« : 08 Nisan 2008, 22:55:59 »
RAPSGAME...
Efedra Genci

RAPSGAME...
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
 |
|
|
ARKADASLAR BAKIN BENI HERKES IYI DINLESIN BIZ EGER BU KONSERIN OLMASINI ISTIYORSAK TEK YAPMAMIZ GEREKEN BIR SEY WAR BU KONSER ICIN BASKI YAPICAZ WE BUNUN ICIN DE HERKEZ B NUMARAYI ARAYIP CEZANIN GELMESINI ISTEDIGINI SOLUYO OKEYMI? CEZANIN GELMESI BIZIM ELIMIZDE HADI KANKILER HADIII ARAYIN SU NUMARAYI SOLEYIN CEZAYI ISTEDIGIMIZI !!!! 0.258 261 19 11 RAPSGAME.... Anasayfadaki ısrarlı mesajlardan sonra Yön Fuarcılık yetkilisi Ömer Yaşartürk'ün mesajını aktarıyorum: Sevgili gençler. Yorumlarınızı okudum ve cevap verme ihtiyacı hissettim.
Ceza ile alakalı olmayan ve tamamen denizli halkının ilgizsizliği nedeni ile konserleri iptal ettik. Eğer cezanın gelmesini istiyorsanız sadece sizler için Ceza konserini açık hava konseri olarak amfi tiyatroda vermek istiyoruz.
Ceza konseri fuar (bahar şenlikleri) ile ücretsizdi ancak bu kez münferiten olacağı için bilet fiyatı 20.00 ytl olacaktır.buradaki ilgi bizim bu konseri düzenlememize yardımcı olacaktır. İlginize göre düzenleme yapacağımızı bildirir saygılar sunarım...(Yön Fuarcılık organizasyon ltd şti)
yonfuarcilik@yonfuarcilik.com.tr
omeryasarturk@yonfuacilik.com.tr Sizden haber bekliyorlar burda yazdığına göre, konseri isteyenler uygun bir dille konseri istiyoruz ya da 20 ytl bilet çok pahalı gibi mail gönderebilir yukardaki mail adreslerine 
|
|
|
|
|
|
koydum nokta belkı son...
|
|
|
« YANITLA #1 : 09 Nisan 2008, 01:47:17 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

MéRy<3JéRy !!....11 aY....!!
Rep Puanı: 89
Ruh Halim
|
Ceza gelsin tabi yaa..Denizli ye gelmiyor her zaman böyle insanlar... Çürük domatesleri hazırlayın gençler...Kendini sanatçı sana havalı hızlı konusmaya calısan bir artis gelecekmiş..Tabi gelirse... xD xD biraz yusuf çeker Denizliye gelmek..Denizli hayran kitlesi bakımından Rock müziğe ilgi gösteren bir kent..
|
|
|
|
|
|
B a M B o O C h a <3 M é R y
|
|
|
« YANITLA #2 : 09 Nisan 2008, 01:54:09 »
RAPSGAME...
Efedra Genci

RAPSGAME...
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
OLM ONUR SENI WARYA OLDURUM LEN UYUZ HERIF 
|
|
|
|
|
|
koydum nokta belkı son...
|
|
|
« YANITLA #3 : 09 Nisan 2008, 02:07:25 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

Ruh Halim
|
Yanlış birşey diyorsam dönüyorum Memoş  xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #4 : 09 Nisan 2008, 21:43:04 »
CiLeCaSH
O bir Efedralı

...
Rep Puanı: 12
Ruh Halim
|
ben dinlemem sevmem ama....seveni çok onu biliyorum....o numarayı neden arıyoruz ki...zaten perşembe konser vercek....numarayı ne kadar ararsak katılım o kdr mı oluyor mantığı mı var anlamış değilim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #5 : 10 Nisan 2008, 13:06:47 »
|
Efedrin
|
Arkadaşlar RAPSGAME... in verdiği telefon numarası 0.258 261 19 11 Ceza'nın ve diğer sanatçıların Egs parktaki iptal olan konserini organize ettiği söylenen Yön Fuarcılık Tanıtım Organizasyon şirketinin numarası.
Şahsen böyle bir şirket var mı ne kadar ciddi iş yaparlar bilemiyorum ama Ceza'nın konser vermesini istiyorsanız arayıp uygun bir dille ricada bulunabilirsiniz. Umarım RAPSGAME... in ve Ceza sevenlerin çabaları işe yarar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #6 : 10 Nisan 2008, 14:12:50 »
Mahzen.
Efedra Genci
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
ya tabikide gelmeli ya şimdi Ceza geliyormu gelmiyor mu? iptal yazısı kaldırılmış?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #7 : 10 Nisan 2008, 18:35:14 »
jousef
Efedra Genci
Açtığı Konular: 5
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
ARADIM ŞİMDİ BİRDAHA. . . BAŞKA BİR TARİHE ERTELENMİ. . . HENUZ KESİNLEŞMEMİŞ TARİH. . .AMA OLACAKMI KONSER DİYE SORDUM OLCAKMIŞ. . .
Hadİ işL =)
sabırLa bekLiorz...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2008, 18:39:45 Gönderen: jousef »
|
|
|
|
|
« YANITLA #8 : 11 Nisan 2008, 19:52:29 »
pltmm
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
ceza tabiiki de gelsin cezanın ne kadar iii hatta mükemmel 1rapçi oldugunu anlamayan daha dogrusu anlayamayan gotik rock çılara yuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #9 : 11 Nisan 2008, 23:56:20 »
jousef
Efedra Genci
Ruh Halim
|
kesinLikLE  gotik :d hosuma gitti =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #10 : 13 Nisan 2008, 05:49:31 »
poni
Efedra Genci
Ruh Halim
|
cezayı boşverdim müziğe saygısı olmayan Bencil insanlara yuh çekiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #11 : 14 Nisan 2008, 18:15:10 »
hedehöde
Efedra Genci
Ruh Halim
|
 |
|
|
BamBooCha10uR neden 1 rap sanatcisinin burda konser vermesi seni bu kadar üzüo. ? Snn dinLedgin müzige oLan iLgi azaLicak die mi korkuosn :S ? Bn her müzige saygi duyuyorm. dinLemior oLabiLrm ama ortada müzik icin veriLen 1 caba ,harcaniLan zaman vaR.. Sn istedigin kadar kas bu org. gercekLe$memesi icin ama bu i$n ucundan birisi tutucak bu konuda rahat oLabiLrsin.. DenizLide rock daha yayginmi$ rap dinLeniLmezmi$ fLn fiLan bunLarin hepsi yaLan , evinde home stüdio'suyLa kayit yabmaya caLi$an, rap yapan insan sayisi tahmin edemiyecegin kadar fazLa .. denizLi'de ya$iosn ütopya'da degiL kafani kaLdir ve cevrene bag inan hiphop küLtürünün ne kadar yaygin oLdunu görebiLeceksin sende o kapasite war :G xD Forum*da 4710 post kasip insanLarin akLini ceLmenede gerek yok .. herkes neyin ne oLdugunu anLiycak iLerde rahat oL okey. ? hade peace out ..^ haa bu arada LafLar cok oturdu ben bu adami ban'Liyim dersen ****
****hedehöde gerçek kimliğiyle forumda görüş bildiren birisine sanaldan hakaret etmişsin çok onurlu bir davranış gerçekten. Burada birlik olmak için çabalıyoruz, müzikle bile ayrılcak olduktan sonra işimiz zor. efedrin
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2008, 18:40:59 Gönderen: hedehöde »
|
|
|
|
|
« YANITLA #12 : 14 Nisan 2008, 19:10:23 »
So
Efedra Genci

ROguish He is Alone.Now ;) What do u Think about?
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
Eskiden rap dinliyordm ama rap dinlemis biri olarak söylüyorum ki rap iğrenc ama en yakın arkdasımdan biri tam bir rapci kendı sarkılarını yapıyor home studio kurdu:D Danscı ve graffitici cezanın gelmesini onun için istiyorum.. 
|
|
|
|
|
|
Im Nothing you are Any Nothing...
So Hasta....[
Roguish!!!!
|
|
|
« YANITLA #13 : 14 Nisan 2008, 19:59:48 »
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

-[Selpak satan bitli kiZ ]-
Rep Puanı: 11
Ruh Halim
|
yeah rap is more than words.... pop dinleyip kic salamaktansa, rap dinlerim kafa sallarim 
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii -> iCIMDEKI CANAVARRRR υαsפєcмєм
|
|
|
« YANITLA #14 : 14 Nisan 2008, 20:23:30 »
berki92
Efedra Genci

Ben HaYat FeLSeFeSiYiM !!!
Ruh Halim
|
Gelsinn ben kendisine söledim zaten Gelicekk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #15 : 14 Nisan 2008, 21:10:22 »
TokS!K
Efedra Genci
Ruh Halim
|
CeZa GeLMesini Sadece şöyle İSteRİm Dj OlaraK Funky-C GeLİrse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #16 : 14 Nisan 2008, 22:21:26 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

Ruh Halim
|
 |
|
|
BamBooCha10uR neden 1 rap sanatcisinin burda konser vermesi seni bu kadar üzüo. ? Snn dinLedgin müzige oLan iLgi azaLicak die mi korkuosn :S ? Bn her müzige saygi duyuyorm. dinLemior oLabiLrm ama ortada müzik icin veriLen 1 caba ,harcaniLan zaman vaR.. Sn istedigin kadar kas bu org. gercekLe$memesi icin ama bu i$n ucundan birisi tutucak bu konuda rahat oLabiLrsin.. DenizLide rock daha yayginmi$ rap dinLeniLmezmi$ fLn fiLan bunLarin hepsi yaLan , evinde home stüdio'suyLa kayit yabmaya caLi$an, rap yapan insan sayisi tahmin edemiyecegin kadar fazLa .. denizLi'de ya$iosn ütopya'da degiL kafani kaLdir ve cevrene bag inan hiphop küLtürünün ne kadar yaygin oLdunu görebiLeceksin sende o kapasite war :G xD Forum*da 4710 post kasip insanLarin akLini ceLmenede gerek yok .. herkes neyin ne oLdugunu anLiycak iLerde rahat oL okey. ? hade peace out ..^ haa bu arada LafLar cok oturdu ben bu adami ban'Liyim dersen ****
****hedehöde gerçek kimliğiyle forumda görüş bildiren birisine sanaldan hakaret etmişsin çok onurlu bir davranış gerçekten. Burada birlik olmak için çabalıyoruz, müzikle bile ayrılcak olduktan sonra işimiz zor. efedrin
şimdi nicki kendi gibi garip olan arkadas hadehödü hule ımsıka mısın her neysen?? sıradan baslayalımm o kadar kasmıssın laf koymak için ama inan kendini rapçi zanneden özentilerde bu cok var laf koyma cabası bu sefer sert kayaya çarptın söliyim... sol bastan cümlelerine cevaplarla baslıyorumm... Öncelikle RAP sanatçısı demişsin...Rap yapmak hızlı hızlı konusupta pc basında copy-paste yapmak bir sanat değil ezber ve özentiliktir baska bişi değil...Ayrıca Ceza ve ya herhangi baska bir komedyenin Denizli de sahne alması beni üzmüyoo güldürüyoo... xD Rock-Metal müzik senin sandıgın kadar basit birşey değil hadehödö bunu dinleyen insanlarda sağlam karakterdedirler öle ceza gelcek diee satıpta gitmek olmak bizde..Yani bizler ,sizler gibi her önümüze gelen konsere gitmiyoruz sırf karı-kız ortam piyasa var diye...Denizli ye en son ne zaman geldi bir rapçi çok merak ediyorumm ya da ceza hiç geldi mi ? Denizli de her sene oluyor mutlaka birkaç tane rock festivali...Ayrıca Denizli deki Rock müziğe dayalı kitle daha fazladır bunu hiç bir zmaan unutma cınara cıkıpta at gözlüklerini çıkarıp etrafına baksan cok iyi görür ve anlarsın bunu Daha sonra bu organizasyonun olmaması için kastıgım falan yok ..Değersiz kişiler ve kendini sanatçı sana bazı şahsiyetler için olumsuz bir davranıs sergilemek için dahi kılımı kıpırdatmam gücüme kuvvetime yazık...Haaa bir de hip hop kültürü demişsin de koptum vallaa ya  öyle bir kültür mü varmış ..zuhahah ...sokağa cıkıyor yerden yere atlıyor daha sonra da hızlı hızlı birşeyler sölüyor... Birde ben bu konuya Ceza düşmanlığımdan falan yazmadım...Sadece bu konuyu acan rapsgame benim çok yakın bir dostum onunla dalga geçmek birazcık eglenmek için cevap yazdım ama sen ciddiye almışsın ya da pc basında baya bi gaza gelmişsin..  sakin ol azcık  home stüdyo flaan demişsin de senin de haberin yok sanırım..çık dısarıya bir gör elinde gitarı ya da bagetleriyle stüdyo yolunda kaç kişi var bi bak etrafına...Denizli de yaşıyorsun değil mi be son olarak lafların koymadı bana evlad rahat ol sen ama zeytinyağcılık oynamak istersn ben burdayım buyur gel... Banlayacak kadar aciz bir insan da değilim ama sen olsan banlardın heralde.. öyle bir düşünceye kapılmıssın ki bir tırsma sezdim sende xD sakin ol sakinn xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #17 : 14 Nisan 2008, 22:31:10 »
staiakos
Efedra Genci
Ruh Halim
|
pltmm "gotik rock" cı demıssın ancak gotik ole degıl gothic seklınde yazılır ayırıca rock cılar gothıc degıldır ve hıc bı ınsanda gothic olamaz zaten ccunku gothic kısılerın kıyafetlerı yada dusuncelerı yada muzık tarzı vsvs gibi uzatılabılrı degıl evlerın mımarı sistemidr evlerin yapısına gothic denir... ayrıca ceza nın gelmesı benı ılgılendırmz cunku heryerde her tarz muzıgı dınlıyen ınsan oldugu ıcın konser alanıda nasıl olsa onu dınlıyenler dolduracakdır... ıı konser olur umarım ... bunu ceza ıcın degıl denızlı ıcın ıstıyorum belkı bırılerının kafasına dank eder bazı seyler ve daha guzel sahneler daha ıı ses sıstemlerı ve daha ıı mekanlar yaparlar buyuk sanatcı getırırler... bızde bu vesıle ıle daha guzel sahnelere cıkma ımkanımız olur ........ herkezın muzık tarzına uygun sekılde herkese hıtap edebılen mekanLAR acılır ...... bu vesıle ıle belkıde ılerde bı MARDUK bı Deftones Bi toll grubunun konserı denızlıde olur bızde faydalanırız  :D:D:D İyi Günler
|
|
|
|
|
|
.......... Baharın Bu Güzel Havasında Mutlu Mutlu Oynarken Kısırlaştırılmış Köpekleriz Biz..............
|
|
|
« YANITLA #18 : 16 Nisan 2008, 21:57:50 »
|
Efedrin
|
Anasayfadaki ısrarlı mesajlardan sonra Yön Fuarcılık yetkilisi Ömer Yaşartürk'ün mesajını aktarıyorum: Sevgili gençler. Yorumlarınızı okudum ve cevap verme ihtiyacı hissettim.
Ceza ile alakalı olmayan ve tamamen denizli halkının ilgizsizliği nedeni ile konserleri iptal ettik. Eğer cezanın gelmesini istiyorsanız sadece sizler için Ceza konserini açık hava konseri olarak amfi tiyatroda vermek istiyoruz.
Ceza konseri fuar (bahar şenlikleri) ile ücretsizdi ancak bu kez münferiten olacağı için bilet fiyatı 20.00 ytl olacaktır.buradaki ilgi bizim bu konseri düzenlememize yardımcı olacaktır. İlginize göre düzenleme yapacağımızı bildirir saygılar sunarım...(Yön Fuarcılık organizasyon ltd şti)
yonfuarcilik@yonfuarcilik.com.tr
omeryasarturk@yonfuacilik.com.tr Sizden haber bekliyorlar burda yazdığına göre, konseri isteyenler uygun bir dille konseri istiyoruz ya da 20 ytl bilet çok pahalı gibi mail gönderebilir yukardaki mail adreslerine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #19 : 18 Nisan 2008, 15:28:04 »
jousef
Efedra Genci
Ruh Halim
|
 |
|
|
şimdi nicki kendi gibi garip olan arkadas hadehödü hule ımsıka mısın her neysen?? sıradan baslayalımm o kadar kasmıssın laf koymak için ama inan kendini rapçi zanneden özentilerde bu cok var laf koyma cabası bu sefer sert kayaya çarptın söliyim... sol bastan cümlelerine cevaplarla baslıyorumm... Öncelikle RAP sanatçısı demişsin...Rap yapmak hızlı hızlı konusupta pc basında copy-paste yapmak bir sanat değil ezber ve özentiliktir baska bişi değil...Ayrıca Ceza ve ya herhangi baska bir komedyenin Denizli de sahne alması beni üzmüyoo güldürüyoo... xD Rock-Metal müzik senin sandıgın kadar basit birşey değil hadehödö bunu dinleyen insanlarda sağlam karakterdedirler öle ceza gelcek diee satıpta gitmek olmak bizde..Yani bizler ,sizler gibi her önümüze gelen konsere gitmiyoruz sırf karı-kız ortam piyasa var diye...Denizli ye en son ne zaman geldi bir rapçi çok merak ediyorumm ya da ceza hiç geldi mi ? Denizli de her sene oluyor mutlaka birkaç tane rock festivali...Ayrıca Denizli deki Rock müziğe dayalı kitle daha fazladır bunu hiç bir zmaan unutma cınara cıkıpta at gözlüklerini çıkarıp etrafına baksan cok iyi görür ve anlarsın bunu Daha sonra bu organizasyonun olmaması için kastıgım falan yok ..Değersiz kişiler ve kendini sanatçı sana bazı şahsiyetler için olumsuz bir davranıs sergilemek için dahi kılımı kıpırdatmam gücüme kuvvetime yazık...Haaa bir de hip hop kültürü demişsin de koptum vallaa ya  öyle bir kültür mü varmış ..zuhahah ...sokağa cıkıyor yerden yere atlıyor daha sonra da hızlı hızlı birşeyler sölüyor... Birde ben bu konuya Ceza düşmanlığımdan falan yazmadım...Sadece bu konuyu acan rapsgame benim çok yakın bir dostum onunla dalga geçmek birazcık eglenmek için cevap yazdım ama sen ciddiye almışsın ya da pc basında baya bi gaza gelmişsin..  sakin ol azcık  home stüdyo flaan demişsin de senin de haberin yok sanırım..çık dısarıya bir gör elinde gitarı ya da bagetleriyle stüdyo yolunda kaç kişi var bi bak etrafına...Denizli de yaşıyorsun değil mi be son olarak lafların koymadı bana evlad rahat ol sen ama zeytinyağcılık oynamak istersn ben burdayım buyur gel... Banlayacak kadar aciz bir insan da değilim ama sen olsan banlardın heralde.. öyle bir düşünceye kapılmıssın ki bir tırsma sezdim sende xD sakin ol sakinn xD bu YazdıkLarına sadece Gülüorm =) cunku gercekten RAP hakkında bir şey bilmiyorsun ve kulaktan dolma laflarla gelmiş burada bu kültür hakkında birşeyler yazıorsun =) müzik evrenseldir. ve sende bu müziği dinleyenlere icra edenlere saygı duymak zorundasın ! söyledğin her kelime gerçekten çok saçma !!! okurken bile gülmekten ölüyorum=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #20 : 19 Nisan 2008, 02:22:07 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

Ruh Halim
|
 |
|
|
şimdi nicki kendi gibi garip olan arkadas hadehödü hule ımsıka mısın her neysen?? sıradan baslayalımm o kadar kasmıssın laf koymak için ama inan kendini rapçi zanneden özentilerde bu cok var laf koyma cabası bu sefer sert kayaya çarptın söliyim... sol bastan cümlelerine cevaplarla baslıyorumm... Öncelikle RAP sanatçısı demişsin...Rap yapmak hızlı hızlı konusupta pc basında copy-paste yapmak bir sanat değil ezber ve özentiliktir baska bişi değil...Ayrıca Ceza ve ya herhangi baska bir komedyenin Denizli de sahne alması beni üzmüyoo güldürüyoo... xD Rock-Metal müzik senin sandıgın kadar basit birşey değil hadehödö bunu dinleyen insanlarda sağlam karakterdedirler öle ceza gelcek diee satıpta gitmek olmak bizde..Yani bizler ,sizler gibi her önümüze gelen konsere gitmiyoruz sırf karı-kız ortam piyasa var diye...Denizli ye en son ne zaman geldi bir rapçi çok merak ediyorumm ya da ceza hiç geldi mi ? Denizli de her sene oluyor mutlaka birkaç tane rock festivali...Ayrıca Denizli deki Rock müziğe dayalı kitle daha fazladır bunu hiç bir zmaan unutma cınara cıkıpta at gözlüklerini çıkarıp etrafına baksan cok iyi görür ve anlarsın bunu Daha sonra bu organizasyonun olmaması için kastıgım falan yok ..Değersiz kişiler ve kendini sanatçı sana bazı şahsiyetler için olumsuz bir davranıs sergilemek için dahi kılımı kıpırdatmam gücüme kuvvetime yazık...Haaa bir de hip hop kültürü demişsin de koptum vallaa ya  öyle bir kültür mü varmış ..zuhahah ...sokağa cıkıyor yerden yere atlıyor daha sonra da hızlı hızlı birşeyler sölüyor... Birde ben bu konuya Ceza düşmanlığımdan falan yazmadım...Sadece bu konuyu acan rapsgame benim çok yakın bir dostum onunla dalga geçmek birazcık eglenmek için cevap yazdım ama sen ciddiye almışsın ya da pc basında baya bi gaza gelmişsin..  sakin ol azcık  home stüdyo flaan demişsin de senin de haberin yok sanırım..çık dısarıya bir gör elinde gitarı ya da bagetleriyle stüdyo yolunda kaç kişi var bi bak etrafına...Denizli de yaşıyorsun değil mi be son olarak lafların koymadı bana evlad rahat ol sen ama zeytinyağcılık oynamak istersn ben burdayım buyur gel... Banlayacak kadar aciz bir insan da değilim ama sen olsan banlardın heralde.. öyle bir düşünceye kapılmıssın ki bir tırsma sezdim sende xD sakin ol sakinn xD bu YazdıkLarına sadece Gülüorm =) cunku gercekten RAP hakkında bir şey bilmiyorsun ve kulaktan dolma laflarla gelmiş burada bu kültür hakkında birşeyler yazıorsun =) müzik evrenseldir. ve sende bu müziği dinleyenlere icra edenlere saygı duymak zorundasın ! söyledğin her kelime gerçekten çok saçma !!! okurken bile gülmekten ölüyorum=) bende sana gülüyorum ne kadar tesadüf dimi birbirimizi anlayamamayısımız... müzik evrensel diyorsunuzz..Bana göre rap müzik değil tamam mı ? Sende benim bu düşünceme saygı duy... Müzik hakkında emin ol senden ve senin gibi kendini birşey sana kişiden çok şey biliyorumdur  Bilmediğim konu hakkında hiç bir zman yorum yapmam...Savundugum düşüncenin daimi arkasındayımdır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #21 : 20 Nisan 2008, 15:35:12 »
jousef
Efedra Genci
Ruh Halim
|
 |
|
|
şimdi nicki kendi gibi garip olan arkadas hadehödü hule ımsıka mısın her neysen?? sıradan baslayalımm o kadar kasmıssın laf koymak için ama inan kendini rapçi zanneden özentilerde bu cok var laf koyma cabası bu sefer sert kayaya çarptın söliyim... sol bastan cümlelerine cevaplarla baslıyorumm... Öncelikle RAP sanatçısı demişsin...Rap yapmak hızlı hızlı konusupta pc basında copy-paste yapmak bir sanat değil ezber ve özentiliktir baska bişi değil...Ayrıca Ceza ve ya herhangi baska bir komedyenin Denizli de sahne alması beni üzmüyoo güldürüyoo... xD Rock-Metal müzik senin sandıgın kadar basit birşey değil hadehödö bunu dinleyen insanlarda sağlam karakterdedirler öle ceza gelcek diee satıpta gitmek olmak bizde..Yani bizler ,sizler gibi her önümüze gelen konsere gitmiyoruz sırf karı-kız ortam piyasa var diye...Denizli ye en son ne zaman geldi bir rapçi çok merak ediyorumm ya da ceza hiç geldi mi ? Denizli de her sene oluyor mutlaka birkaç tane rock festivali...Ayrıca Denizli deki Rock müziğe dayalı kitle daha fazladır bunu hiç bir zmaan unutma cınara cıkıpta at gözlüklerini çıkarıp etrafına baksan cok iyi görür ve anlarsın bunu  | | |