Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 01:09:00

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: FriendlyFiles, Up-File, You-Love, Bitroad Download Nasıl Yapılır Resimli Anlatım  (Okunma Sayısı 379 defa)
01 Mayıs 2008, 20:56:17 #0
Scolfield
Administrator

Açtığı Konular: 184

Rep Puanı: 59
Ruh Halim

Olay Çok Basit ve Şuanda Çalışıyor Programın linki Aşağıda Mevcuttur

1.Adım

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

2.Adım

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

3.Adım

FullURL Programını (Kurulum Gerektirmez) Ve Tavsiye Ettiğim Download Programı İnternet Download Maneger Programını Burdan İndirebilirsiniz
Yukarıda Anlatılanlar Çalışmadığı Zaman Aşağıdaki Yöntemi Deneyin

Uzun zamandır up-file, you-love siteleri FriendlyFiles isimli bir siteye yönlendirme yapıyor bu siteden de download yapabilmek için 324 kb'lık (Adstecnology) dosyayı download etmeniz gerekiyor bu dosyada da adware(reklam amaçlı casus yazılım) bulunuyor. Ben bu konuyla ilgili sisteminizde virüs programı varsa nasıl bir yol takip etmeniz gerektiğini anlatmaya çalıştım ancak şimdi anlatacağım yöntemle bu programı kurmadan ve herhangi bir adware bilgisayarınıza girmeden filmleri indirmeye başlayacaksınız.
Örnek olarak Rescue Dawn filmini anlatacam http://www.denizligenclik.com/forum/yabanci_filmler/rescue_dawn_2_link_indir-t14448.0.html Alternatif 2 CD 1 Friendly linkine tıkladığımızda karşımıza FriendlyFiles sayfası geliyor burda sayfa üzerinde sağ tıklıyoruz>kaynağı görüntüle diyoruz ancak bu herzaman çalışmıyor normalde kaynağı görüntüle dediğimizde not defteri dosyası açılır bunu garantiye almak için FriendlyFiles sayfasını dosya>farklı kaydet seçeneklerini kullanarak bilgisayara kayıt ediyoruz bilgisayarda kayıt ettiğimiz yerden FriendlyFiles sayfasını tekrar açıyoruz ve sağ tıklıyoruz > kaynağı görüntüle komutunu veriyoruz, karşımıza not defteri dosyası açılıyor ctrl + f tuşlarına basarak bul penceresini açıyoruz aranan kısmına check yazıyoruz sonrakini bul komutunu veriyoruz bulduğu yerde check_install('Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.[www.thegenius.us.by.F3rn4nd0].avi') şeklinde bir ifade var burda http ile başlayan kısmı avi kısmıda dahil olmak üzere seçiyoruz yani
[www.thegenius.us.by.F3rn4nd0].avi

bu kısmı internet explorer sayfasının adres kısmına yapıştırıyoruz enter dediğimizde download başlıyor yada kullandığınız download programlarının url ekle kısmına yapıştırıyoruz, you-love ve up-file dosyayı bazen partlara ayırıyor aynı işlemleri yaptığınızda bu sefer avi1, avi2...avi6 şeklinde alt alta download kodlarını göreceksiniz bu kodları aynı şekilde kopyala yapıştır yöntemiyle ister internet explorer adres satırına ister download programlarının url ekle kısmına yapıştırıyoruz olay bitiyor herkese iyi seyirler.

Bu yöntemde kısa süre önce sıkıntı olmaya başlamıştı aşağıdaki şekilde ayar değişikliği yapıyoruz

Download linki normalde kod sayfasında aşağıdaki gibi çıkıyor burda download5 yazan yeri download3 yapıyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz ancak hız eski kalitede değil şimdilik bununla idare edecez

Eski hali
"Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.[www.thegenius.us.by.F3rn4nd0].avi"

Yeni Hali
"Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.[www.thegenius.us.by.F3rn4nd0].avi"

Bitroad Download

Burdan Downlaod yaparken yukarıda yazılanların aynısını yapıyoruz sadece check yazdıktan sonra sonrakini bul diyerek check_instal yazısına geliyoruz ve download5 kısmını değiştirmiyoruz şuanda çok hızlı downlaod yapıyor

NOT : BU ANLATTIKLARIM İNTERNET EXPLORER İÇİN GEÇERLİDİR
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2008, 21:07:10 Gönderen: MİCHAELSCOLFİELD » Logged
Tek linkten sinema filmleri, yabancı dizilerin güncel bölümleri ve daha fazlası..

Şifreler mesajlara eklenmiştir, unutulanlar varsa Linkler görüntülenemiyor.
buraya tıklayarak
isteyiniz aynı gün içerisinde gönderilecektir.

michaelscolfield@denizligenclik.com film,dizi,oyun hakkında görüşleriniz ve sorunlarınız için bana ulaşabilirsiniz
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: