Sayfa: [1]   Aşağı git
  YAZDIR  
Gönderen Konu: AşıklaaaaaR... Buyrun...!.!.!  (Okunma Sayısı 297 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 06 Ağustos 2007, 17:52:12 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! SoLiSt...

Açtığı Konular: 260

Rep Puanı: 105
Ruh Halim

Seven arkadaslarımız...
Buyrun bakalım sevdiğinizle,ilişkinize nasıl basladınız... Film gibi olan var mı ?? sirit

Ben baslayayım...Benim ki oldukça uzun araya reklamlarda girdi bir sürü ama olsun sirit

Ben 7,sınıftan beri seviyordum zaten.... Araya LGS de girse bilmeden aynı okula geldik... Daha sonra ben lise 2 deyken o ise hazırlık okuyup Lise 1 e gectikten sonra kıvılcımlar atıldı..Benim en yakın arkadasım onun en yakın arkadasıyla cıktı... Daha sonra hep birlikte sinemaya gittik tabi biz arkadastık o zaman ... (o benden nefret derdi onunla arkadas olmak bile büyük birseydi.. sirit ) daha sonra işte öyle o arkadaslarımızın yardımıyla 05,12,2005 te aksam 22,21 de kabul etti öyle cıkmaya basladık...işte böylee... film gibi sirit
! PaTenT !

B a M B o O C h a
« YANITLA #1 : 15 Ocak 2008, 20:45:59 »
KzAnS_chAmUR
O bir Efedralı

Hızlı Yaşa Erken Öl,Ölümün Yakışıklı Olsun

Açtığı Konular: 160

Rep Puanı: 10
Ruh Halim

peki hala çokıyormusunuz?
ONUR KURAL

« YANITLA #2 : 19 Mayıs 2008, 13:55:18 »
dumanolmuş
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 0

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

aşkım mervem
« YANITLA #3 : 29 Ağustos 2008, 23:00:25 »
rocker_20
Efedra Genci

kelimsi-yim :P

Açtığı Konular: 36

Rep Puanı: 6
Ruh Halim

Bende anlatıyım...

Kantinde otururken o bana dik dik bakıyodu bende baktım 5-6 sanie bakıştık böle o kadar derinlere bakıyodu ki sanki bana aşık olmuş gibi o gün çok etkilenmiştim ve gece olunca uyuyamamıştım...

Bi kaç hafta geçti deneme sonrası arkadaşım gel otobüsle gidelim dedi peki dedim bayramyerine doğru gidiyoduk sonra o geldi yanımıza arkadaşı da vardı zaten benim arkadaşla tanışıyolardı net.ler nasıl fln muhabbet ettik sonra karşı yola geçmiişerdi çok mutlu olmuştum onla konuşmak bile beni havalara uçurmaya yetmişti. Durağa geldik bindim otobüse o  böyle bakıo yine bana inanamadım o kadar güzel bi kız ve 2. defa kesio beni gulumse  utandı sandım böyle sürekli karşıya bakıyodu....

Kütüphanede 6 sınıf çocuğu onu kızdırıyo böyle fln höyt gel dedim bida çataşma bu ablalarına dedim çocuk topuk tabi  gulumse.  Galiba o günden sonra aşık oldum ona, o da anlamış zaten olanlardan sonra  gulumse

Daha bir sürü olay var ama ben özet veriyom  sirit

Gezi vardı. Gezi dönüşü arkadaşı msj attı sana ayarlıyım mı elifi die  sirit hayır demek salaklık olurdu sirit işte böyle olup gitti.

En ÖNEMLİ yeri ben geçenlerde sormuştum çok güzel bakıyodun bana kantinde durakta fln die o da hayır ben kimseye  5-6 sanie bakmam dedi sonra düşündü bi ara onda dikkat dağınıklığımıydı böle bi yere bakıyomuş dalıp gidiomuş bi rahatsızlık varmış ondanmış o bakışları  sirit 

ŞİMDİ ÇOK MUTLUYUZ GÖRÜŞEMESEKTE...... tü tü tü tü nazar değmesin

« YANITLA #4 : 30 Ağustos 2008, 10:31:34 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! SoLiSt...

Açtığı Konular: 260

Rep Puanı: 105
Ruh Halim

vay bee.. Allah ayırmasın ...

Bende Mery ile beraberim.. yaklasık 1 sene oluyor neredeyse..her ne kadar bazı küçük tartısmalar yasasakta henüz yüzyüze daha bir kere bile ses yükseltemedik..mükemmel gidiyor işin kısası..söz yüzüğü falan da taktık..Bizim adımıza önemli yıllara geliyoruz yavas yavas.. şu birkaç yılı atlatırsak hepinizi düğünümüze bekleriz...
! PaTenT !

B a M B o O C h a
Sayfa: [1]   Yukarı git
  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer: