Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 01:34:21

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Bayanlar(Sinir Yapmadan Lütfen :) )  (Okunma Sayısı 564 defa)
14 Şubat 2007, 22:44:42 #0
jojo
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 9

Rep Puanı: 2
Ruh Halim

YORUMSUZ !...

AMA BEYLER BAYILACAKLAR... Biraz da düşündürücü...

PAKİZE SUDA 'nın bir yazısı..... (son cümleye dikkat)

* Bütün kadinlar birbirlerini rakip olarak görürler. Birbirlerini kiskanmalari için ayni meslekten olmalariyla da menfaatlerinin çatismasi falan sart degildir.

* Ortalikta kendilerinden baska kadinlarin da dolasiyor olmasi, kiskanmalari için yeterli bir sebeptir.

Yolu kadinlarin görev yaptigi bir yere, örnegin bir banka subesine düsen bir kadin, gördügü muameleden bunu sip diye anlayabilir.

* Bütün kadinlarin mutlaka kosulacak sartlari vardir. "Seninle evlenirim ama...", "dedigini yaparim ama...

* Nedense bütün ask siirleri, en duygulu sarki sözleri hep erkekler tarafindan yazilmistir. Çok duygulu olduklari söylenen kadinlarin bu sirada ne yaptiklari merak konusudur.

Bence kadinlar o sirada diger kadinlari incelemekle mesguldürler. "Ne giymis, ne takmis, benden güzel mi?" Vs...

* Erkekler (eger ruh hastasi degillerse) eslerini çok yakin arkadaslarindan, akrabalarindan, yani olur olmaz herkesten kiskanmazlar.

Oysa kadinlar, hiç ayrim yapmaksizin, ömür boyunca, istisnasiz her disiden kiskanirlar kocalarini.

* Kendisinden 30 yas büyük bir kadinla, sirf parasi için evlenen pek az erkek vardir. Buna karsilik etraf, babasi, hatta dedesi >>>>>>>>>>yasinda, ama mutlaka zengin erkeklere asik olan(!)

kadinlarla doludur.

* Hiçbir kadin çalistigi yerde üstünün kadin olmasini istemez.

Vallahi bunu ben söylemiyorum, anketler öyle diyor.

* Erkekler kadinlardan ilgi, sefkat, sevgi disinda pek bir sey beklemezler. Kadinlara bunlar asla yetmez, ilave olarak iki bilezik, bir yüzük gerekir çogu zaman.

* Gelin-kaynana çekismesinin fikralara geçtigi ülkemizde hiç damat-kayinpeder çekismesine tanik oldunuz mu? "Elti gemisi yürümez"

diye bir söz vardir da neden bacanaklar için söylenmis benzer bir laf yoktur?

* Evli kadinla iliskiye giren çok az erkek vardir. Buna karsilik evli erkekle hiç düsünmeden iliskiye giren kadin sayisi benim bildigim, gördügüm, duydugum kadariyla bir hayli kabariktir.

* Erkekler bir araya geldiklerinde isten, politikadan, futboldan bahsederler genellikle. Kadinlar bir araya geldiginde ise vay o anda orada olmayan diger kadinlarin haline!

* Eslerinden, "yorgunum", "basim agriyor" bahanesiyle mümkün oldugunca kaçan kadinlar, ortaya ikinci bir kadin çiktigi zaman aniden kocalarini çok sevdiklerini(!) fark ederler.

* Kocasi tarafindan aldatilan kadinlar genellikle bosanmak yerine, bir çocuk daha yapmayi tercih ederler. Tersi durumda ise erkekler kadinlar kadar akilli olmadiklari için bunu gurur meselesi yapar ve kadini hemen bosamaya kalkarlar.

* Kadinlar evde aksama kadar istedikleri gibi yasarlar. Ne karisanlari ne de görüsenleri vardir. Erkeklerin aksamdan aksama geldikleri evlerinde pek de özgür olduklari söylenemez. Kendilerine durmadan oraya oturmamasi, sigarasinin külüne dikkat etmesi, ayakkabisini çikarmasi hatirlatilir.

* Kadinlar aksama kadar kocalarinin bilgisi disinda istedikleri arkadaslarini misafir ederler. Oysa hiçbir erkek karisindan izin almadan eve bir erkek arkadasini getiremez. Hatta izin alarak bile...

* Kadinlar her istediklerinde eslerinden izin almadan annelerini ziyaret edebilirler. Erkekler ne haberli, ne habersiz, yanlarinda esleri olmadan asla annelerine ugrayamazlar.

* Kadinlar bütün iliskilerinde hesap kitap içindedirler. Asla seffaf degildirler. Hoslanirlar, hoslanmaz gibi davranirlar, isterler, istemez gibi yaparlar. Esleriyle sorunlarini çözmede bedenlerini silah olarak kullananlar bile vardir.

* Vücutlarini göstermeye bayilirlar.

Açik, dar, seffaf, kisa giyerler.Sonra da "neden bakiyorsunuz?"

diye sinirlenirler. Aslinda amaçlari baktirmaktir, ama bunu asla kabul etmezler. Özgürlükten, rahatliktan, medeniyetten falan söz ederler. Nereden biliyorsun, derseniz, ben de kadinim oradan biliyorum.

NOT: Istisnalar kaideyi bozmaz (Bu yaziyi okuyan bütün kadinlar kendini istisna olarak kabuledecektir).
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

türünün son örneği (:
14 Şubat 2007, 22:53:48 #1
ceremik
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

istisnayım istisnayım oleeeeeeyy :dans  :baby esne
15 Şubat 2007, 09:39:59 #2
jojo
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 9

Rep Puanı: 2
Ruh Halim

istisnaLAr kaideyi bozmaz kahkaha
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

türünün son örneği (:
17 Şubat 2007, 16:08:52 #3
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~

Açtığı Konular: 189

Rep Puanı: 15
Ruh Halim

diye sinirlenirler. Aslinda amaçlari baktirmaktir...

cok dogru... kahkaha
30 Mayıs 2007, 18:33:54 #4
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

C/P Tarih: 11 Ocak 2006, 21:28   Mesaj konusu: BAYANLAR (Sinir yapmadan lütfen gulumse

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
YORUMSUZ !...

AMA BEYLER BAYILACAKLAR... Biraz da düşündürücü...

PAKİZE SUDA 'nın bir yazısı..... (son cümleye dikkat)

* Bütün kadinlar birbirlerini rakip olarak görürler. Birbirlerini kiskanmalari için ayni meslekten olmalariyla da menfaatlerinin çatismasi falan sart degildir.

* Ortalikta kendilerinden baska kadinlarin da dolasiyor olmasi, kiskanmalari için yeterli bir sebeptir.

Yolu kadinlarin görev yaptigi bir yere, örnegin bir banka subesine düsen bir kadin, gördügü muameleden bunu sip diye anlayabilir.

* Bütün kadinlarin mutlaka kosulacak sartlari vardir. "Seninle evlenirim ama...", "dedigini yaparim ama...

* Nedense bütün ask siirleri, en duygulu sarki sözleri hep erkekler tarafindan yazilmistir. Çok duygulu olduklari söylenen kadinlarin bu sirada ne yaptiklari merak konusudur.

Bence kadinlar o sirada diger kadinlari incelemekle mesguldürler. "Ne giymis, ne takmis, benden güzel mi?" Vs...

* Erkekler (eger ruh hastasi degillerse) eslerini çok yakin arkadaslarindan, akrabalarindan, yani olur olmaz herkesten kiskanmazlar.

Oysa kadinlar, hiç ayrim yapmaksizin, ömür boyunca, istisnasiz her disiden kiskanirlar kocalarini.

* Kendisinden 30 yas büyük bir kadinla, sirf parasi için evlenen pek az erkek vardir. Buna karsilik etraf, babasi, hatta dedesi >>>>>>>>>>yasinda, ama mutlaka zengin erkeklere asik olan(!)

kadinlarla doludur.

* Hiçbir kadin çalistigi yerde üstünün kadin olmasini istemez.

Vallahi bunu ben söylemiyorum, anketler öyle diyor.

* Erkekler kadinlardan ilgi, sefkat, sevgi disinda pek bir sey beklemezler. Kadinlara bunlar asla yetmez, ilave olarak iki bilezik, bir yüzük gerekir çogu zaman.

* Gelin-kaynana çekismesinin fikralara geçtigi ülkemizde hiç damat-kayinpeder çekismesine tanik oldunuz mu? "Elti gemisi yürümez"

diye bir söz vardir da neden bacanaklar için söylenmis benzer bir laf yoktur?

* Evli kadinla iliskiye giren çok az erkek vardir. Buna karsilik evli erkekle hiç düsünmeden iliskiye giren kadin sayisi benim bildigim, gördügüm, duydugum kadariyla bir hayli kabariktir.

* Erkekler bir araya geldiklerinde isten, politikadan, futboldan bahsederler genellikle. Kadinlar bir araya geldiginde ise vay o anda orada olmayan diger kadinlarin haline!

* Eslerinden, "yorgunum", "basim agriyor" bahanesiyle mümkün oldugunca kaçan kadinlar, ortaya ikinci bir kadin çiktigi zaman aniden kocalarini çok sevdiklerini(!) fark ederler.

* Kocasi tarafindan aldatilan kadinlar genellikle bosanmak yerine, bir çocuk daha yapmayi tercih ederler. Tersi durumda ise erkekler kadinlar kadar akilli olmadiklari için bunu gurur meselesi yapar ve kadini hemen bosamaya kalkarlar.

* Kadinlar evde aksama kadar istedikleri gibi yasarlar. Ne karisanlari ne de görüsenleri vardir. Erkeklerin aksamdan aksama geldikleri evlerinde pek de özgür olduklari söylenemez. Kendilerine durmadan oraya oturmamasi, sigarasinin külüne dikkat etmesi, ayakkabisini çikarmasi hatirlatilir.

* Kadinlar aksama kadar kocalarinin bilgisi disinda istedikleri arkadaslarini misafir ederler. Oysa hiçbir erkek karisindan izin almadan eve bir erkek arkadasini getiremez. Hatta izin alarak bile...

* Kadinlar her istediklerinde eslerinden izin almadan annelerini ziyaret edebilirler. Erkekler ne haberli, ne habersiz, yanlarinda esleri olmadan asla annelerine ugrayamazlar.

* Kadinlar bütün iliskilerinde hesap kitap içindedirler. Asla seffaf degildirler. Hoslanirlar, hoslanmaz gibi davranirlar, isterler, istemez gibi yaparlar. Esleriyle sorunlarini çözmede bedenlerini silah olarak kullananlar bile vardir.

* Vücutlarini göstermeye bayilirlar.

diye sinirlenirler. Aslinda amaçlari baktirmaktir, ama bunu asla kabul etmezler. Özgürlükten, rahatliktan, medeniyetten falan söz ederler. Nereden biliyorsun, derseniz, ben de kadinim oradan biliyorum.

NOT: Istisnalar kaideyi bozmaz (Bu yaziyi okuyan bütün kadinlar kendini istisna olarak kabuledecektir). 

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
30 Mayıs 2007, 18:38:41 #5
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...

Açtığı Konular: 114

Rep Puanı: 70
Ruh Halim

sana +1 karma daha verecektim ama günde 1 puan ne yazık ki...

ne diyeyim...

zavallı biz...
03 Haziran 2007, 16:20:24 #6
fireboy
Ziyaretçi

doğru söze ne denir
05 Haziran 2007, 12:15:50 #7
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....

Açtığı Konular: 219

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

bence tamamenn doğruu istisnayım falan demiyorumm..
   açıkçasıı bunlar acı gerçekler..sirit

05 Haziran 2007, 12:16:59 #8
rock_me
O bir Efedralı

Wake me up

Açtığı Konular: 256

Rep Puanı: 60
Ruh Halim

bence tamamenn doğruu istisnayım falan demiyorumm..
   açıkçasıı bunlar acı gerçekler..sirit

tamamen katılıyorumm

It's not fair!
This world!

www.whitestripes.net

www.evanescence.com

www.korn-turkey.net[/url
05 Haziran 2007, 15:40:59 #9
"***∂נтiєѕтσ****"
Efedra Genci

http://tr.netlog.com/__YAGIZ_

Açtığı Konular: 29

Rep Puanı: 6
Ruh Halim

bencede bayanlar böle

05 Haziran 2007, 18:50:21 #10
Fevzi KESMEZ™
O bir Efedralı

GÜLSÜN GÜNEŞİ KISKANDIRAN GÖZLERİN!!!

Açtığı Konular: 59

Rep Puanı: 9
Ruh Halim

çok güsel yazmış Pakize Suda alkışlamak istiyorum

13 Haziran 2007, 23:07:49 #11
immortalerror
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 5

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

güzel doğru şeyler var sirit bende anlamazdım kızlar kısa giyer millet bakınca kızar diye demkki hoşlarına gidiyo... bu durumda erkekler ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz !! diyip kapatayım gulumse
Bir japon atasözü derki : Eşeğini hep soğan ile beslersen, ne zaman yanında osursa gözün yaşarır..
15 Haziran 2007, 23:07:26 #12
fuulya
Efedra Genci

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

ewet söyledikleri doğru ama bazı yerleri saçma (yada ben gerçekleri hala kabul edemiyorum)
16 Haziran 2007, 13:18:27 #13
-dumancı-
Efedra Genci

BELKİ ALIŞMAM LAZIM YALNIZLIĞA!!!

Açtığı Konular: 24

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

bunların hepsi bence doğru yani   sirit  sirit

16 Haziran 2007, 13:41:19 #14
qONca
Efedra Genci
*

qNc

Açtığı Konular: 15

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

chOq yanLı$ herr kadln böLe deiLdirr ben üstümee aLlNmlOrmm sirit
08 Temmuz 2007, 09:08:30 #15
ahmet demirci[sebastiyan]
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 2

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

neden wercem diyipde wermiyosunuzqi...
09 Temmuz 2007, 11:17:40 #16
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...

Açtığı Konular: 24

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

walla allaha şükür öle kıskanma huyum cozutuk bi biçimde değil sirit kendi capımda kıskanırım ama belli etmem içimde ..
HaZaL-... 
Ben bir maNgadır tutturmuşum
Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var maNga
Bundan böyle dünyada
Müziğin adı maNga olsun...
(ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)

ATAMIZA SAYGI
SYSTEM OF A DOWN A HAYIR!
TÜRKÇENE SAHİP ÇIK
TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
11 Temmuz 2007, 21:37:01 #17
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 43
Ruh Halim

Bu kadar  ıstısna da cok ama bı yanlıslık var ee sonusta Pakıze Suda da bı kadın demı ehuehu
BİR KALEMDE ANLATSAM
İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN
BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN
İÇİMDE DERİN İZLER VAR
NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA?
SENDE BİR FARKINA VARSAN
YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI
HEP BAŞKASINDA ARARSAN
BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR
YIKILMAZ NE YAPSAN
GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA
KATİL OLUR İNSAN!
HER DENİLENE ALDANSAM
İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM
İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM
İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR
EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME
VE NİHAYET DEĞİŞTİM
SİVRİLTTİM KENDİMİ
BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR
YIKILMAZ NE YAPSAN
GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA
KATİL OLUR İNSAN!
DÖKÜLSÜN BİRER BİRER
İÇİMDEKİ SESLER
KURTULAYIM LANETTEN
DÖN VE BAK KENDİ HALİNE
NEDEN BU KİN, BU NEFRET?
GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ
LANETLER DİNMEZ
İNANÇSIZ KALDIĞINDA
07 Ağustos 2007, 02:02:03 #18
SecretFeels
Efedra Genci
**

***HaYaTTaN HeR ZaMaN ZeVk aLMaYa BaK***

Açtığı Konular: 45

Rep Puanı: 9
Ruh Halim

Bütün kadınlar birbirlerini rakip olarak görürler. Birbirlerini kıskanmaları için ayni meslekten olmaları ya da menfaatlerinin çatışması falan şart değildir. Ortalıkta kendilerinden başka kadınların da dolaşıyor olması, kıskanmaları için yeterli bir sebeptir. Yolu kadınların görev yaptığı bir yere, örneğin bir banka şubesine düsen bir kadın,gördüğü muameleden bunu şıp diye anlayabilir.
Bütün kadınların mutlaka koşulacak şartları vardır. seninle evlenirim ama… , dediğini yaparım ama… Nedense bütün aşk şiirleri, en duygulu şarkı sözleri hep erkekler tarafından yazılmıştır, çok duygulu oldukları söylenen kadınların bu sırada ne yaptıkları merak konusudur. Bence kadınlar o sırada diğer kadınları incelemekle meşguldürler. ne giymiş, ne takmış, benden güzel mi? Vs
Erkekler (eğer ruh hastası değillerse) eşlerini çok yakın arkadaşlarından, akrabalarından, yani olur olmaz herkesten kıskanmazlar.Oysa kadınlar, hiç ayırım yapmaksızın, ömür boyunca, istisnasız her dişiden kıskanırlar kocalarını.
30 yaş büyük bir kadınla, sırf parası için evlenen pek az erkek vardır. Buna karşılık etraf, babası, hatta dedesi yaşında, ama mutlaka zengin erkeklere aşık olan (!) kadınlarla doludur. Hiç bir kadın çalıştığı yerde üstünün kadın olmasını istemez. Vallahi bunu ben söylemiyorum, anketler öyle diyor.
Erkekler kadınlardan ilgi, şefkat, sevgi dışında pek bir şey beklemezler. Kadınlara bunlar asla yetmez, ilâve olarak iki bilezik , bir yüzük gerekir çoğu zaman. Gelin-kaynana çekişmesinin fıkralara geçtiği ülkemizde hiç damat-kayınpeder çekişmesine tanık oldunuz mu? Elti gemisi yürümez diye bir söz vardır da neden bacanaklar için söylenmiş benzer bir lâf yoktur?
Evli kadınla ilişkiye giren çok az erkek vardır. Buna karşılık evli erkekle hiç düşünmeden ilişkiye giren kadın sayısı, benim bildiğim , gördüğüm, duyduğum kadarıyla bir hayli kabarıktır.
Erkekler bir araya geldiklerinde işten, politikadan, futboldan bahsederler genellikle. Kadınlar bir araya geldiğinde ise vay o anda orada olmayan diğer kadınların hâline!
Eşlerinden, yorgunum , başım ağrıyor bahanesiyle mümkün olduğunca kaçan kadınlar, ortaya ikinci bir kadın çıktığı zaman âniden kocalarını çok sevdiklerini (!) fark ederler. Kocası tarafından aldatılan kadınlar genellikle boşanmak yerine, bir çocuk daha yapmayı tercih ederler. Tersi durumda ise erkekler kadınlar kadar akıllı olmadıkları için bunu gurur meselesi yapar ve kadını hemen boşamaya kalkarlar.
Kadınlar evde akşama kadar istedikleri gibi yaşarlar.Ne karışanları ne de görüşenleri vardır. Erkeklerin ise akşamdan akşama geldikleri evlerinde pek de özgür oldukları söylenemez. Kendilerine durmadan oraya oturmaması, sigarasının külüne dikkat etmesi, ayakkabısını çıkarması hatırlatılır.
Kadınlar akşama kadar kocalarının bilgisi dışında istedikleri arkadaşlarını misafir ederler. Oysa hiç bir erkek karısından izin almadan eve bir erkek arkadaşını getiremez. Hatta izin alarak bile. Kadınlar her istediklerinde eşlerinden izin almadan annelerini ziyaret edebilirler. Erkekler ne haberli, ne habersiz, yanlarında eşleri olmadan asla annelerine uğrayamazlar.
Kadınlar bütün ilişkilerinde hesap kitap içindedirler. Asla şeffaf değildirler. Hoşlanırlar, hoşlanmaz gibi davranırlar, isterler, istemez gibi yaparlar. Eşleriyle sorunlarını çözmede bedenlerini silâh olarak kullananlar bile vardır. Vücutlarını göstermeye bayılırlar. Açık, dar, şeffaf, kısa giyerler. Sonra da neden bakıyorsunuz? diye sinirlenirler.Aslında amaçları baktırmaktır, ama bunu asla kabul etmezler,özgürlükten, rahatlıktan, medeniyetten falan söz ederler. Nerden Biliyorsun Demeyin!.
NOT: İstisnalar kaideyi bozmaz. (Bence de bunu okuyan bütün kadınlar kendini istisna olarak kabul edecektir.)
Pakize SUDA
alıntıdır..

Bence çok hakLı bi yazı peki siz bayanlar bu durumu nasıl değerlendiriyosunuz?
07 Eylül 2007, 16:30:54 #19
eMbeR_
Efedra Genci

Açtığı Konular: 29

Rep Puanı: 44
Ruh Halim

yok bea yawww okadarda değil yaneee

29 Haziran 2008, 20:53:43 #20
rosechina
O bir Efedralı

zerofour04<3

Açtığı Konular: 74

Rep Puanı: 40
Ruh Halim

bazıları doğrı olabilir ama abartıLmış :SS yine saol pylaşım için. gulumse
I wiLL find another you ((04))

BeLki güneş bi gün ikimiz için doğar