 21:24:30 | #7 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu...
BÖCEKLERR...en çok korktuğum şey...(şimdi bile içim kötü oldu ıyyğğk)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Mayıs 2007, 21:26:12 | #8 |
|
heart_shaped_box
|
En korkak burç ödülü: YENGEÇlerin.  bencedee (bu arada dreamgirl sana bi fal dükkanı açalım çok seviosunn heralde  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Haziran 2007, 15:28:25 | #9 |
fuulya
Efedra Genci

Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
bende ikizler burcuyum evet bende konuşamamaktan çok korkarım bende öle bi çene warki milleti bıktırıyom düşünün artık konuşamadığımı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Ekim 2007, 08:46:41 | #10 |
KzAnS_chAmUR
O bir Efedralı

Hızlı Yaşa Erken Öl,Ölümün Yakışıklı Olsun
Açtığı Konular: 160
Rep Puanı: 10
Ruh Halim
|
Korkmaktan en çok korkan burç ödülü KOÇların.
vay be korkmaktan bile korkuyorum ha ...
|
|
|
|
|
|
ONUR KURAL
|
|
|
| 15 Ekim 2007, 19:33:53 | #11 |
|
halloween
|
bende çok çekingenmişim  .. saol paylaşım için..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Ekim 2007, 19:58:48 | #12 |
|
BamBooCha10uR
|
valla öylee...ellerimi kaybetmekten korkuyorum cünkü masa tenisi oynuyorumm ve artık benim bi parcam 10 sene oldu yanii... konusamamaktan korkuyorum cünkü iyi konusurum o olmasa yandımm  ikizler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Aralık 2007, 10:49:00 | #13 |
|
beloved
Ziyaretçi
|
akrep olmakla gurur duyuyorum :dramile2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Aralık 2007, 19:14:17 | #14 |
bgirl
Efedra Genci

the world is mine
Açtığı Konular: 8
Ruh Halim
|
ben bi aslan olarak allahtan başka bişiden korkmuorum benim kendimi alkışlama korkum olamaz özgüven meselesidr bu aslandan aslana deişir
|
|
|
|
|
|
bary deil harby:P...
|
|
|
| 22 Mart 2008, 12:21:49 | #15 |
|
][ArZu][
|
ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu 
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 22 Mart 2008, 12:35:52 | #16 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu. bana uyuyormu bu hiç bilmiyorum valla çok rahat konu bulrum ben hiçde konu bulamıcam diye korkmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mart 2008, 14:02:33 | #17 |
So
Efedra Genci

y0kk!!!
Açtığı Konular: 20
Rep Puanı: 17
Ruh Halim
|
Ben 21 temmuz da dogdum kimi yengecsin diyor kimi arlsansın diyor ama burda bana arslan uyuyor...
|
|
|
|
|
|
wwWhy not... 
|
|
|
| 07 Haziran 2008, 09:42:47 | #18 |
grudge
O bir Efedralı

If you need to be happy,I will be your smile..
Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
SENİ BULMAKTAN ÖNCE ARAMAK İSTERİM...!!! SENİ SEVMEKTEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM ...!!! SENİ BİR YAŞAM BOYU BİTİRMEKDEĞİL DE SANA HEP HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM...!!!  NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
|
|
|
| 08 Ekim 2008, 20:40:34 | #19 |
yakupxx
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
vay bea ne kadar korkagım  yengeÇ aynen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Ekim 2008, 17:46:41 | #20 |
grudge
O bir Efedralı

If you need to be happy,I will be your smile..
Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
En Çekingen burç ödülü BAŞAKların lütfen çekingenlik, korkuyla karıştırılmasın katılıyorum kesinlikle....ama ben de hiç hastalık bulaşma korkusu yoktur ama hastalanınca başlıo o korku... 
|
|
|
|
|
|
SENİ BULMAKTAN ÖNCE ARAMAK İSTERİM...!!! SENİ SEVMEKTEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM ...!!! SENİ BİR YAŞAM BOYU BİTİRMEKDEĞİL DE SANA HEP HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM...!!!  NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
|
|
|
| 25 Ekim 2008, 19:52:08 | #21 |
JeRY_
O bir Efedralı

SonSuza Dek JeRy''Out!!!
Açtığı Konular: 11
Rep Puanı: 5
Ruh Halim
|
BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu. heheh doru wala 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Ekim 2008, 13:42:42 | #22 |
Nimbus
O bir Efedralı

нєя ѕαвαн υƒυкℓαя∂αη мανι şαякıℓαя gєℓιя ....
Açtığı Konular: 15
Ruh Halim
|
TERAZİ : Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu. aslında pek böle bi takıntım yok ama birazcıkdsa olsa war demekki ..........  (şaka şaka azcık wa )..... ama şunu biliom tartışma korkum kesinlikle yok hatta tartışıp karşımdakini bişeylere ikne etmek isterim ............ 
|
|
|
|
|
|
Bezen gülmek bile ağlatır insanı Sadece susmak istersin Sadece ağlamak istersin, Hıçkıra hıçkıra rahatlayana kadar. Kunuşmak istesende kunuşamıyorsun Boğazın düğümleniyor Yutkunamıyorsun işte o an Susuyorsun ve ağlıyorsun 
|
|
|
|