Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 04:18:05

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Aynalar gerçeği yansıtır..  (Okunma Sayısı 548 defa)
03 Ağustos 2006, 12:14:00 #0
halloween
Moderator

WORDS LIKE VIOLENCE

Açtığı Konular: 146

Rep Puanı: 22
Ruh Halim

Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?
Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.
"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.
Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve boktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?
Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....

ALINTIDIR arkadaşlar ne derece doğru bilemiorm..

03 Ağustos 2006, 16:34:45 #1
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....

Açtığı Konular: 219

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

ben pek inananamadım denemekte istemem sirit

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

03 Ağustos 2006, 21:20:07 #2
ceremik
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

aman eksik kalsın onları da görmeyiverelim nolcak ki ^-^
03 Ağustos 2006, 21:58:51 #3
simge
Ziyaretçi

böle bişi olduuna inanmıorum çağrı... ve hiç gaza gelmedim bakmiiicm aynaya maynaya.... ama eer böle bişi varsa tırsmaktn başka sadece ölebilirim o kadr... ztn cinler insanlardan zayıf varlıklar.... kndinizi güçlü hissettikce bize zarar veremezlermiş...
03 Ağustos 2006, 22:04:34 #4
halloween
Moderator

WORDS LIKE VIOLENCE

Ruh Halim

ehuehueheh kendini kandırıyorsun korkmamak için böyle yalanlara sığınma sirit .. ehuehue.. hadi ışıkları söndür git ve aynaya bak  >sirit ..

04 Ağustos 2006, 11:07:33 #5
simge
Ziyaretçi

çağrııııı....  ne kdr korktuumu biliosn yapma böle....
04 Ağustos 2006, 12:19:13 #6
PoWeR
Efedra Genci

TürküM

Açtığı Konular: 32

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

arkadaslar yapmanızı tavsıye etmem bu bı gercek bence bısım akraba bayıLmıstı sölemesı benden sirit sirit sirit uyarııııııııııııııııııııııııı
04 Ağustos 2006, 18:11:45 #7
mary j blige
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 33
Ruh Halim

ya zaten cinler hakkında onlar sizi sizin onları göremediğiniz yerden görürler diye bişey var ......... bi keresinde gece aynaya baktığımda gözlerimi nedense göremedim biraz ürktüm sadece :MM :MM :MM

İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler."
(Montaigne)
                Suskunluğum Asaletimdir
Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
06 Mart 2008, 23:59:32 #8
Angelica
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 24

Rep Puanı: 2
Ruh Halim

saçma...
07 Mart 2008, 00:47:09 #9
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

ürkütücü...
saat gece yarısı... denemek lazımm dicem ama yemedii sirit
cesaretimi toplayamadımm sirit

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
05 Eylül 2008, 22:08:46 #10
rosechina
O bir Efedralı

zerofour04<3

Açtığı Konular: 74

Rep Puanı: 40
Ruh Halim

denicek oLan varsa snrasını yazsın buraya çok merak ettim  sirit
I wiLL find another you ((04))

BeLki güneş bi gün ikimiz için doğar
11 Eylül 2008, 20:35:18 #11
Ruthland
Efedra Genci
*

Resident Evil

Açtığı Konular: 3

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

Cinlerle insanlar arasında ince bir perde vardır. Eğer zorlarsan açarsın ama c.nler başına musallat olur ve onlardan kurtulamazsın.
This is my only chance to survive. This is my last escape.
14 Eylül 2008, 21:18:33 #12
ÇoKopReNsEs
O bir Efedralı

๔๏ภ’t ภєє๔ ค ๓คภ..10un 100ünden ...

Açtığı Konular: 155

Rep Puanı: 70
Ruh Halim

cok merak ediorm ve denemek istiorm ama uygun ortamı bi türlü bulamıorm azcıkta tırsıyorum bu arada karabasan hakkında bilgisi olan var mı

BeNi bEnDeN BaSkA KiMsE İlGiLeNdİrMeZ KiMsEnİnDe bEnLe iLgİlEnMeSİ GeReKmEz..bİr cIgLıK BulSaM hİç sUsMaYaN yAdA Bi CüMlE YaNlIz bEnİ AnLaTaN !!!
01 Ekim 2008, 00:29:27 #13
halloween
Moderator

WORDS LIKE VIOLENCE

Ruh Halim

karabasan hakkında bildiğim tek şey korkularınla yüzleşecein zuhahahaha xD ... hiç bişey yapamıosn karabasanda bu yüzden önereceğim tek şey korku filmi kıvamında tadını çıkarman gerektiği.. gerçekmi deilmi anlamıosn ztn...

04 Ekim 2008, 12:11:37 #14
bLoOd__LiNe
O bir Efedralı

150 kişiden biri :D

Açtığı Konular: 67

Rep Puanı: 29
Ruh Halim

aman biz bi normal hayatı yaşayalım da 2. boyutu düşünürüz sonra  sirit

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: