Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  YAZDIR  
Gönderen Konu: DeRBeDeR Uzun Yollarda  (Okunma Sayısı 3074 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #25 : 17 Haziran 2008, 21:02:13 »
xxaylinx
Efedra Genci

Açtığı Konular: 193

Rep Puanı: 18
Ruh Halim

emeğine sağlık resimlerin de yorumların da süper olmuş..... tamamdir

« YANITLA #26 : 09 Temmuz 2008, 15:38:45 »
DeRBeDeR
Moderator

Açtığı Konular: 97

Rep Puanı: 16
Ruh Halim

Yolverin: Yolumuz diyarbakırlara modelim buket hanımla diyarbakır surlarını gezeriz. surların hemen altında bir ciğerci görür hemen oraya uğrarız.. derken inişte karşımıza çıkan 3 ufak çocuk koridorda top oynarlar. buket modelim buket hanımı görünce büyük olanı diğer arkadaşlarını aman oğlum yol açın güzel bayana der... ve topları böyle yol ortasında kalır.

Yaramaz Çocuklar: Etrafta Market'te göremedim yoksa çocuklara modelime gösterdikleri incelikten dolayı birer gofret veya dondurma alacaktım.. ama market olmayınca etrafta bende gelin hadi size hatıra fotoğrafı çekeyim dedim. vay demez olaydım.. hepsi birbirinden yaramaz çocuklar.. gulumse nede olsa diyarbakırlılar.. gulumse)

Kalp kalbe karşıdır: İşte diyarbakır en güzel ve romantik mekanlarından biri. ve geziyoruz hala.. sur'a bağlı olan duvarda kalp figürü gözden kaçmadı. tabi önce modelim buket hanımı aldım kare almak için. sonra bir tarafa o diğer tarafada ben geçtim. yine o yaramaz çocuklardan birini çağırıp bizlere fotoğraf çekmeleri için ricada bulundum sağolsunlar kırmadılar beni... derken yolumuz uzadıkça uzadı... ve diyarbakır gezimde bana eşlik eden değerli modelim buket hanıma tekrar tekrar teşekkür ederim...

Delale: Hiç eşeğe delale ismini takan birini gördünüz mü? veya duydunuz mu? o zaman ilk benden duyun gulumse çünkü şirvan istikametinde yolumuza çıkan bu genç eşeğini zorla değirmene götürmeye çalışıyordu ve feryat edercesine de delale delamın diye.. gulumse (eşşşeğe altın semerde taksan eşşek yine eşşektir.)

Fenerbahçeli Ama neye yarar: Yolumuz uzundu ve yorulmuştuk bir balık tesisinde mola verip karnımızı doyurmak için esselemun aleykum dedik ehli müslimin din kardeşlerimize... hemen karşımda koca bir tarlada maydanoz toplayan veli kardeşim çarptı gözüme. yanına gittim merhaba kolay gelsin dedim. fenerbahçe takımını tutuyordu. fenerbahçe formasıda üzerindeydi ama neye... çünkü o köyde yaşıyordu ve televizyonları yoktu. fenerbahçe maçlarını izliyemiyordu...

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<BİTMEZ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
« YANITLA #27 : 12 Temmuz 2008, 19:33:15 »
Fevzi KESMEZ™
O bir Efedralı

GÜLSÜN GÜNEŞİ KISKANDIRAN GÖZLERİN!!!

Açtığı Konular: 58

Rep Puanı: 10
Ruh Halim

eline emeğine sağlık kardeş çok güzel fotoğraflar
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

« YANITLA #28 : 14 Temmuz 2008, 01:45:37 »
DeRBeDeR
Moderator

Açtığı Konular: 97

Rep Puanı: 16
Ruh Halim

sağol Allah razı olsun yorum için elimizden geldiği kadar ufak çapta bişiler yapmaya çalışıyom..
« YANITLA #29 : 15 Temmuz 2008, 13:33:10 »
buk@
Efedra Genci

SsessizZ!!!...

Açtığı Konular: 73

Rep Puanı: 29
Ruh Halim

süpersin harikasın..bütüm fotoğraflarıda yorumlamışsın birde....çok sağol bizlerle bunu paylaştığın için...

..haksızlıklara karşı susanlar haklarıyla birlikte onurlarından da olurlar..
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer: