Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 02:30:11

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: AyrıLaN YoK Mu?  (Okunma Sayısı 405 defa)
09 Eylül 2007, 00:22:58 #0
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

valla ne gariptir ki artık bu çifte kumrular işi garip oldu bende...buraya üye oldum partnerimi 3 defa deiştirdim ...yine deişti sirit ya sorun bende mi yoksa bu kızlarda mı anlamıyorum ama ayrılıyoruz bir sebepten... bu son olsun demicem artık iş bana göre dalgaya girdi biraz... biri gider biri gelir bu işler hep böyledir bunu anlıyorumm... uzgun uzgun gercek aşkı bekliyorum sadecee... ne zamna gelir bilinmez...ama ben yitip gitmeden gelse cok iyi olur... mutlu olmak istiyorumm... belki de şimdi kidir bilinmez bunu zaman belirler... ama gercekten artık iş biraz dalgaya karıstı ve diğer taraftan ise o aşkı bekliyorum..durum vahim..nakrught un yazdıkları film şeridi gibi geciyor...sanırım hayata aşka dair tecrübe bu olsa gerek..bazı seylerin farkına gecte olsa varıyorum...
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
09 Eylül 2007, 01:03:28 #1
paranoia_tati
Efedra Genci

I Hate Silent ....................................

Açtığı Konular: 73

Rep Puanı: 34
Ruh Halim

daha yaşın erken..       biraz olsun yapabiliyosan, daha sayamadığın kadar cok kız arkadaşın olacak.. senden götürdüklerinin yanında sende tecrübe bırakacaklar.. sende ister istemez tecrubelerini izliceksin.. bazen yanıltcak bazen doğru yolu gösterecekler..         herşeyi oluruna bırak eğer bi sonuş çıkmışsa demek öyle olması gerekiyormuş bunun için kimseyi suçlama özellikle kendine sakın söz söyleme..

küçük bir sır..   Beyninin Derinliklerinde  Ne Düşünürsen O Olur  gozkirp
=====================================
gozkirp
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

10 Eylül 2007, 21:36:16 #2
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Ruh Halim

tesekkürler... ama ben sunu anladım paranoia_tati... yasım küçük ya daha o yüzden beynimi 2 ye bölmüş durumdayımm...bir yanı senin de dediğin gibiderinliklerde saklıyor derinliklerde bişiler kurcalıyorr...diğer yanı ise tamamen dalga abaska da bişi değil..vakit öldürmee aracıı.....ben bu zaman kadar cok ugrastım gercekten karsımdaki için sevdiğim dediğim için... ve inanılmaz bi şekilde tepki gördüm arkadaslarım dostlarım tarafından..sacmalıosun bazen diye... ve ben şimdi onu anlıyorumm..artık hiç birsey yapmıcam hem beynimi hem de kalbimi dinlenmeye eglenemeye aldımm..bundan sonra hayatımdaa 1 den falza insanlar olacak bunu biliyorum...ve inanıyorum ki beni sevgisine inandıracak...ve ben onun sevgisine inandıgım zaman kalbime ve beynime tek bir komut verecegim "çalıs"... bekliyorumm...gercek insana baglıdır ama yanılgılar zamana... bakalım atık bence gercekte yanılgılarda zamana balı benim için...

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Hani kırmıştın ya..

__ MéRy  aşk 10uR __
12 Eylül 2007, 22:35:41 #3
paranoia_tati
Efedra Genci

I Hate Silent ....................................

Açtığı Konular: 73

Ruh Halim

bence kasma.. sadece kendin ol.. olabildiğince rahat ol.. sen istemesen de cok sey yaşıyacaksın..

takma kafanı hiç birşeye..

canın mı sıkıldı.. alkol kullanıosan iç  kullanmıosan sevdiğin bişi iç.. sonra ya en sevdiğin şarkıyı dinle. ama mümkünse gitar ile çal.. ve aklına seni güldürebilecek bişi getir..

hayat kasmayınca daha güzel gozkirp
=====================================
gozkirp

12 Eylül 2007, 22:56:49 #4
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Ruh Halim

kesinlikle katılıyorum sana zaten müzik ... müzik aracıı olmasa yandık... hele alkol...zararlı bişi ama bazen öyle bir yaralara sargı sarıyor ki... mübarek ramazan da geldi içemicez ama sirit neyse kasmıyorum zaten... ne olursa olsunn umrumda değil.. hersey zaman... üzülmüyorumm hiç bişi için...çünküü üzülecegim konu en az benhim kadar değerli olmalı ki kendimi yıpratabileyim... ama yok iştee.. gozkirp sirit

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Hani kırmıştın ya..

__ MéRy  aşk 10uR __
26 Eylül 2007, 15:17:18 #5
|''gkc''|
Efedra Genci

..............

Açtığı Konular: 34

Rep Puanı: 18
Ruh Halim

onur aradıgın aşkı geçte olsa bulursun...ama gerçekten kimse için kendini üzmeye degmez hayatta biri gelir biri gider gozkirp ama gerçek aşıkını bıldugun da degerini bil ve onu kaybetme gozkirp
JİMOMEMİKU <3 MOARİRİNKATO
28 Eylül 2007, 14:36:38 #6
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Ruh Halim

ben her buldugumu gercek ask sanıp öyle davranıyorum belki de ondan cok üzülüyorum ama artık değil... biri gider biri gelir bu işler hep böledirr sirit

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Hani kırmıştın ya..

__ MéRy  aşk 10uR __
28 Eylül 2007, 14:54:04 #7
...gamze...
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 167

Ruh Halim

valla bende onura katılıyorum.hepsini gerçek aşk sanıyorum bende.yalan çıkıyo tabi.sahte çıkıyo.ama bundan sonra bende takmıycam.salla gitsin sirit

09 Eylül 2008, 16:12:21 #8
bLoOd__LiNe
O bir Efedralı

150 kişiden biri :D

Açtığı Konular: 67

Rep Puanı: 29
Ruh Halim

Allah ayırmasın sevenleri  uçtu uçtu

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: