| 08 Kasım 2007, 15:24:45 | #0 |
tehlikelii
Efedra Genci

Açtığı Konular: 6
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
seni çokkkkk seviorummmm :sev
|
|
|
|
|
|
gözler hangi renk olursa olsun gözyaşları hep aynıdır
|
|
|
| 08 Kasım 2007, 15:28:19 | #1 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Açtığı Konular: 263
Rep Puanı: 115
Ruh Halim
|
konunun amacı nee 
|
|
|
|
|
|
 Nedir bu dünya'nın ipn.liği Niye herkes üzerime yürüyor.. Niye herkes adi ?!! Kenny mi olmak gerekli bu dünyayı yaşamak için...? Fakir ve gurursuz !! Küfürbazın teki ! Evet.. Evet..Mantıklı geliyor.. Çünkü bu dünya da kazananlar daima ŞEREFSİZLER oluyor...
Saygılar Kenny..Teşekkürler gerçekleri söylediğin için..
|
|
|
| 08 Kasım 2007, 15:32:13 | #2 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
sevgini belirtmek için bamboochaa seni seviorum demek çok güsel bişi dimi!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Kasım 2007, 15:35:47 | #3 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Ruh Halim
|
tabi güzel ama basit birsey..herkes seni seviyorum diyebilir..yalanda olsaa....
|
|
|
|
|
|
 Nedir bu dünya'nın ipn.liği Niye herkes üzerime yürüyor.. Niye herkes adi ?!! Kenny mi olmak gerekli bu dünyayı yaşamak için...? Fakir ve gurursuz !! Küfürbazın teki ! Evet.. Evet..Mantıklı geliyor.. Çünkü bu dünya da kazananlar daima ŞEREFSİZLER oluyor...
|
|
|
| 08 Kasım 2007, 15:39:07 | #4 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
yaa tmm sen yorum yazma alla alla benmle alıp veremedin bişeyinmi var nedense bundan öncede problem yaşamıştık burda konuşmak sadece sohbet olsun diyee bence konu oldukça güselll
ayrıca yalan sölüyende sadece kendini kandırmış olur seni seviorum demek çok önemli bişi bence
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2007, 15:44:25 Gönderen: BamBooCha_10---uR>>ZuZu** »
|
|
|
|
|
| 08 Kasım 2007, 15:49:09 | #5 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Ruh Halim
|
 |
|
|
öncelikle su seninle alıp veremediğim bişi olamaz cünkü takmıyorumm...ikincisi..bu konunun sana güzel gelmesi kadar normal bişi olamaz cünkü bu konuyu sen actın bana göre de sacma bir konu..buna benzer vir konu efedra nın çifte kumrularım buraya adlı konudur... bırakta ona üyeler karar versin bence belli bir amacı yok..herkes seni seviyorum yazsa ne olabilir ki.. kimi seviyorsun bilmem nee ?? 3.sü de yazdıgın yorumdan anlasılıyor ki henüz küçük bir cocuksunn..hayata dair belli bir tecrüben yok özellikle de aşka dair... tecrübelerie dayanaraktan söyleyebilirim ki günümüzde seni seviyorum cümlesini yürekte söyleyen cok az kişi var ve böyle söyleyenler günümüzde dalga konusu oluyor malesef...yüzüne karsı seni seviyorum deyipe arkandan ne dümenler cevrildiğini bilemezsin ünkü o küçük zaman dilimi içerisinde o güveni yakalayamaz karsındakini o kadar zaman içinde tanıyamazınn..şansın yaver giderse tamadır... karsındaki iyi biriyse boynuz yemezsin..ama kötü biriysee orandan burandan boynuzlar cıkar haberin olaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Kasım 2007, 16:17:28 | #6 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
saol sen baya hayat tecrübesinden geçmişsin teş. ederim ama şunuda sen bil seviorum demek güsel bişi bence yaşla alakası yok 60-70 yaşındaki insanlarda birbirine seni seviorum diyoo ben senn görüşüne saygı duyarım sana saçma gelebilir saçma geldise bile yorum atmassın olur biter bu kadar basit bişi bunu büyültmenn anlamı yok demekki sen her seni seviorum dedine boynuz attın hem boynuz atan kendine atar sadece kendini kandırır üzülende kendisi olur çünkü sevdiğini kaybeder herneyse tartışmaya gerek yok her ne olursa olsun seni seviorum demek çok güsel bişiiiiiiiiii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Kasım 2007, 16:26:38 | #7 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Ruh Halim
|
 |
|
|
valla ne diyim bilmiyorum o kadar yanlıs anlıyorsun kiii.... öncelikle şu ben senin yaşını bilmem..orada küçük bir cocuk diyeek zeka yasını kastetmiştim..bunu da yanlıs anlama zeka yası olarak sadece aşka dair tecrübelerini katıyorumm...boynuz atmaım hiç kimseye su ana kdar allaha sükür boynuz da yemedim..ama bir cok arkadasım 5-10 kızı aynı anda yürütüyor..kendisini kandırdıgı falna yok bu kızların saflıgıdır 1 tanesinin bile haberi olmadı birbirinden.. üzülmüştür diceksin hayır gayet eglenceliydi..be yapmadım yapmam da ama izlemesi oldukca eglenceliydii..seni seviyorum günümüzün en büyük yalanıdır....herkes için kullanmıyorum bunu...zaten seni seviyorum un yalan oldugu konusuna birçok sitede görüyoruz ki hiç tanımadıgı nsana seni seviyorum yazıyoo aşkımm bilmem ne yazıyoorr..bu ne demek ..sence sacma değil mii.. ben sırf bu yüzden sevgilime aşkım demiyorumm..aşkım diyenlerle de dalga geciyoumm...bazı insanlar o kadar cok düşürdüler cünkü bu sevgi sözcüklerini bende kendi üretiyorum artkk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Kasım 2007, 14:15:57 | #8 |
tehlikelii
Efedra Genci

Ruh Halim
|
bu konuda haklısın kelime suistimal edenler var ama yaptığı o yanlış sadece kendini üzer ve düşürür yani sadece kendini kandırmış olur tmm belki kızıda kandırr o malum sevgi sözcüğüyle ama bence bunu haketmiyenlerde var onlar kurunun yanında yanan yaşlar misali oluooo bence genelleme yapmak doğru bişi deil ama sevgi o derceye geldi kiii herkes bunu farklı algılıooo bunda katılıorum neyse önemli diil yalan sölüyen sölesin boynuz atanda atsın her ne olursa olsun sevmek çokkkkk güselll bişiiiiiii...  en doğru neyse ööle olsun sana karşı kırıcı kelime kullanmak istememiştim düşüncemi savunurken kendimi kaybediorum üzüdysem bile ösürr dilerimm doğruları tartışa tartışa bulcazz umarım anlayışla karşılarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Kasım 2007, 21:41:45 | #9 |
beloved
Efedra Genci

ιηѕαηℓαя кσηυşυя, αρтαℓℓαя güяüℓтü уαραя!
Açtığı Konular: 9
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
ya tartışmışsınız ama bence boşverin...seni çok seviyorummm kuzucum 
|
|
|
|
|
|
  DeLiYiM aMa zArArIM sAdEcE kEnDiMe!..
|
|
|
| 03 Ocak 2008, 21:54:32 | #10 |
HqN*
Efedra Genci
Açtığı Konular: 1
Ruh Halim
|
Seni Çok Seviyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Ocak 2008, 20:42:14 | #11 |
KzAnS_chAmUR
O bir Efedralı

Hızlı Yaşa Erken Öl,Ölümün Yakışıklı Olsun
Açtığı Konular: 160
Rep Puanı: 10
Ruh Halim
|
söylenecek biri olsada solesem ama daha zamanı değil bence bu söz için
|
|
|
|
|
|
ONUR KURAL
|
|
|
| 12 Mart 2008, 22:11:54 | #12 |
|
|
|
| 19 Mart 2008, 22:20:00 | #13 |
T-RaP [ in CeHennet ]
Efedra Genci

Farkımı Farkettiğini Sende Geç Farkedeceksin..
Açtığı Konular: 2
Ruh Halim
|
cık cık cık cık ... tartısmaa gereNk yok.. Herkesin görusu ve dusunceleri farklı..
|
|
|
|
|
|
Sar heryanmı bugce seninm kara bulut!Sakn bırakma bugece eceL!Elimi tut!Basımı sokacak kapalı kutu,sensn bna yar olan tabut!! gönderiyor Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 10 Ağustos 2008, 01:27:04 | #14 |
bLoOd__LiNe
Efedra Genci

Grup Grup Grup Grup
Açtığı Konular: 65
Rep Puanı: 18
Ruh Halim
|
eliffff seni seviyorum bebişim