| 08 Nisan 2007, 22:37:28 | #100 |
|
fireboy
Ziyaretçi
|
 |
|
|
kadının biri kocasını gönderdikten sonra eve erkek alıyormuş. Bu sırada küçük çocuğunu da dolabın birinin içine hapsediyormuş ki görmesin. bir gün yine altakke-verkülah yaparken kocası gelince adamı da çocuğun olduğu dolaba don gömlek kilitlemiş.
içerde çocuk adama bakmış, amca ayıcığımı sana satıyım mı? diye sormuş. adam istemem diyince bağırırım ha deyip ayıyı 50 dolara adama satmış
aradan bir dakika geçmeden amca ayımı geri verir misin? demiş. vermem cevabına karşılık da bak bağırırım deyince adam dolaptan çıkana kadar bütün parasını sömürmüş
gitmiş bu paralarla kendine bisiklet almış. babası bisikleti görünce joe nerden buldun parayı diye sormuş
o da yerde buldum babacım demiş. adam da sus yalan söyleme o kadar para yerde bulunmaz çabuk git sat o bisikleti parasını kilisenin kumbarasına at sonra da git günah çıkar demiş
çocuk denildiği gibi gitmiş satmış atmış girmiş günahçıkarma kabinine
peder demiş benim bir ayıcığım vardı.
bunun üzerine peder gürlemiş: "ulan senin ayını da ananı da... beni burda da mı buldun pez......k
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Nisan 2007, 02:14:23 | #101 |
MeY_MeY
Efedra Genci

!!! Zaman Geçer, Büyürüz, SertLeşir DünYa !!!
Açtığı Konular: 151
Rep Puanı: 21
Ruh Halim
|
 |
|
|
Turkiye bu fikraya guluyor  Adamin biri bara girer ve kendisine bir icki soyler. Barmen bir robottur. Adama mukemmel hazirlanmis bir kokteyli cabucak servis yaparken sorar: "IQ'un kac?" Adam "150" diye cevaplar.. Robot adamin IQ seviyesine gore sohbete baslar,uzunuzun Quantum fizigi,kuresel isinma, biyoteknoloji, ekonomi, insanligin seksuel gelisimi uzerine konusur.. Adam robotun bilgisinden etkilenerek kendi kendine "Bu gercekten inanilmaz" diye dusunur ve robotu denemeye karar verir. Bardan kalkar, tekrar kapidan girer bara gelir ve yeni bir icki soyler. Robot yine mukemmel hazirladigi ickiyi cabucak servis yapar ve sorar: "IQ'un Kac?" Adam "100 civari" diye cevaplar.Robot bu kez uzun uzun sohbete baslar ama bu kez futbol, borsa, arabalar,raki ve gogusler hakkinda sohbet acar.Cok etkilenen adam robotu bir kez daha test etmeye karar verir ve tekrar kalkar. Yeni bir musteri gibi bara yaklasir bir icki daha soyler. Robot cabucak servis yaparken sorar: "IQ'un kac?". Adam,"mmm,sanirim 50 civari" der. Bunun uzerine robot, adama son derece yavas bir bicimde su cevabi verir: Ya...ni... Yi..ne.. Ta..yy..ip'e oy ve...re...cek...sin... de...se...ne... ! 
|
|
|
|
|
|
... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...
|
|
|
| 06 Mayıs 2007, 20:55:27 | #102 |
|
büşoo_26
Ziyaretçi
|
güzelmiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mayıs 2007, 18:07:22 | #103 |
|
heart_shaped_box
|
iki ölü kadın  Selam, benim adım Wanda. 2- Selam, benimkide Slyvia, sen nasıl öldün? 1- Donarak öldüm. 2- Ne kadar korkunç. 1- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm. 2- Peki sen nasıl öldün? 1- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum. 2- Sonra ne oldu? 1- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını ama her yeri aradım fakat bulamadım. Ama aşırı yorulmuştum, kalp krizi geçirdim ve öldüm. 2- Keşke derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mayıs 2007, 20:50:10 | #104 |
|
fireboy
Ziyaretçi
|
müthiş müthiş saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mayıs 2007, 22:04:23 | #105 |
müşo
O bir Efedralı

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "
Açtığı Konular: 312
Rep Puanı: 63
Ruh Halim
|
Amerika'da bir fuar açılmıştı. Fuarda zencileri beyaza dönüştüren bir makine tanıtılıyordu. Denemek 10 dolardı. iki zenci fuarı gezerken bu makineyi gördüler ve denemeye karar verdiler. Birinin 11 doları diğerinin ise 9 doları vardı. 9 doları olan arkadaşına dönüp -Sen 1 dolarını bana ver. Gidip birlikte beyaz olalım. dedi. Arkadaşı ise : -Dur! Önce ben gireyim, deneyeyim. Eğer memnun kalırsam sana 1 dolarımı veririm. Sen de beyaz olursun. dedi. Anlaştılar. Zenci gidip makineye girdi ve bir süre sonra beyaz olarak çıktı. Dışarıda kalan zenci duruma çok sevinmiş olarak arkadaşının yanına gidip : -Hadi dedi. 1 doları ver ben de beyaz olayım. -Hadi oradan pis zenci!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mayıs 2007, 22:05:00 | #106 |
müşo
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
TEMEL ASKERDE
Yeni asker olan Temel'e komutanı sormuş: "Savaşta siperdesin, sağ taraftan düşman askeri geldiğini gördün. Peki ne yaparsın?" Temel heyecanla cevap vermiş: "Hemen çevirir silahımı üzerlerine ateş açarım komutanım." Komutan tekrar sormuş. "Peki, karşıdan geliyorsa?" "Karşıya ateş açarım komutanım." "Arkadan geliyorsa?" Temel dayanamamış; "Komutanım, bu ordunun benden başka askeri yok mu? demiş."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Mayıs 2007, 01:45:06 | #107 |
|
bashbash
|
Rus fizikciler yerin 100 metre altinda bakir tel bulduklarini, bunun ise atalarinin bundan 300 yil öncesinde telefon sebekelerinin oldugunu kanitladigini duyurdular.
Bu olaydan 1 hafta sonra Amerikan gazetelerinde ilginç bir manset. Amerikan bilim adamlari yerin 200 metre altinda 450 yil öncesine ait fiber optik hatlar bulduklarini, bunun ise, Amerikan toplumunun Ruslardan 450 yil öncesinde gelismis digital haberlesme sistemleri oldugunu söylediler.
Bir hafta geçmeden Türk gazetelerinde yeni bir manset. Türk bilim adamlari yerin 500 metre altina kadar kazdiklarini ve hiçbirsey bulamadiklarini, bunun ise atalarinin 600 yil öncesinde kablosuz (wireless) iletisim sistemlerini kullandiklarini söylediler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Haziran 2007, 16:38:25 | #108 |
müşo
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
 |
|
|
Temel kamyon söförüymüs. Bir gün kamyonu ile yokus asagi inerken freninin patladigini farketmis. Ileriye dogru baktiginda da yolun ikiye ayrildigini görmüs. Bir tarafta pazar kuruluymus ve yüzlerce insanin alisveris yapiyormus. Diger tarafta ise küçük bir çocuk yolun ortasinda oyun oynamaktaymis. Temel çok hizli bir sekilde düsünerek pazar yerune çirersem pi sürü insan ölür en eyisu çocigu ezeyum demis. Ertesi gün gazetelerde söyle bir baslik; pazara giren kamyon dehset saçti. 150 ölü… Temel e sormuslar : - Sende hiç kafa yokmu? Bu kadar insani ezecegine bari çocugu ezseydin. Temel cevap vermis : - Ula siz benu salak mi sandunuz? Bunu bende düsündüm… Tabii ki çocugu ezecektim ama cocuk pazara dogri kosunca ben ne yapayim…?
******************************************************************************************* Elazığ’da adamın biri kahveye girer ve oyun oynayanlara hitaben: “Hop abeler, bi dakka. Hanımından gorhanlar ayağa gahsın.” Ani bir gürültü, haydaaa herkes ayakta. Bir kişi hariç. Kahvenin tamamı hayretler içinde. Soruyu soran adam, oturan adama yaklaşır ve: “Abe helal olsun be, deliganlı adam mışsın. Harbiden sen hanımından korkmaz mısın?” Adam nefes nefesedir. Heyecanı biraz geçince: “Yav gardaşım ele bi laf ettin ki, dizlerim bağı çözüldü, galhamadım.” der.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2007, 16:29:56 | #109 |
|
heart_shaped_box
|
 |
|
|
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafindaki güzelliklere bakiyormus. "Evrim ne güzellikler yaratiyor!" diye düsünüp mest oluyormus. Birden arkasinda kocaman bir ayi belirmis ve onu kovalamaya baslamis. Adam bütün gücüyle kaçiyormus ama her arkasina bakista ayinin daha yaklasmis oldugunu farkediyormus. Dakikalarca süren bir kaçisin sonunda adamin ayagi yerdeki dala takilmis, ayi adamin üzerine atlamis, pençesini kaldirmis. Tam vurmaya hazirlanirken adam "TANRIM!!!" diye bagirmis. Bir anda zaman durmus, ayi donmus, ormandaki nehir bile akmaz olmus. Bir anda orman kararmis ve gökyüzünden bir isik hüzmesi adamin üzerine parlamis. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: "Yillarca bana inanmadin, yaratilisi kozmik bir kazaya bagladin, sana bu durumda yardim etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymaliyim?"demis. Adam utanç içinde: "Biliyorum bunca yildan sonra dindar biri olmayi istemem haksizlik, ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demis. Ses: "Peki." diye karsilik vermis ve isik kaybolmus. Nehir tekrar akmaya baslamis. Hersey eski haline dönmüs. Ayi pençesini indirmis, iki pençesini de göge dogru çevirmis, ve konusmaya baslamis: "Tanrim, senin rizkinla orucumu açiyorum, hamdolsun verdigin nimetlere."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2007, 16:32:51 | #110 |
|
heart_shaped_box
|
Adamin birini gece vakti çevirir trafik polisi ceza yazacak ya sorar ; - Beyefendi ruhsat lütfen ! - Buyrun Memur Bey. - Alkol ? - Yok Memur Bey . - Kemer takilimiydi ? - Evet Memur Bey . - ilk yardim çantaniz ? - Tastamam yerinde Memur Bey . Bakmis olacagi yok memur ; - Mezdeke kasetin varmi ?- Var Memur Bey . - Koy kaseti ! - Tamam Memur Bey . - 3. Parçayi çal !! - Tamamdir memur bey ... - simdi ben oynuyorum sen Para Yapistiriyorsun !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Haziran 2007, 23:45:05 | #111 |
-dumancı-
Efedra Genci

BELKİ ALIŞMAM LAZIM YALNIZLIĞA!!!
Açtığı Konular: 24
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
hepside komedi ya saol paylaşımlarınız için arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Temmuz 2007, 23:03:42 | #112 |
|
|
|
| 10 Temmuz 2007, 23:30:24 | #113 |
|
greenhorn
|
çok güsel bunlar ya paylaasımlar için çok saolun''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Ağustos 2007, 17:50:48 | #114 |
yokedici
Efedra Genci

sevgi bir ömürse,bütün ömrümü sana veriyorum......
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
paylaşım için sağolun hepsi de harika Temel in fıkraları artık klasikleşti ama hepsi de harika..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Ağustos 2007, 17:08:10 | #115 |
deliikızz
Efedra Genci

BeNi UnUtAnA sÖyLe BeNİ UnUtAnI bEn uNuTmAdIm
Açtığı Konular: 3
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Şubat 2008, 16:03:41 | #116 |
|
mary j blige
|
 |
|
|
Adam trafikte 'alçaktan uçarak' giderken polise yakalanır... kenara çeker arabadan iner: - Buyrun Memur Bey! - Beyefendi aşırı hız yaptığınız için sizi durdurmak zorundayım, ehliyetiniz lütfen? - Ehliyetim yok, son yaptığım kazada ehliyetime el koydular Memur Bey. - Peki aracınızın ruhsatını görebilir miyim? - Araba benim diil Memur Bey çaldım ben bu arabayı. - Anlamadım nasıl yani, siz bu arabayı çaldınız, öyle mi??? - Evet Memur Bey, aa durun bi dakka torpido gözünde ruhsat olucaktı, silahımı oraya koyarken ruhsat gibi bişi gördüm galiba.... Polis iyice şaşırır: - Torpido gözünde silah mı var?!?!?!!?!?!? - Evet Memur Bey, bu arabanın sahibi kadını vurduktan sonra cesedi bagaja koydum silahı da torpido gözüne koydum... - Bİ DE BAGAJDA CESET Mİ VAR?!?!?!!?!?!?!?!?!?! - Evet Memur Bey... Trafik polisi bunu duyar duymaz amirini arar, arabanın etrafı bir anda polislerle dolar ve adamı sorguya alırlar.... Ekipler amiri adamın ehliyetini ister, adam ehliyetini çıkarır ki ehliyet geçerli temiz hiçbir anormallik yok.. Bunun üzerine adamın ruhsatını ister, adam çıkartır ruhsatı da verir, ekipler amiri yine bakar ki araba adama ait.. Derken adamdan torpido gözünü açmasını ister, adam açınca ortaya çıkar ki orada da silah falan yok... Ekipler amiri bir de bagaja bakmak ister adam bagajı açar orada da ne ceset ne bişi yok.. Bunun üzerine ekipler amiri 'Çok garip' der.... 'Sizi durduran memurun anlattığına göre bu arabanın bi kadına ait olduğunu söylemişsiniz, kadını öldürüp cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koymuşsunuz...' Adam güler: 'İnanamıyorum... O şimdi benim için 'aşırı hızlı gidiyordu' da demiştir....
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 11 Mart 2008, 23:20:21 | #117 |
onur_kahya
Efedra Genci

YALNIZLIGIN TAM ORTASINDAYIM...
Açtığı Konular: 33
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
HEPSI BIRBIRINDNE GUZEL PAYLASIMLAR ICIN COK SAOLUN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mart 2008, 22:31:17 | #118 |
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi
Açtığı Konular: 14
Rep Puanı: 13
Ruh Halim
|
fireboy un fıkrası guselmıs:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mart 2008, 22:34:37 | #119 |
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi
Açtığı Konular: 14
Rep Puanı: 13
Ruh Halim
|
Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - "Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?" Biri cevap veriyor: - "4 kuş kalır." Başka bir çocuk da hemen atılır: - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz..." Öğretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir: - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - "Emerek yiyen evlidir", diyor... Çocuk cevap veriyor: - "Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim.."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Ağustos 2008, 18:42:14 | #120 |
|
| |