| 19 Nisan 2007, 01:06:52 | #50 |
paranoia_tati
Efedra Genci

I Hate Silent ....................................
Açtığı Konular: 73
Rep Puanı: 34
Ruh Halim
|
üyelerimizin sayısı git gide artıyorr....... bu iyi haber.......  :OK :loyloy ..........umarım hep böle gider....  :tez sevgililer oldukça ayrılanlar da olacaktır...  yada hiç bulamayıp bunalım takılanlar :an :an :an :an :an :an :an :an :O :O :O :O :O
|
|
|
|
|
|
===================================== 
|
|
|
| 19 Nisan 2007, 13:00:33 | #51 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
üyelerimizin sayısı git gide artıyorr....... bu iyi haber.......  :OK :loyloy ..........umarım hep böle gider....  :tez sevgililer oldukça ayrılanlar da olacaktır...  yada hiç bulamayıp bunalım takılanlar :an :an :an :an :an :an :an :an :O :O :O :O :O yada sevgisizlikten çürüyenlerr...  (yani şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Nisan 2007, 13:45:35 | #52 |
|
BamBooCha10uR
|
üyelerimizin sayısı git gide artıyorr....... bu iyi haber.......  :OK :loyloy ..........umarım hep böle gider....  :tez sevgililer oldukça ayrılanlar da olacaktır...  yada hiç bulamayıp bunalım takılanlar :an :an :an :an :an :an :an :an :O :O :O :O :O yada sevgisizlikten çürüyenlerr...  (yani şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın..) ya da bizi böle görüp aaahhhhhh aaahhh die iç gecirip TTB yerine çifte kumrulara da üye olmak var aslında diyenler.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Nisan 2007, 21:16:45 | #53 |
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Açtığı Konular: 114
Rep Puanı: 70
Ruh Halim
|
üyelerimizin sayısı git gide artıyorr....... bu iyi haber.......  :OK :loyloy ..........umarım hep böle gider....  :tez sevgililer oldukça ayrılanlar da olacaktır...  yada hiç bulamayıp bunalım takılanlar :an :an :an :an :an :an :an :an :O :O :O :O :O yada sevgisizlikten çürüyenlerr...  (yani şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın..) ya da bizi böle görüp aaahhhhhh aaahhh die iç gecirip TTB yerine çifte kumrulara da üye olmak var aslında diyenler..... durun ben de alıntı yapayım... güzel duruyor...  ya da ayrılmak zorunda kalanlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Nisan 2007, 18:39:59 | #54 |
|
-!!- RoCkMET -!!-
Ziyaretçi
|
.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2007, 19:59:03 Gönderen: ThE AhMeT »
|
|
|
|
|
| 21 Nisan 2007, 21:39:43 | #55 |
|
|
|
| 21 Nisan 2007, 21:55:56 | #56 |
|
hendrix
Ziyaretçi
|
bendemi gelsem buraya... :MMM ama bu yalnızlık iyice sıkmaya başladı..az kaldı desem... :dans
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Nisan 2007, 22:10:30 | #57 |
|
|
|
| 21 Nisan 2007, 22:14:12 | #58 |
|
|
|
| 22 Nisan 2007, 08:28:01 | #59 |
|
-!!- RoCkMET -!!-
Ziyaretçi
|
olsun rockmett..sorun deil çiftini de üye yaparsın .....sen söle ismini ben ekleyeyim pembe listemize sizi de onurcum 1 tane değiLki 3 tane  şidmi birinin adını versem dierLeirneee ayıp oLarr gerci biri bu sitede ama zamanı geLince ben senden rica ederim benid eekLErmsn diee tmmm kib dostum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Nisan 2007, 09:01:56 | #60 |
PoWeR
Efedra Genci

TürküM
Açtığı Konular: 32
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
olsun rockmett..sorun deil çiftini de üye yaparsın .....sen söle ismini ben ekleyeyim pembe listemize sizi de onurcum 1 tane değiLki 3 tane  şidmi birinin adını versem dierLeirneee ayıp oLarr gerci biri bu sitede ama zamanı geLince ben senden rica ederim benid eekLErmsn diee tmmm kib dostum  sen devam et....birini sevıyorsan eğer diğer ıkısının sucu ne  ...dolayısıyLa tekmeyı basar eger görürlerse  :loyloy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Nisan 2007, 10:09:35 | #61 |
kml1990
Efedra Genci
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
ya ben fazla ılgılenemıorm ama bu konuya dahil olmak ısterm cunku benım kafadan bı konu  soyle baslıyım; NasılkiYıldızlarİmkansızGelirYaİnsanaİmkansızOlduğunİçinTutkunumSanaHaniEnGüzelAşkİmkanszGelirYaİnsanaİmkanszOlsandaAşığımBenSana artık ınkar etmekte yoq Güneşin bile buz tuttugu bir yerde eğer ateş görürsen,bilki o ateş senin için yanan kalbimdir....SÇS ESRA...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Nisan 2007, 18:21:29 | #62 |
|
-!!- RoCkMET -!!-
Ziyaretçi
|
olsun rockmett..sorun deil çiftini de üye yaparsın .....sen söle ismini ben ekleyeyim pembe listemize sizi de onurcum 1 tane değiLki 3 tane  şidmi birinin adını versem dierLeirneee ayıp oLarr gerci biri bu sitede ama zamanı geLince ben senden rica ederim benid eekLErmsn diee tmmm kib dostum  sen devam et....birini sevıyorsan eğer diğer ıkısının sucu ne  ...dolayısıyLa tekmeyı basar eger görürlerse  :loyloy iLgiLendirirmi Seni BeniM ZeVkim öLe TekmEyi BAna Basar Sana DiiLL.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Nisan 2007, 19:23:39 | #63 |
|
BamBooCha10uR
|
ya ben fazla ılgılenemıorm ama bu konuya dahil olmak ısterm cunku benım kafadan bı konu  soyle baslıyım; NasılkiYıldızlarİmkansızGelirYaİnsanaİmkansızOlduğunİçinTutkunumSanaHaniEnGüzelAşkİmkanszGelirYaİnsanaİmkanszOlsandaAşığımBenSana artık ınkar etmekte yoq Güneşin bile buz tuttugu bir yerde eğer ateş görürsen,bilki o ateş senin için yanan kalbimdir....SÇS ESRA... Allah sonunuzu hayır etsin Kemal...Listeye isminizi eklemek benim için memnuniyettir... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Nisan 2007, 12:54:21 | #64 |
aşık_hakan
Efedra Genci
Açtığı Konular: 2
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
evet arkadaşlar bende yeni üye olarak söyliyeyim  ben kevserle beraberim buraya üye olmadı daha ama olucak inş. biz daha çok yeniyiz 3 haftadır falan beraberiz. sevmek güzel bişey ark.lar 
|
|
|
|
|
|
unutulmak ölmekten daha beter
|
|
|
| 25 Nisan 2007, 23:02:50 | #65 |
|
...gamze...
|
pardon benim ismimi listeden silebilirmisin onur rica etsemm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Nisan 2007, 14:33:17 | #66 |
|
BamBooCha10uR
|
hayırdır gamze yaaa...ayrıldınız mı  yoksa özel nedenleriniz mi var sizinde??? neyse ben isteği yerine getiriyorumm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Nisan 2007, 17:49:57 | #67 |
|
heart_shaped_box
|
yaa biz buraya giremiyomuyuz  kendimi çok kötü hissetim yaaa :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Nisan 2007, 21:41:14 | #68 |
|
|
|
| 27 Nisan 2007, 21:44:47 | #69 |
|
heart_shaped_box
|
valla o biraz zor ya sanmıorm biri olcağını  yalnız geldim yalnız gitcem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Nisan 2007, 22:09:34 | #70 |
|
BamBooCha10uR
|
merak etme mutlaka birileri olur ........
|
|
|
|
|
|
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Kır hadi boynumu da.. Yüreğimi kırdığın gibi.. Yılamam bu uğraştan.. Yine elimde mikrofon.. Yüreğim söyleyecek o şarkıları.. Hani kırmıştın ya.. Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan | | |