Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
03 Aralık 2008, 11:13:33

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Biraz saçma biraz iğrenç ama yine de komik  (Okunma Sayısı 69 defa)
18 Ağustos 2008, 17:13:50 #0
ÇoKopReNsEs
Moderator

๔๏ภ’t ภєє๔ ค ๓คภ..10un 100ünden ...

Açtığı Konular: 153

Rep Puanı: 70
Ruh Halim

Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'

Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı.'

Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle dedi:
'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'

Geçtiğimiz ramazanın Kadir Gecesi'nde teravih namazını kılmak için camiye gittim. Erkekler alt bölümde, kadınlar ise perdeyle ayrılmış üst bölmede hep birlikte namaza durduk. Kadınlar her defasında secdeye 3-4 saniye geç vardıklarından, üstten gelen ses ile bizim hareketlerimiz arasında bir uyumsuzluk başgösterdi. Bu keyfe keder 'senkronizasyon sorunu' mahalle imamımızın, akıllara ziyan bir şekilde duruma müdahale ederek üst kata seslenmesi ile son buldu:
'Bayanlar! Geç kalmayın, erkeklerle yatıp, erkeklerle kalkın!'

Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or…..pu var Tamam' diye bir telsiz anonsu gelmiş.
Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer ucundaki memura;

- 'Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış.
On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.
- 'Komiserim malum kadınlar or…..pu degilmiş Tamam'

Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'....

BeNi bEnDeN BaSkA KiMsE İlGiLeNdİrMeZ KiMsEnİnDe bEnLe iLgİlEnMeSİ GeReKmEz..bİr cIgLıK BulSaM hİç sUsMaYaN yAdA Bi CüMlE YaNlIz bEnİ AnLaTaN !!!
18 Ağustos 2008, 17:16:41 #1
αмвαѕѕαdσя
O bir Efedralı

тнє υℓтιмαтє ∂яινιηg мα¢нιηє

Açtığı Konular: 69

Rep Puanı: 107
Ruh Halim

son 3ü gerçekten de çok güzeldi uhaha Teşekkürler...

Dünya Türk'ün Kudretini Unutmuşsa Gökte Çakan Yıldırımlara Baksın!
Gökte TANRI yerde BİZ!!
18 Ağustos 2008, 17:17:53 #2
YuNuZz
O bir Efedralı

- - - Asi - Ruh - - -

Açtığı Konular: 66

Rep Puanı: 47
Ruh Halim

bunlarda süper  alkış

sağolasın ya güldüm baya  zuhaha
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
28 Eylül 2008, 21:20:36 #3
bLoOd__LiNe
O bir Efedralı

150 kişiden biri :D

Açtığı Konular: 67

Rep Puanı: 29
Ruh Halim

isteyen takabilir  zuhaha

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: