Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 04:24:06

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: ahiretten e-mail ve türkler tarafından icat edilmesi beklenenler  (Okunma Sayısı 134 defa)
08 Haziran 2006, 12:22:28 #0
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...

Açtığı Konular: 24

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

Newyork sokaklarının karla kaplı soğuk kış günlerinin birinde, ikisi de Amerika'nın değişik bölgelerinde iş gezilerinde olan karı koca, Florida da buluşup, yaz sıcaklarının yaşandığı bu bölgede bir kaç gün dinlenmeye karar verirler.
Florida'ya karısından önce giden koca ,ertesi gün için karısına da yer ayırttırdıktan sonra, ona bir e-mail gönderir. Fakat mesaj, adresi bir harf yanlış yazdığı için karısına değil de, bir gün önce ölen papazın karısına gider. Papazın en az kendisi kadar yaşlı karısı, bilgisayar ekranındaki mesajı okuyunca korkunç bir çığlık atarak yere düşer. Kocasının ölümünden dolayı zaten çok üzgün olan kadının çığlığı üzerine ev halkı odaya dolar ve hemen herkes, yaşlı kadına yardım için koşuşturmaya başlar. Kadın bir süre sonra kendine gelir ve ne olduğunu soranlara korku içinde bilgisayarı gösterir. Hane halkı bilgisayara baktıklarında ekranda şöyle bir mesaj görürler.

" Sevgili karıcığım! Buraya ulaşır ulaşmaz, öncelikle yarın senin gelişinle ilgili bütün işlemleri tamamladım, sonrada bana ayrılan yerime yerleştim. Burası gerçektende dedikleri gibi çok sıcak...
seni özlemle bekliyorum. KOCAN..."

-Bitmeyen piknik tüpü
-Sigara cepli çorap
-Topuğu basık ayakkabı
-Köpüklü su musluğu ve şampuan konulan şofben
-Elektrik sayacı durduracağı
-Laf atan korna
-Güdümlü anne terliği
-Kurban kesme makinesi
-Basamakta durana çarpmayan otomatik kapı
-Otobüste yan koltukta oturan kişinin gazetesini rahat bir şekilde okuma imkanı veren zoom'lu gözlük
-Düğmesine basıldığında 'du-lu-luu' sesi veren akbil taklidi anahtarlık
-Ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak
-Polis kontrolünden 300 metre önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri

sirit
HaZaL-... 
Ben bir maNgadır tutturmuşum
Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var maNga
Bundan böyle dünyada
Müziğin adı maNga olsun...
(ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)

ATAMIZA SAYGI
SYSTEM OF A DOWN A HAYIR!
TÜRKÇENE SAHİP ÇIK
TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
08 Haziran 2006, 13:21:18 #1
!_DrEaM 's_!
O bir Efedralı

çok mutlu :)))

Açtığı Konular: 16

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

cok güzelll sirit sirit sirit bende buna benzer bişey koymuştum siteye.saolll gozkirp
10 Ocak 2008, 11:39:40 #2
KzAnS_chAmUR
O bir Efedralı

Hızlı Yaşa Erken Öl,Ölümün Yakışıklı Olsun

Açtığı Konular: 160

Rep Puanı: 10
Ruh Halim

bunları daha öncede okumuştum yine de teşekkürler
ONUR KURAL

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: