| 02 Temmuz 2006, 16:06:32 | #0 |
halloween
Moderator

WORDS LIKE VIOLENCE
Açtığı Konular: 146
Rep Puanı: 22
Ruh Halim
|
arkadaşlar rahatsız olanlarda olmayanlarda tepkilerini dile getirirlerse çok sevinirim.. çünkü bu tepkilerden sıkıldım artık sorunu çözelim..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2006, 21:44:30 Gönderen: halloween »
|
|
|
|
|
| 02 Temmuz 2006, 20:32:48 | #1 |
zorba
Efedra Genci

Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
bence iyi kalsın rahatsız olan girmesin
|
|
|
|
|
|
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.ROCK sanat değildir. Sıradan insanların konuşma biçimidir _______________ 7_________________ s€v€n- 7 -SeVeN
|
|
|
| 02 Temmuz 2006, 21:57:22 | #2 |
|
EoWyN
|
bncede yaa rahatsıs olan girmesinn girmek sorunda değillerr..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Temmuz 2006, 22:08:47 | #3 |
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Açtığı Konular: 114
Rep Puanı: 70
Ruh Halim
|
hiç rahatsız değilim...
destekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Temmuz 2006, 22:38:25 | #4 |
halloween
Moderator

WORDS LIKE VIOLENCE
Açtığı Konular: 146
Rep Puanı: 22
Ruh Halim
|
ee hani asıl rahatsız olan arkadaşlarımız.. bu anket 1-2 hafta devam etmesini istiorm, belki tatile giden giremeyenler vardır zaten bende bu arada tatilde olacağım ama yine ara sıra gireceğim.. bu konunun çözülmesini istiorm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Temmuz 2006, 11:39:18 | #5 |
|
EoWyN
|
yaa sen niee takıosunn kafanaa bırakk yaa istemeyen ilgilenmess bu konuylaa satennn.. bndee sonuna kadar destekliyorumm sisi.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Temmuz 2006, 12:37:30 | #6 |
zalayeta
Efedra Genci

zzzzzzzzzzzz !!!
Açtığı Konular: 5
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
şahsen ben rahatsızım sabah kalktığımda kopan kafalar bacaklar görmek insana ne yarar sağlar anlayamadım..istemeyen bakmasın diyorsunuz özgürlüklerin sınırını bilmek lazım...bu siteye giren insanların yaş sınırını bilmiyorsunuz vee psikolojileri nasıl etkilenir bu saçma sapan şeylerden bir fikriniz yok sanırım daha sansürlü şeyler olsa daha ii olur....
|
|
|
|
|
|
.........gxu...........
|
|
|
| 03 Temmuz 2006, 14:10:07 | #7 |
|
Ssoydan
Ziyaretçi
|
buradaki insanlar kafasına balta geçirilmiş, kolunu kıyma makinasına kaptırmış bir çocucuğun, beyni paramparça olmuş bir insanın, iki araba arasına sıkışmış bir kızın görüntüsünü görmekten zevk mi alıyor.. Bu görüntülerin sayısı arttıkça insanlar bir müddet sonra belki şiddete karşı duyasızlaşacaklar, şiddet onlar için normal bir olaylar serisi haline gelecek, şiddet beyinlerinin içinde yer edecek. Bu anlamda ŞİDDETE HAYIR kampanyaları başlayan ülkemizde bu olaya biz öncülük etmezsek kim edecek......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Temmuz 2006, 14:12:58 | #8 |
|
Ssoydan
Ziyaretçi
|
Ayrıca nasıl ki site de oppsgrafik bir başlığın kişilerin hoşuna gitmeyeceği bilinerek açılmıyorsa, şiddet içeren Görsel yayınların da bu anlamda düşünülmesi gerektiğine inanıyorum...
Rahatsız olanlar girmesin demek cok anlamsız geliyor, yayınlanan her yazı ,resim vs vs insanlarla paylaşılmak için kullanılıyor... Bakmayız olur biter ve de bizi rahatsız etmaz mantığıyla olaya yaklaşmak bizim halkımızın en güzel huylarından biri olmuş olsa gerek ki, her olaydan bu sözle sıyrılmaya çalışıyoruz....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2006, 14:21:29 Gönderen: Ssoydan »
|
|
|
|
|
| 03 Temmuz 2006, 14:33:17 | #9 |
queen89
Efedra Genci

Açtığı Konular: 0
Ruh Halim
|
Ben de Soydan a katılıyorum.Eowyn kendin örümceklerden hoşlanmamana rağmen o bölüme merak ettiğinden girdiğini yazmıştın şimdi ise istemeyenler girmesin diyorsun ben de senin gibi hoşlanmama rağmen merak edip giriyorum o yüzden ortasını bulup aşırı görüntüleri kaldıralım diyorum ve halloween bu konuda hassas olduğun için TEŞEKKÜRLER.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Temmuz 2006, 14:37:47 | #10 |
|
|
|
| 03 Temmuz 2006, 16:28:09 | #11 |
VLahovLak
Efedra Genci

Açtığı Konular: 255
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
rahatsız olan girmesinn illa girip bakacak yada yorum yazsın die bi şey yok.Ben rahatsız değilim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Temmuz 2006, 16:33:53 | #12 |
zalayeta
Efedra Genci

zzzzzzzzzzzz !!!
Ruh Halim
|
buradaki insanlar kafasına balta geçirilmiş, kolunu kıyma makinasına kaptırmış bir çocucuğun, beyni paramparça olmuş bir insanın, iki araba arasına sıkışmış bir kızın görüntüsünü görmekten zevk mi alıyor.. Bu görüntülerin sayısı arttıkça insanlar bir müddet sonra belki şiddete karşı duyasızlaşacaklar, şiddet onlar için normal bir olaylar serisi haline gelecek, şiddet beyinlerinin içinde yer edecek. Bu anlamda ŞİDDETE HAYIR kampanyaları başlayan ülkemizde bu olaya biz öncülük etmezsek kim edecek......
katılıyorum ve destekliyorum sonuna kadar
|
|
|
|
|
|
.........gxu...........
|
|
|
| 03 Temmuz 2006, 16:45:48 | #13 |
|
Ssoydan
Ziyaretçi
|
arkadaşlar daha önje de dedım burda cok kötü bi yanlıslıklar var.başlıgın adı ne GERİLİM & KORKU bu ilginç ölumlerde nerde korku gerılım anlamadım.burda bi konu var adı araba reklamı baslıkLı olması lazım o tür videolar ve sakalar olabılır konu budur.ßu şekıLDe olursa bu bölum böle yurur arkadaşlar yoqsa iş çığrından cıkar saygıLar  korku ve gerilimden ziyade TİSKİNTİ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Temmuz 2006, 17:06:46 | #14 |
|
EoWyN
|
Ben de Soydan a katılıyorum.Eowyn kendin örümceklerden hoşlanmamana rağmen o bölüme merak ettiğinden girdiğini yazmıştın şimdi ise istemeyenler girmesin diyorsun ben de senin gibi hoşlanmama rağmen merak edip giriyorum o yüzden ortasını bulup aşırı görüntüleri kaldıralım diyorum ve halloween bu konuda hassas olduğun için TEŞEKKÜRLER.
tmm kaldırılsın aşırı görüntülerr o saman...ben yine söylemek istiyorumm bu tür şeylerden hoşlandığım için değill merak ettiğim için giriyorumm sewk aldığım falan yok yanii yanlış anlaşılmasınn ltf..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Temmuz 2006, 00:23:31 | #15 |
devil_corpse
Efedra Genci

Açtığı Konular: 41
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
ADI ÜZERİNDE KORKU VE GERİLİM buraya giren ne diye giriyo korkuç şeyler görmek için , eğen sen örümceklerden korkup yine de bakıyosan o senin sorunun ... eminim ki sen kendi gölgenden bile korkuyosundur . size kimse girin diye baskı yapmıyo siz de girmeyin o zaman bir sürü konu var bi tane değil anketlere gir sende korkuya değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Temmuz 2006, 12:35:11 | #16 |
|
Ssoydan
Ziyaretçi
|
ADI ÜZERİNDE KORKU VE GERİLİM buraya giren ne diye giriyo korkuç şeyler görmek için , eğen sen örümceklerden korkup yine de bakıyosan o senin sorunun ... eminim ki sen kendi gölgenden bile korkuyosundur . size kimse girin diye baskı yapmıyo siz de girmeyin o zaman bir sürü konu var bi tane değil anketlere gir sende korkuya değil
yaptığın bu atıflar kimedir arkadaşım??? Açık konuş kimseyi mağdur durumda bırakma! Zaten her kime ise hoş değiller, kimseyi yargılamaya hele ki kişilikleri hakında konuşmaya hiç hakkın yok!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Temmuz 2006, 14:53:47 | #17 |
zalayeta
Efedra Genci

zzzzzzzzzzzz !!!
Ruh Halim
|
korku gerillimle iğrençliği bir ayırt etmek lazım öyle değilmiii millet bas bas bağırıyor....devil sen oradan çıkmış istemeyen girmesin diosun olmaz öyle bir anlayışş arkadaşım......ben burada hertürlü kötü şeyii yazayım o zman diyeyim kii istemeyen okumasın,istemeyen bakmasınnn yanlış bir düşünce...
|
|
|
|
|
|
.........gxu...........
|
|
|
| 04 Temmuz 2006, 18:13:25 | #18 |
devil_corpse
Efedra Genci

Ruh Halim
|
Ben rahatsız deilim kim ne yaparsa yapsın, millet buraya gerilim ve korku yaşamak için bişeyler yazıo , zaten bi çoğu da korkunç deil O zaman RTÜK'e de şikayet edin de korku filmlerini kaldırsın, olur mu böyle saçmalık korku filmi sevmiyorsan zaten kanalı değiştiriyorsun o zaman sende gerilim ve korku dışında başka biyere bak, milletin kendi zevki ne yaparsa yapar sana saygı duymak düşer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Temmuz 2006, 19:51:29 | #19 |
|
EoWyN
|
sanırımm bu laff bana geldii.. insanların kişiiliklerini yargılamaya hakkın olduğunuu düşünmüyorumm.neyden korkup korkmayacağımm seni hiçç ilgilendirmess.. sen kendii işlerinle meşgull oll..istediğimm yere takılırım bu kimseyi de bağlamass.. yeterince açık konuştum sanırımm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Temmuz 2006, 23:12:45 | #20 |
zalayeta
Efedra Genci

zzzzzzzzzzzz !!!
Ruh Halim
|
Ben rahatsız deilim kim ne yaparsa yapsın, millet buraya gerilim ve korku yaşamak için bişeyler yazıo , zaten bi çoğu da korkunç deil O zaman RTÜK'e de şikayet edin de korku filmlerini kaldırsın, olur mu böyle saçmalık korku filmi sevmiyorsan zaten kanalı değiştiriyorsun o zaman sende gerilim ve korku dışında başka biyere bak, milletin kendi zevki ne yaparsa yapar sana saygı duymak düşer
devil arkadaşım sen daha gerçek hayatla hayal perdesini bile birbirine benzetip ayırt edemiyorsun kusura bakma...benim tepkim yazılara değil elbette gösterilen insanların pskolojine zararlı resimler tepkime sebep... hala insanların seçimine saygı duy diyorsun bazı durumlarda bazı insanlar bazı olaylara dur demelii.... benim gibi düşünen insanlar dur diyorrr iştee..... anladın umarımm....
|
|
|
|
|
|
.........gxu...........
|
|
|
| 04 Temmuz 2006, 23:14:31 | #21 |
zalayeta
Efedra Genci

zzzzzzzzzzzz !!!
Ruh Halim
|
ha bu arada rahatsız değilsen kendi hayatını yaşa karışma fazla birşeye.....
|
|
|
|
|
|
.........gxu...........
|
|
|
| 04 Temmuz 2006, 23:27:37 | #22 |
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Açtığı Konular: 114
Rep Puanı: 70
Ruh Halim
|
Şiddetin nedeni ile sonucunu karıştırmayalım bence...
Bunlar şiddet, kaza, vb, sonucu ortaya çıkmış görüntüler... Bu tür görüntüler bizi biraz da olsun geyikten
saçmalıklardan uzaklaştırıyor bana kalırsa...
yaşamın böyle bir yönü de var...
bu yanını da diğer yanlarına yaptığımız gibi görmezden gelip gelmemek bize bağlı...
Bu bölümün efedra'da olmasını sonuna kadar destekliyorum...
ama başlıkların daha ayrıntılı olması herkes için daha iyi olur...
Anımsamak gerekir ki yaşam yalnızca siyah ve beyaz değildir... geri kalanları görmezden gelmeyelim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Temmuz 2006, 12:17:03 | #23 |
zalayeta
Efedra Genci

zzzzzzzzzzzz !!!
Ruh Halim
|
hayatın gerçekleri bunlar doğrudur .... ancak hayatın gerçeklerini fotoğraflara bakıp anlayamayız yaşanarak öğrenilir herşey ... bunlar görüntülerin çıkış kaynağı ne olursa olsun insanlara karamsarlık aşılamaktan başka bir işe yaramıyuor bence.....
|
|
|
|
|
|
.........gxu...........
|
|
|
| 05 Temmuz 2006, 16:58:40 | #24 |
devil_corpse
Efedra Genci

Ruh Halim
|
neyi ayırt edip edememem seni ilgilendirmez bu benim görüşüm insanların zorla görüşlerini değiştirmezsin nasıl ki sen sabit fikirliysen bu konuda ben de sabit fikirdeyim ... O0 kızma gücenme ama bu benim görüşüm =H kimseyle de bu yüzden tartışmak istemem, bir daha msj yazacak olursanız da cevaplamıyacağım son sözümü söyledim çünkü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|