| 06 Ağustos 2007, 17:38:44 | #0 |
|
|
|
| 06 Ağustos 2007, 17:45:13 | #1 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 43
Ruh Halim
|
En sevdıım hayvan Bozkurttur çünkü: 1-Tek eşlidir. 2-Leş yemez. 3-Karda yürür izini bırakmaz. 4-Sürü halinde yaşarlar,aralarında birlik vardır. 5-Kendi avlamadığı avı yemez..
|
|
|
|
|
|
BİR KALEMDE ANLATSAM İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN İÇİMDE DERİN İZLER VAR NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA? SENDE BİR FARKINA VARSAN YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI HEP BAŞKASINDA ARARSAN BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! HER DENİLENE ALDANSAM İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME VE NİHAYET DEĞİŞTİM SİVRİLTTİM KENDİMİ BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! DÖKÜLSÜN BİRER BİRER İÇİMDEKİ SESLER KURTULAYIM LANETTEN DÖN VE BAK KENDİ HALİNE NEDEN BU KİN, BU NEFRET? GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ LANETLER DİNMEZ İNANÇSIZ KALDIĞINDA
|
|
|
| 09 Ağustos 2007, 08:02:17 | #2 |
Fevzi KESMEZ™
O bir Efedralı

GÜLSÜN GÜNEŞİ KISKANDIRAN GÖZLERİN!!!
Açtığı Konular: 59
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
ben en çok balık besledim onlarla ilgilenmek çok hoşuma gidiyor ama bir köpeğim olsun çok isterdim listeye birde su kaplumbağası ekliyebilirsin bizim bi ara vardı kardeşim bakıodu ona 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2007, 08:04:17 Gönderen: -seyyah- »
|
|
|
|
|
| 14 Ocak 2008, 18:15:29 | #3 |
KzAnS_chAmUR
O bir Efedralı

Hızlı Yaşa Erken Öl,Ölümün Yakışıklı Olsun
Açtığı Konular: 160
Rep Puanı: 10
Ruh Halim
|
köpek sadık olduğu için
|
|
|
|
|
|
ONUR KURAL
|
|
|
| 23 Ocak 2008, 20:11:01 | #4 |
|
mary j blige
|
köpekleri çok seviyorum hele golden retrieverler çok tatlı oluyo
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 25 Ocak 2008, 01:22:27 | #5 |
tunc_sonakort
Efedra Genci

böyle kahpedir dünya
Açtığı Konular: 4
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
valla evimde 3 köpeğim 8 kedim bir tanede kaplumbağam var hepsini ayrı ayrı seviorum... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Şubat 2008, 16:13:10 | #6 |
|
|
|
| 15 Şubat 2008, 14:20:42 | #7 |
...
Efedra Genci

Açtığı Konular: 5
Rep Puanı: 5
Ruh Halim
|
kedi ve hemster
|
|
|
|
|
|
!!!!kuşlar gibi uçmayı:balıklar gibi yüzmeyi ögrendik ama İNSAN gibi yaşamayı unuttuk!!!!!!!
|
|
|
| 16 Şubat 2008, 21:49:04 | #8 |
|
CiLeCaSH
|
En sevdıım hayvan Bozkurttur çünkü: 1-Tek eşlidir. 2-Leş yemez. 3-Karda yürür izini bırakmaz. 4-Sürü halinde yaşarlar,aralarında birlik vardır. 5-Kendi avlamadığı avı yemez..
kardeşim çok doğru söylemişsin.....eşi benzeri yog bu Hayvanın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Mart 2008, 00:08:02 | #9 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
köpek ve kedi:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Mart 2008, 00:11:58 | #10 |
|
BamBooCha10uR
|
evde kedim var ama it demek istiyorumm  özellikle golden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Mart 2008, 14:29:50 | #11 |
...
Efedra Genci

Açtığı Konular: 5
Rep Puanı: 5
Ruh Halim
|
KİRPi iiiiiiiiiiiiiiiiiiii bakmak istiyorum 
|
|
|
|
|
|
!!!!kuşlar gibi uçmayı:balıklar gibi yüzmeyi ögrendik ama İNSAN gibi yaşamayı unuttuk!!!!!!!
|
|
|
| 21 Nisan 2008, 14:35:54 | #12 |
PESSİMİST
Efedra Genci

kayıplarda yaşıyor
Açtığı Konular: 39
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
ben köpek cinsinden rottweiler alman köpeği bi kere ekoldür.Çok zekidir eğitildiğinde harikalar yaratır.bir videosunu izlemiştim adam köpeğe komut veriyor bebeğe sen bakacaksın annesi gelinceye kadar diye.bebeğin annesi geliyor anneye bebeği teslim ediyor .daha sonra 2. komut geliyor adamdan ben gelinceye kadar bebeğe sen bakacaksın diye ve bırakıp gidiyor bebeğin annesi almak istiyor bebeği ama köpek izin vermiyor ta ki adam geliyor adama teslim ediyor 2 komut arasında ki tek farkı bile algılıyor bence çok zeki ve üst düzey bir hayvan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Mayıs 2008, 21:04:16 | #13 |
|
|
|
| 19 Haziran 2008, 00:16:19 | #14 |
|
|
|
| 19 Haziran 2008, 23:37:55 | #15 |
!DuMaN!
Efedra Genci

yürümeyi sevdigimin şehri..)
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
hepsinin yavru halini severim ayırt etmem 
|
|
|
|
|
|
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır. *Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz. *Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 19 Haziran 2008, 23:45:27 | #16 |
grudge
O bir Efedralı

If you need to be happy,I will be your smile..
Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
hamster ayy çok şeker oluo ya onlar beyaz beyaz........ 
|
|
|
|
|
|
SENİ BULMAKTAN ÖNCE ARAMAK İSTERİM...!!! SENİ SEVMEKTEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM ...!!! SENİ BİR YAŞAM BOYU BİTİRMEKDEĞİL DE SANA HEP HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM...!!!  NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
|
|
|
| 20 Haziran 2008, 13:18:48 | #17 |
Nimbus
O bir Efedralı

нєя ѕαвαн υƒυкℓαя∂αη мανι şαякıℓαя gєℓιя ....
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
hemstır ve köpek tabi..........hemstrlar çok şeker oluo çok sevimliler köpekler de çok ei birer arkadaş oluo tabi ...............
|
|
|
|
|
|
Bezen gülmek bile ağlatır insanı Sadece susmak istersin Sadece ağlamak istersin, Hıçkıra hıçkıra rahatlayana kadar. Kunuşmak istesende kunuşamıyorsun Boğazın düğümleniyor Yutkunamıyorsun işte o an Susuyorsun ve ağlıyorsun 
|
|
|
| 22 Haziran 2008, 15:03:09 | #18 |
|
][ArZu][
|
köpekleri severim ama çokta korkarım 
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 06 Ağustos 2008, 02:28:17 | #19 |
|
|
|
| 10 Ağustos 2008, 13:18:16 | #20 |
xxaylinx
Efedra Genci

Açtığı Konular: 295
Rep Puanı: 27