| 03 Ağustos 2006, 12:14:00 | #0 |
halloween
Moderator

WORDS LIKE VIOLENCE
Açtığı Konular: 146
Rep Puanı: 22
Ruh Halim
|
 |
|
|
Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz? Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz. "Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz. Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve boktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı? Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....
ALINTIDIR arkadaşlar ne derece doğru bilemiorm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ağustos 2006, 16:34:45 | #1 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
ben pek inananamadım denemekte istemem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ağustos 2006, 21:20:07 | #2 |
ceremik
Efedra Genci

Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
aman eksik kalsın onları da görmeyiverelim nolcak ki ^-^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ağustos 2006, 21:58:51 | #3 |
|
simge
Ziyaretçi
|
böle bişi olduuna inanmıorum çağrı... ve hiç gaza gelmedim bakmiiicm aynaya maynaya.... ama eer böle bişi varsa tırsmaktn başka sadece ölebilirim o kadr... ztn cinler insanlardan zayıf varlıklar.... kndinizi güçlü hissettikce bize zarar veremezlermiş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ağustos 2006, 22:04:34 | #4 |
halloween
Moderator

WORDS LIKE VIOLENCE
Ruh Halim
|
ehuehueheh kendini kandırıyorsun korkmamak için böyle yalanlara sığınma  .. ehuehue.. hadi ışıkları söndür git ve aynaya bak >  ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Ağustos 2006, 11:07:33 | #5 |
|
simge
Ziyaretçi
|
çağrııııı.... ne kdr korktuumu biliosn yapma böle....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Ağustos 2006, 12:19:13 | #6 |
|
|
|
| 04 Ağustos 2006, 18:11:45 | #7 |
|
mary j blige
|
ya zaten cinler hakkında onlar sizi sizin onları göremediğiniz yerden görürler diye bişey var ......... bi keresinde gece aynaya baktığımda gözlerimi nedense göremedim biraz ürktüm sadece :MM :MM :MM
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 06 Mart 2008, 23:59:32 | #8 |
|
|
|
| 07 Mart 2008, 00:47:09 | #9 |
|
BamBooCha10uR
|
ürkütücü... saat gece yarısı... denemek lazımm dicem ama yemedii cesaretimi toplayamadımm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Eylül 2008, 22:08:46 | #10 |
rosechina
O bir Efedralı

zerofour04<3
Açtığı Konular: 74
Rep Puanı: 40
Ruh Halim
|
denicek oLan varsa snrasını yazsın buraya çok merak ettim 
|
|
|
|
|
|
I wiLL find another you ((04)) BeLki güneş bi gün ikimiz için doğar
|
|
|
| 11 Eylül 2008, 20:35:18 | #11 |
Ruthland
Efedra Genci

Resident Evil
Açtığı Konular: 3
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
Cinlerle insanlar arasında ince bir perde vardır. Eğer zorlarsan açarsın ama c.nler başına musallat olur ve onlardan kurtulamazsın.
|
|
|
|
|
|
This is my only chance to survive. This is my last escape.
|
|
|
| 14 Eylül 2008, 21:18:33 | #12 |
ÇoKopReNsEs
O bir Efedralı

๔๏ภ’t ภєє๔ ค ๓คภ..10un 100ünden ...
Açtığı Konular: 155
Rep Puanı: 70
Ruh Halim
|
cok merak ediorm ve denemek istiorm ama uygun ortamı bi türlü bulamıorm azcıkta tırsıyorum bu arada karabasan hakkında bilgisi olan var mı
|
|
|
|
|
|
 BeNi bEnDeN BaSkA KiMsE İlGiLeNdİrMeZ KiMsEnİnDe bEnLe iLgİlEnMeSİ GeReKmEz..bİr cIgLıK BulSaM hİç sUsMaYaN yAdA Bi CüMlE YaNlIz bEnİ AnLaTaN !!!
|
|
|
| 01 Ekim 2008, 00:29:27 | #13 |
halloween
Moderator

WORDS LIKE VIOLENCE
Ruh Halim
|
karabasan hakkında bildiğim tek şey korkularınla yüzleşecein zuhahahaha xD ... hiç bişey yapamıosn karabasanda bu yüzden önereceğim tek şey korku filmi kıvamında tadını çıkarman gerektiği.. gerçekmi deilmi anlamıosn ztn...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Ekim 2008, 12:11:37 | #14 |
bLoOd__LiNe
O bir Efedralı