Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
01 Aralık 2008, 21:13:40

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: DÖRT KULAKLI KEDİ!  (Okunma Sayısı 99 defa)
20 Ağustos 2008, 15:26:02 #0
Coder
O bir Efedralı

Ben mevlana değilim,adam ol öyle gel.

Açtığı Konular: 161

Rep Puanı: 26
Ruh Halim

Sahiplerinin 'Yıldız Savaşları' filminden esinlenerek 'Joda' adını verdikleri gri kedinin tam 4 kulağı var. Chicagolu çift Valerie ve Ted Rock, bundan iki yıl önce bir barda arkadaşlarıyla otururken minik bir kedi yavrusu dikkatlerini çeker. Gri yavrunun kulaklarının arkasında farkedilen minik çıkıntılar onları hayrete düşürse de, kediciğin zavallı haline dayanamazlar. 20 yıldır birlikte yaşadıkları kedileri de zaten yakında ölmüştür. Kediciği evlerine alırlar. Yavru kedi hemen uyum sağlar, onlar da George Lucas'ın ünlü film serisi Yıldız Savaşları'ndaki Joda'nın adını gri yavruya verirler. Kısa bir süre sonra aşıları için veterinere gittiklerinde, veteriner daha önce hiç böyle bir kedi görmediğini söyleyerek hemen internette araştırmaya başlar ve böyle bir kedinin izini sadece Almanya'da bulur. Diğer veterinerleri de araştıran Valerie ve Ted, benzer başka bir kedi bulamaz. "O zaman çok farklı ve benzersiz bir kediye sahip olduğumuzu anladık" diyorlar. Kaybolmasına karşı chip de takılan Yoda'nın tam bir ev kedisi olduğunu söyleyen Valerie, 4 kulağı olmasına rağmen yapılan testlerde normal duyduğunu saptadıklarını belirtiyor.
Parmak bassam olur mu?
20 Ağustos 2008, 15:28:17 #1
ÇoKopReNsEs
O bir Efedralı

๔๏ภ’t ภєє๔ ค ๓คภ..10un 100ünden ...

Açtığı Konular: 151

Rep Puanı: 70
Ruh Halim

çok seker gözüküo yaaa gulumse

BeNi bEnDeN BaSkA KiMsE İlGiLeNdİrMeZ KiMsEnİnDe bEnLe iLgİlEnMeSİ GeReKmEz..bİr cIgLıK BulSaM hİç sUsMaYaN yAdA Bi CüMlE YaNlIz bEnİ AnLaTaN !!!
20 Ağustos 2008, 17:52:20 #2
Coder
O bir Efedralı

Ben mevlana değilim,adam ol öyle gel.

Açtığı Konular: 161

Rep Puanı: 26
Ruh Halim

alalım sana bir tane
Parmak bassam olur mu?
20 Ağustos 2008, 17:55:41 #3
ÇoKopReNsEs
O bir Efedralı

๔๏ภ’t ภєє๔ ค ๓คภ..10un 100ünden ...

Açtığı Konular: 151

Rep Puanı: 70
Ruh Halim

cok ii olur garip seyler dikkatimi cekio hep sirit

BeNi bEnDeN BaSkA KiMsE İlGiLeNdİrMeZ KiMsEnİnDe bEnLe iLgİlEnMeSİ GeReKmEz..bİr cIgLıK BulSaM hİç sUsMaYaN yAdA Bi CüMlE YaNlIz bEnİ AnLaTaN !!!
20 Ağustos 2008, 21:44:30 #4
bLoOd__LiNe
O bir Efedralı

150 kişiden biri :D

Açtığı Konular: 67

Rep Puanı: 29
Ruh Halim

Satanistleri engellemek için boynuz yapmış sirit  kahkaha
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: