« YANITLA #50 : 18 Nisan 2007, 18:25:33 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! SoLiSt...
Rep Puanı: 105
Ruh Halim
|
üyelerimizin sayısı git gide artıyorr....... bu iyi haber.......  :OK :loyloy ..........umarım hep böle gider....  :tez
|
|
|
|
|
|
! PaTenT ! B a M B o O C h a
|
|
|
« YANITLA #51 : 18 Nisan 2007, 22:27:14 »
|
...gamze...
|
. slm konuyu yeni gördüm bende masum kısss la beraberim seni sewiyorum aşkım :wub (-) (-) (-)
pLat3nd0r masum kıss da (benm kanka) pLat3nd0r u çook seeviyo... merve (-) çağlarnot:parazit yaptım ama kusura bakmayın artık... : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #52 : 18 Nisan 2007, 22:47:09 »
masum kısss
Efedra Genci

Rep Puanı: 7
Ruh Halim
|
slm arkadaşlarr ewt bizde (pLat3nd0r) üye olmuşuzzzz ne mutlu bizee (-) Aşkımmm seni Çooook Seviyorum..... :wub ...gamze... arkadaşımız da hilmi die arkadaşımzla birlikte onlarıda ekleyebiliriz :wub gamze :wub hilmiii :wub
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2007, 15:23:34 Gönderen: masum kısss »
|
|
<<<<<<sÖnMüYoR aTeŞiMiZ aMa AlEw AlEwDe YaNmIyOr aYrIlIk ZoR aMa bErAbErKeNdE oLmUyOr yAzIlMıŞsA BiRkEz İlAhİ kAlEmLe KaDeRiMiZ HiÇbİr KaLeM kAdErİ sİlİp bAşTaN yAzMıYoR!!!!!...>>>>>
|
|
|
« YANITLA #53 : 19 Nisan 2007, 01:44:43 »
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Rep Puanı: 69
Ruh Halim
|
üyelerimizin sayısı git gide artıyorr....... bu iyi haber.......  :OK :loyloy ..........umarım hep böle gider....  :tez sevgililer oldukça ayrılanlar da olacaktır... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #54 : 19 Nisan 2007, 02:06:52 »
paranoia_tati
Efedra Genci

I Hate Silent ....................................
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
üyelerimizin sayısı git gide artıyorr....... bu iyi haber.......  :OK :loyloy ..........umarım hep böle gider....  :tez sevgililer oldukça ayrılanlar da olacaktır...  yada hiç bulamayıp bunalım takılanlar :an :an :an :an :an :an :an :an :O :O :O :O :O
|
|
|
|
|
|
===================================== 
|
|
|
« YANITLA #55 : 19 Nisan 2007, 14:00:33 »
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
üyelerimizin sayısı git gide artıyorr....... bu iyi haber.......  :OK :loyloy ..........umarım hep böle gider....  :tez sevgililer oldukça ayrılanlar da olacaktır...  yada hiç bulamayıp bunalım takılanlar :an :an :an :an :an :an :an :an :O :O :O :O :O yada sevgisizlikten çürüyenlerr...  (yani şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #56 : 19 Nisan 2007, 14:45:35 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! SoLiSt...
Ruh Halim
|
üyelerimizin sayısı git gide artıyorr....... bu iyi haber.......  :OK :loyloy ..........umarım hep böle gider....  :tez sevgililer oldukça ayrılanlar da olacaktır...  yada hiç bulamayıp bunalım takılanlar :an :an :an :an :an :an :an :an :O :O :O :O :O yada sevgisizlikten çürüyenlerr...  (yani şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın..) ya da bizi böle görüp aaahhhhhh aaahhh die iç gecirip TTB yerine çifte kumrulara da üye olmak var aslında diyenler.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #57 : 19 Nisan 2007, 22:16:45 »
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Rep Puanı: 69
Ruh Halim
|
üyelerimizin sayısı git gide artıyorr....... bu iyi haber.......  :OK :loyloy ..........umarım hep böle gider....  :tez sevgililer oldukça ayrılanlar da olacaktır...  yada hiç bulamayıp bunalım takılanlar :an :an :an :an :an :an :an :an :O :O :O :O :O yada sevgisizlikten çürüyenlerr...  (yani şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın..) ya da bizi böle görüp aaahhhhhh aaahhh die iç gecirip TTB yerine çifte kumrulara da üye olmak var aslında diyenler..... durun ben de alıntı yapayım... güzel duruyor...  ya da ayrılmak zorunda kalanlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #58 : 21 Nisan 2007, 19:39:59 »
|
-!!- RoCkMET -!!-
Ziyaretçi
|
.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2007, 20:59:03 Gönderen: ThE AhMeT »
|
|
|
|
|
« YANITLA #59 : 21 Nisan 2007, 22:39:43 »
|
|
« YANITLA #60 : 21 Nisan 2007, 22:55:56 »
|
hendrix
Ziyaretçi
|
bendemi gelsem buraya... :MMM ama bu yalnızlık iyice sıkmaya başladı..az kaldı desem... :dans
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #61 : 21 Nisan 2007, 23:10:30 »
VLahovLak
Efedra Genci

Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
vayyy be bi ben giremedim şu pembe yere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #62 : 21 Nisan 2007, 23:14:12 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! SoLiSt...
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #63 : 22 Nisan 2007, 09:28:01 »
|
-!!- RoCkMET -!!-
Ziyaretçi
|
olsun rockmett..sorun deil çiftini de üye yaparsın .....sen söle ismini ben ekleyeyim pembe listemize sizi de onurcum 1 tane değiLki 3 tane  şidmi birinin adını versem dierLeirneee ayıp oLarr gerci biri bu sitede ama zamanı geLince ben senden rica ederim benid eekLErmsn diee tmmm kib dostum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #64 : 22 Nisan 2007, 10:01:56 »
PoWeR
O bir Efedralı

TürküM
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
olsun rockmett..sorun deil çiftini de üye yaparsın .....sen söle ismini ben ekleyeyim pembe listemize sizi de onurcum 1 tane değiLki 3 tane  şidmi birinin adını versem dierLeirneee ayıp oLarr gerci biri bu sitede ama zamanı geLince ben senden rica ederim benid eekLErmsn diee tmmm kib dostum  sen devam et....birini sevıyorsan eğer diğer ıkısının sucu ne  ...dolayısıyLa tekmeyı basar eger görürlerse  :loyloy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #65 : 22 Nisan 2007, 11:09:35 »
kml1990
Efedra Genci
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
ya ben fazla ılgılenemıorm ama bu konuya dahil olmak ısterm cunku benım kafadan bı konu  soyle baslıyım; NasılkiYıldızlarİmkansızGelirYaİnsanaİmkansızOlduğunİçinTutkunumSanaHaniEnGüzelAşkİmkanszGelirYaİnsanaİmkanszOlsandaAşığımBenSana artık ınkar etmekte yoq Güneşin bile buz tuttugu bir yerde eğer ateş görürsen,bilki o ateş senin için yanan kalbimdir....SÇS ESRA...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #66 : 22 Nisan 2007, 19:21:29 »
|
-!!- RoCkMET -!!-
Ziyaretçi
|
olsun rockmett..sorun deil çiftini de üye yaparsın .....sen söle ismini ben ekleyeyim pembe listemize sizi de onurcum 1 tane değiLki 3 tane  şidmi birinin adını versem dierLeirneee ayıp oLarr gerci biri bu sitede ama zamanı geLince ben senden rica ederim benid eekLErmsn diee tmmm kib dostum  sen devam et....birini sevıyorsan eğer diğer ıkısının sucu ne  ...dolayısıyLa tekmeyı basar eger görürlerse  :loyloy iLgiLendirirmi Seni BeniM ZeVkim öLe TekmEyi BAna Basar Sana DiiLL.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #67 : 22 Nisan 2007, 20:23:39 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! SoLiSt...
Ruh Halim
|
ya ben fazla ılgılenemıorm ama bu konuya dahil olmak ısterm cunku benım kafadan bı konu  soyle baslıyım; NasılkiYıldızlarİmkansızGelirYaİnsanaİmkansızOlduğunİçinTutkunumSanaHaniEnGüzelAşkİmkanszGelirYaİnsanaİmkanszOlsandaAşığımBenSana artık ınkar etmekte yoq Güneşin bile buz tuttugu bir yerde eğer ateş görürsen,bilki o ateş senin için yanan kalbimdir....SÇS ESRA... Allah sonunuzu hayır etsin Kemal...Listeye isminizi eklemek benim için memnuniyettir... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #68 : 24 Nisan 2007, 13:54:21 »
aşık_hakan
Efedra Genci
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
evet arkadaşlar bende yeni üye olarak söyliyeyim  ben kevserle beraberim buraya üye olmadı daha ama olucak inş. biz daha çok yeniyiz 3 haftadır falan beraberiz. sevmek güzel bişey ark.lar 
|
|
|
|
|
|
unutulmak ölmekten daha beter
|
|
|
« YANITLA #69 : 26 Nisan 2007, 00:02:50 »
|
...gamze...
|
pardon benim ismimi listeden silebilirmisin onur rica etsemm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #70 : 26 Nisan 2007, 15:33:17 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! SoLiSt...
Ruh Halim
|
hayırdır gamze yaaa...ayrıldınız mı  yoksa özel nedenleriniz mi var sizinde??? neyse ben isteği yerine getiriyorumm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #71 : 27 Nisan 2007, 18:49:57 »
|